כמדי שבוע...

על איזה שמחה את מדברת????

אבל הוא אמר משהו מגעיל!!

ואת אולי לא היית בפורום בזמנו, אבל לי ולמורן גם עשו קטעים כאלה שמישהו מנסה להרטיב פה קצת את העיניינים אז באים ואומרים לו דברים כאלה חוץ מזה, בתור אחת שגם התחילה שירשורים בסגנון הזה, מה היית מרגישה?!

אמממ

את לא חושבת שאת מגזימה קצת? קחי תדברים קצת יותר בקלות... ולא הבנתי מה הוא אמר שכול כל מגעיל..."איתן,הפנמת?" ?

MsUnderstood

New member
לילה טוב לכולם!

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות?יאפ 3- וגמבה?נופ 4- ותותים?יאפ 5- אתה נגעל מדם?יאפ ברמות 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?השבוע מתישו לא זוכרת באיזה יום 7- יש לך בגדים באדום בארון?אני עכשיו לובשת
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:החולצה שלי? 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?דם 10- אוהב את הצבע?לא כזה צהוב 1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון! 2- אוהב חרדל?נופ 3- וגבינ"צ?יאפ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?דה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...החיים קשים-בסוף מתים 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?לודעת...אין...חחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?לודעת 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא סובלת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?דהההה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?השבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול?לודעת 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:מה זו השאלה הזו?! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי..בעע 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הדשא בתמונה? 9- מה לדעתך ירוק מסמל?לודעת נו 10- אוהב את הצבע הזה?יאפ כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?שולטים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לאזוכרת 4- אוהב ללכת לים?לא 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?שונאת את שניהם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?הרבה יחסית
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?נמממממממ לא לפה? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?את הטוב בעולם!!!חחחח 10- אהב את הצבע הזה?דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקצה! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות?יאפ 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)יאפ 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אני אנחש בגדים בארון של אחותי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?פאקצות! 10- אוהב את הצבע?לא כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?דה 2- וקלמנטינות?דה 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נחשו...בעד דה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?אני בכל מקרה לא הולכת עם כתום 6- אורנג' חברה טובה?דההההה 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
שולטים דה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?גרביים עם כתום עליהן? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
חחחח 10- אוהב אותו?לא מפריע לי תמונה-רובי

idanem

New member
אוקע...

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא עושה בחירות וסלקציות, כולם חשובים!
2- אתה אהב עגבניות? לא כיחידה, אלא כתוספת או בסלט 3- וגמבה? לא. 4- ותותים? לא. 5- אתה נגעל מדם? לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר, עבר קצת זמן מאז.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? מעט. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: אני מתלבט..זה או העטיפה של הדיסקים לצריבה שעל המחשב או האריזה של המגבוני לחות של בסט שבפח.. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חח..למדתי על זה ביסודות העיצוב, הוא צבע ניגודי..הוא מסמל מצד אחד אהבה אבל מצד שני שנאה.. 10- אוהב את הצבע? תלוי באיזה פורמה הוא בא לידי ביטוי צהוב 1- מה דעתך על לימון? לימון מוסיף המון! 2- אוהב חרדל? בטח! 3- וגבינ"צ? ברור! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לפעמים. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? וואלה לא יודע 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... כן, קיבלתי חיסון
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא! הבפנוכו לא צהוב ולא ירוק! הוא חום! (בערך..) 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הארט ליין ליד המחשב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? הרחבה, צהוב הוא צבע מרחיב 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כל פעם שאכלתי נגעלתי..זה נחשב? אהה..ואולי הייתה פעם שנפלתי מהעץ שקטפנו אבוקדואים בפרדס..אבל את זה אני לא זוכר. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא..הוא סתם מגרד לפעמים 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בלילה..עם נרגילה..ברור!!! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני הרבה זמן נראה לי.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? לא הבנתי... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שק צבאי..אהה לא, המשטח של העכבר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע! 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אתם לא רוצים לדעת.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה האלה שתמיד לפני ששמים סרט אז רואים מסך כחול וכל הבוגרי גיל 13 האלה ישר אומרים: "סרט כחול!!!" ? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא. (אין לי כוח לנסות אבל לא נראה לי) 4- אוהב ללכת לים? ממש! אבל ממש לא! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר!!! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא..אבל אז אותם בוגרי גיל 13 באים אלייך ואומרים לך שמצצת לדרדס ואתה אומר להם: "אפילו אם תלך לאתר אריכאולוגי לא תמצא משהו יותר ישן מהבדיחה שלך!" 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? המון!! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הקופסא של הדיסקטים ליד הרמקול של המחשב 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אין סוף. 10- אוהב את הצבע הזה? די.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חח..תסתכלו על השאלה הקודמת, בתכלס סטיגמה..אבל זאת סטיגמה אמיתי כזאת.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
לא. 4- זה צבע רק לבנות? ולהומואים.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני אחשוב שהוא קוקסי ואקרא לו הומו..מתחכם משו.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אני לא כזה! ו..לא מכיר.. 7- החיים ורודים? לא רק..הם צבעוניים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? יש איזה סדין על הכורסא שיש בו קצת ורוד... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? נשיות 10- אוהב את הצבע? ממש לא כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? מאוד! 2- וקלמנטינות? עוד יותר! 3- וגזר? ממש לא! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? למה לא שאלתם את זה בכחול גם?
והייתי נגעד..גם נגד וגם בעד..ככה שהתחברתי לכולם!!
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? בין היתר.. 6- אורנג' חברה טובה? כן..אבל יקרה אחושרמוטה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? יש כזאת חברה?
..סתם..אתר טוב 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הסוגר של ארגז הכלים שעל השולחן, למרות שבעטיפה של הדיסקים לצריבה יש קצת כתום... 9- מה לדעתך מסמל הצבע הזה? התחברות
10- אוהב אותו? מאוהב בו, לחה לא? תמונה - תמונה של מה?

elians

New member
והנה שלי ../images/Emo27.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? הורים, ועוד 3 ידידות 2- אתה אהב עגבניות? רק בתוך סלט 3- וגמבה? לאאא 4- ותותים? בטחחחח 5- אתה נגעל מדם? ממש לא.! זה מגניב 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: צבע האור במקשים של הפלאפון 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום אהבה 10- אוהב את הצבע? ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמיד 2- אוהב חרדל? איכסססס 3- וגבינ"צ? כןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש מישהו שלא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... סבבה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא בדקתי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הנורות של הראוטר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מוות 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אוכל אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, רק אחרי זה זה מגרד 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בעעעעעע בחיים לא 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודע 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הלחצנים בשלט של הDVD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע, שקט, שלווה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? בתולים קטנים שחרמנים על דרדסית 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אירוטי יותר טוב 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? בריכה זה סתם חיקוי עלוב לים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפנלים של הטלפון שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יופי, חופשיות, 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לאאאאא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אכן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא 7- החיים ורודים? מאוד.. בשבילי לפחות 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? ספל מיץ 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע? ככה כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? לאאאא, סיוט .. במיוחד שאיזה זבל מקלף אותם ברכבת סגורה 2- וקלמנטינות? כנ"ללללל 3- וגזר? איכס 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד בעד בעד בעד בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? עם כחול בוהק!!! 6- אורנג' חברה טובה? ככה ככה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אתר סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עפרון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? מתנחלים .. איכס 10- אוהב אותו? אחרי השנה האחרונה.. לא! תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית אני אתמול בבוקר במוזיאון הרכב ההסטורי ליד האהוב שלי , מרצדס O303

9910

New member
זה שלי

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אשתי,2 כלבים,חתול ותוכית 2- אתה אהב עגבניות? מאוד 3- וגמבה? גם 4- ותותים? הרבה 5- אתה נגעל מדם? כלל וכלל לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? הרבה,כמעט הכל 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: פיזית החולצה שאני לובש,רוחנית הקבוצה שאני אוהד 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 10- אוהב את הצבע? יותר מכל צבע אחר צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? גם 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? תלוי 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? *הוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... מחלה מסוכנת ביותר 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא הבפנוכו בצבע ענברי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא בכלל לא...אף פעם ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא זה נגמר יפה 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)פעם הייתי 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מזמן לא עשיתי את זה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה מטמיע שזה טוב אבל הוא לא היה מחזיק מעמד בלי הגבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון,קישוא 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא מכיר 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הפד של העכבר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע,צמיחה 10- אוהב את הצבע הזה? למה לא? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אהבתי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? עדיף לעשות מעשה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? אוהב בטח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות,רוב הזמן 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא כמו אם הפה נהיה *הוב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? קצת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפד (כחול אדום,ירוק) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שלווה 10- אהב את הצבע הזה? אם הוא לא בא עם *הוב ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ילדה קטנה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? כן (אני יודע שאני מיושן) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? כן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הוורד בגינה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? לא כל כך אבל לא שונא כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? בוודאי 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יודע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קלמנטינה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אנרגיה 10- אוהב אותו? למה לא?

אומי5

New member
פעם ראשונה שאני עונה על דבר כזה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?הורים אחים חברים (זה יותר מחמש אבל חפיף) 2- אתה אהב עגבניות?בטח 3- וגמבה?פחות 4- ותותים?עם סוכר 5- אתה נגעל מדם?לרוב לא ,אם כי היו מיקרים.... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?בעבודה לפני יומיים 7- יש לך בגדים באדום בארון?לא שזכור לי 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שאלה טובה... 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חום /מלחמה / סקס(לא הם לא קשורים אחד לשני) 10- אוהב את הצבע?לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון?יש לי עץ בבית.... 2- אוהב חרדל?עם רוסטביף 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מסונוור, כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?לפני שנה זרקנו את כולם,יש 144 ואינטרנט 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...גם לי לא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?והטעם מעפן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כנראה מכבי ת"א 9- מה לדעתך צהוב מסמל?צהיבות 10- אוהב את הצבע הזה?בעיקר בימי חמישי בעונה. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?סיפור עצוב(יש לנו את המומחה לאבקדו המשק) 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אני מעדיף בטבע 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?לפני הרבה הרבה שנים בתוך יער עבות היה כפר קטן ובו חיו יצורים כחולים קטנטנים ,קראו להם דרדסים . הם היו טובי לב. לא רחוק משם חי גרגמל המכשף הנורא הוא היה רשע "יהאייה אני שונא דרדסים ,חתחתול" "יום יובא ואני אמצא את הכפר שלכם ,אתם עוד תראו,יהאיהיהא". הכפר עדיין קיים ,אם תקשיבו היטב אולי תוכלו לישמוע את צעקותיו של גרגמל ,ואם תהיו טובים אולי תוכלו לראות את הדרדסים. תלו תלום תלום .... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה של גיל 16? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?ברור 4- אוהב ללכת לים?מעדיף מעיינות 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?בבריכה יש זקנים ששוחים לאט... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא אבל מגישים אדיוטים 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?5/6 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?שאלה טובה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?משטרה.... 10- אהב את הצבע הזה?בסדר ככה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הומואים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?מחלת מדינה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא 4- זה צבע רק לבנות?והומואים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?עם זה צמוד אז כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)לא שזכור לי 7- החיים ורודים?לא הם כתומים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?לא זכור לי משהו כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?מסטיק 10- אוהב את הצבע?לא ממש כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?מאוד 2- וקלמנטינות?בטח 3- וגזר?ברור 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?גם 6- אורנג' חברה טובה?לא ממש יודע 7- ומה עם "תפוז אנשים"?בטח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?האוטו שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?את החיים 10- אוהב אותו?עוד לא הבנתם.... תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית

nofche 88

New member
גמני עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? יש יותר מ-5 אז לא נפרט 2- אתה אהב עגבניות? ממש לאאאא 3- וגמבה? איכס 4- ותותים? לא 5- אתה נגעל מדם? לא משלי 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול בערב 7- יש לך בגדים באדום בארון? סביר להניח 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: מכנסי פיג'מה שיש לי עכשיו 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 10- אוהב את הצבע? לפעמים צהוב 1- מה דעתך על לימון? שהוא חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? ככה ככה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא?!?!?! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין יל דפי זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יש מצב 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הטלפון שלידי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אושר 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא... בחיים שלי לא אכלתי אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) חח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ברוררר 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בקיץ 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? אה?!?!?! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הסימן של המסנג'ר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צריכה לחשוב על זה 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי באיזה גוון הוא... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מיותריםםםםםםם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נבדוק את זה... 4- אוהב ללכת לים? אממ כן... רק שאני לא עושה את זה הרבה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? אי אפשר להשוות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא אוכלת ארטיקים כחולים 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הגומיה שעל היד שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יושר 10- אהב את הצבע הזה? יאפ ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? וואי אני לא זוכרת אם יש לי או אין לי 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא 7- החיים ורודים? תליו למי 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הדף שנמצא לידי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? התחלה 10- אוהב את הצבע? בדרך כלל כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? מאודדד 2- וקלמנטינות? לא כל כך 3- וגזר? כןןןן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא החלטתי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חח כן 6- אורנג' חברה טובה? לי יש פלאפון 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם חביבים.... חחח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הצמיד שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה... אושר... אנרגיה חיובית 10- אוהב אותו? הכי בעולםםםםםםםםם

Indian Friend

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo29.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא יודעת מי החשובים ביותר.. 2- אתה אהב עגבניות? מאוד. 3- וגמבה? אוי ממש לא
4- ותותים? מאוד. 5- אתה נגעל מדם? לפעמים 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? יש לי חולצה אדומה שכתוב עליה מאחורה "מדריך", מהקייטנת שכירים מהחופש הגדול.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: לורד 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה, חום, אהבה ודם. 10- אוהב את הצבע? אפשר לומר
צהוב
1- מה דעתך על לימון? אוי זה מעולה. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לא מתה על זה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חבל 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בריסטול 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור, שמש, שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? הוא חביב..לא הרבה יותר
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, מאוד. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? כשהייתי קטנה או משהו 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שניהם ביחד 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? והוא ספר מהמם? לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דף שכתוב עליו בירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע, חופש, צמיחה, התחדשות 10- אוהב את הצבע הזה? כן
כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? נחמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא אכפת 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? לעתים 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, סתם מציק. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לורד 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים, קור אולי 10- אהב את הצבע הזה? כן
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם לצערי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כמה תחתונים..וזהו. 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) יש כמה 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אותו הדף עם הירוק עליו..אז יש עליו גם ורוד. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות, ילדוּת, פריחה. 10- אוהב את הצבע? לא הכי
כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? רק מבושל במרק וכאלה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא הולכת עם כתום בכללי 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ארטליין 9- מה לדעתך מסמל הצבע הזה? חום 10- אוהב אותו? כן

lior 8 5 8 7

New member
../images/Emo124.gifיאללה..נמלא ת'שאלון..../images/Emo124.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?משפחה,בראוני-הכלב שלי
-נשמה שלי,חברים וידידות..ואם שכחתי מישהו,מגיע לו. 2- אתה אהב עגבניות? כן!זה מעולה,איך הייתי חי בלי רסק עגבניות?? 3- וגמבה?בטח,אחד הירקות היותר טובים. 4- ותותים?חולה עליהם,בפרישייק,בעוגת פאי..איפשהו שאתם לא רוצים. 5- אתה נגעל מדם?לא,זה סתם נראה לי בזבוז אם מישהו שבר ת'ראש ויש שלולית דם..לא נסחפתי נכון?
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?שהתגלחתי נראה לי..לפני שבועיים אולי. 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור,אדום זה נחמד. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:בשר אדום?..אני מכין הרבה
לאחרונה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חמימות..אהבה..רומנטיקה. 10- אוהב את הצבע?הוא נחמד. צהוב 1- מה דעתך על לימון?מיעולה,גם בריא וגם תיבול מעולה. 2- אוהב חרדל?לאאאאא,אולי טיפה בסלט. 3- וגבינ"צ?משתדל שלא..לא בריא! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אם אני בחוץ בלי משקפי שמש אני מתחיל בהתקפת אפצי'ם..תבינו לבד! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב!!! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לא נורא,קבל ח''ח על הניסיון.:) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?ממש ככה! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בננה?חחחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?צבע לא קשור לעולם? 10- אוהב את הצבע הזה?לא זה בסדר.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא!אבוקדו שולט,חולה על הירק הזה. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא, מת על דשא.!מסכניםםםםם!!!! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כ''כ כן..מעדיף עם מישהי לצידי אבל לבד גם בסדר. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?וואוווי לא בשנים האחרונות. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה..לא יודע למה,זה יותר כייפי. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי,הספר נפלא..
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אבוקדו,דהההה!!? 9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע..חופש.. 10- אוהב את הצבע הזה?אוהב אותו בשביל הגינה שלי..לא יותר מזה.
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים!!למה אין כבר בטלויזיה!?!? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?נחמד נחמד..אם אתה לבד. חחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי..והדשא כרגע אצלי לא במצב לשכב עליו
4- אוהב ללכת לים?כ'''''''כ כן!!חולה עליו.במיוחד על חופי ת''א. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?בד''כ אוהב הרבה יותר ת'ים. לפעמים יש חשק לבריכה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא,אבל כדאי לנסות להתנשק עם זה
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא הרבה..כמעט ולא. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מנורת השולחן שלי?אה! והשעון החדש שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?זה מסמל את אחד הצבעים היותר יפים בעולם,שמייייייייייים. 10- אוהב את הצבע הזה? חולה עליו.חצי חדר שלי כחול ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?חלק וחלק.בעיקרון,אמת לאמיתה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אחד!יודעים מאיפה?אבא שם ת'חולצה הלבנה הכי יפה שלי בכביסה צבעונית ויצא ורוווד,עכשיוזה הסמרטוט של הכלב.מאמי שלי. 4- זה צבע רק לבנות? לדעתי,כן...אה ולהומואים. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?.. או הומו או שחברה שלו הכריחה אותו ללבוש את זה ואמרה שזה יפה והוא יקבל מאוחר יותר. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)ידידה שלי. 7- החיים ורודים? לא.. אלא אם כן נולדת לביל גייטס. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? נייר טואלט. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?בנות. 10- אוהב את הצבע?לא. כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן!! 2- וקלמנטינות?פחות .. 3- וגזר?כן!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?חלילה וחס!!!! 6- אורנג' חברה טובה?מעולה,אני בה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא משהו.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חולצת ראלף לורן החדשה שקיבלתי מחו''ל. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?צבע חושני,מתאים לכ''כ הרבה. 10- אוהב אותו?כה! תמונה:אממ..בוא נחפש משהו בשבילם.

a Warming Sign

New member
עונה../images/Emo13.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?איך זה מתקשר לאדום?
2- אתה אהב עגבניות? בהחלט
3- וגמבה?
4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם? לא באופן חריג 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת
7- יש לך בגדים באדום בארון? שוּר 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: קלסר 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..
.תשובה של כיתה א',אז מה? 10- אוהב את הצבע? בערך
צהוב 1- מה דעתך על לימון? לא רוצה ללכלך עליו אבל לפעמים הוא שורף באצבעות.. 2- אוהב חרדל? יה 3- וגבינ"צ? לא יותר מדי 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? קטע מוזר שכזה
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...סלחתי. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? התיק שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל?
10- אוהב את הצבע הזה?
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אני מעדיפה לא לדבר על זה. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בפולין 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? גומייה
9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה?
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? שולתים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? גועל 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נראה לי 4- אוהב ללכת לים? בטח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לגמרי.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? שלושה בערך 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כרטיס טיסה מפולין 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קור
10- אהב את הצבע הזה? יהה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בע. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? ברור שאמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה. 4- זה צבע רק לבנות? לא
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים?לא ממש 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? קוף של קיפלינג 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע? מחבבת כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?
2- וקלמנטינות?
3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
6- אורנג' חברה טובה?
7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פתק 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אושר.
10- אוהב אותו? מאוד
תמונה-

למעלה