כמה אנשים יש כאן שמגדירים את עצמם כאתאיסטים? שרשרו.
F freshlama New member 30/8/05 #5 אמממ אני לא יודע אם אתאיסט. מילה קצת חזקה מידי. אני בהחלט לא מאמין באף אלוהים ואין לי בעיה עם דת. הבעיה שלי היא עם מה שדת עושה לאנשים
אמממ אני לא יודע אם אתאיסט. מילה קצת חזקה מידי. אני בהחלט לא מאמין באף אלוהים ואין לי בעיה עם דת. הבעיה שלי היא עם מה שדת עושה לאנשים
R RedGrass New member 30/8/05 #6 חשוב שתזכרו.... שאתם מיעוט קטן בעולם ואפילו בארץ, אל תיתנו לבועה שאתם חיים בא להטעות אותכם.
מ מתנחלת חדרתית New member 30/8/05 #14 מה פתאום? לא אומרים "איש באמונתו יחיה" אומרים: "צדיק באמונתו יחיה"
F freshlama New member 30/8/05 #15 אז זאת אומרת שאם אני ואת וכולנו לא צדיקים אז צריך להנחיל עלינו כפייה דתית?
מ מתנחלת חדרתית New member 30/8/05 #17 לא,זה פשוט הצורה הנכונה של הפתגם. ככה אומרים, אני לא המצאתי את הפתגם, רק תיקנתי את הנוסח השגוי.
מ מתנחלת חדרתית New member 31/8/05 #29 הוכחה למה? אתה רוצה להתווכח על עובדות? אני מניחה שיש מספיק קירות בחדר שלך שיסכימו לעשות את זה.תהנה.
I iknow New member 31/8/05 #31 מה להתווכח מה? סך הכל ציינתי את העובדה שלא הייתה שום נקודה בהודעה שלך.
מ מתנחלת חדרתית New member 1/9/05 #45 אתה מחפש נקודות? סך הכל ציינתי את העובדה שהפתגם שגוי ותיקנתי אותו, לא באתי לרשום נקודות.
I iknow New member 31/8/05 #26 אני לא חושב שהיא ניסתה להביע נקודה כלשהי בדבריה. זה יהיה טיפשי להשליך על כלב, שנבח בטעות את המילה "הב" והצביע בטעות על איזה כדור, את הרצון לקבל את הכדור הזה.
אני לא חושב שהיא ניסתה להביע נקודה כלשהי בדבריה. זה יהיה טיפשי להשליך על כלב, שנבח בטעות את המילה "הב" והצביע בטעות על איזה כדור, את הרצון לקבל את הכדור הזה.
א איילת מפיק ודי New member 1/9/05 #37 ../images/Emo60.gif העיקרון אותו עיקרון המשמעות שאנשים נתנו לו אחרת לגמרי. זה עיוות.
S shay or eli New member 30/8/05 #12 את זה אפשר גם לומר על החרדים. ועל הדתיים-לאומיים. ועל הרפורמים. ועל הקונסרבטיבים. ועל השיעים. ועל הפרוטסטנטים. ועל הבאהיים. אז מה?
את זה אפשר גם לומר על החרדים. ועל הדתיים-לאומיים. ועל הרפורמים. ועל הקונסרבטיבים. ועל השיעים. ועל הפרוטסטנטים. ועל הבאהיים. אז מה?