../images/Emo124.gifיאללה..נמלא ת'שאלון..../images/Emo124.gif
אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?משפחה,בראוני-הכלב שלי
-נשמה שלי,חברים וידידות..ואם שכחתי מישהו,מגיע לו. 2- אתה אהב עגבניות? כן!זה מעולה,איך הייתי חי בלי רסק עגבניות?? 3- וגמבה?בטח,אחד הירקות היותר טובים. 4- ותותים?חולה עליהם,בפרישייק,בעוגת פאי..איפשהו שאתם לא רוצים. 5- אתה נגעל מדם?לא,זה סתם נראה לי בזבוז אם מישהו שבר ת'ראש ויש שלולית דם..לא נסחפתי נכון?
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?שהתגלחתי נראה לי..לפני שבועיים אולי. 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור,אדום זה נחמד. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:בשר אדום?..אני מכין הרבה
לאחרונה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חמימות..אהבה..רומנטיקה. 10- אוהב את הצבע?הוא נחמד. צהוב 1- מה דעתך על לימון?מיעולה,גם בריא וגם תיבול מעולה. 2- אוהב חרדל?לאאאאא,אולי טיפה בסלט. 3- וגבינ"צ?משתדל שלא..לא בריא! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אם אני בחוץ בלי משקפי שמש אני מתחיל בהתקפת אפצי'ם..תבינו לבד! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב!!! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לא נורא,קבל ח''ח על הניסיון.

7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?ממש ככה! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בננה?חחחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?צבע לא קשור לעולם? 10- אוהב את הצבע הזה?לא זה בסדר.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא!אבוקדו שולט,חולה על הירק הזה. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא, מת על דשא.!מסכניםםםםם!!!! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כ''כ כן..מעדיף עם מישהי לצידי אבל לבד גם בסדר. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?וואוווי לא בשנים האחרונות. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה..לא יודע למה,זה יותר כייפי. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי,הספר נפלא..
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אבוקדו,דהההה!!? 9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע..חופש.. 10- אוהב את הצבע הזה?אוהב אותו בשביל הגינה שלי..לא יותר מזה.
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים!!למה אין כבר בטלויזיה!?!? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?נחמד נחמד..אם אתה לבד. חחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי..והדשא כרגע אצלי לא במצב לשכב עליו
4- אוהב ללכת לים?כ'''''''כ כן!!חולה עליו.במיוחד על חופי ת''א. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?בד''כ אוהב הרבה יותר ת'ים. לפעמים יש חשק לבריכה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא,אבל כדאי לנסות להתנשק עם זה
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא הרבה..כמעט ולא. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מנורת השולחן שלי?אה! והשעון החדש שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?זה מסמל את אחד הצבעים היותר יפים בעולם,שמייייייייייים. 10- אוהב את הצבע הזה? חולה עליו.חצי חדר שלי כחול ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?חלק וחלק.בעיקרון,אמת לאמיתה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אחד!יודעים מאיפה?אבא שם ת'חולצה הלבנה הכי יפה שלי בכביסה צבעונית ויצא ורוווד,עכשיוזה הסמרטוט של הכלב.מאמי שלי. 4- זה צבע רק לבנות? לדעתי,כן...אה ולהומואים. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?.. או הומו או שחברה שלו הכריחה אותו ללבוש את זה ואמרה שזה יפה והוא יקבל מאוחר יותר. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)ידידה שלי. 7- החיים ורודים? לא.. אלא אם כן נולדת לביל גייטס. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? נייר טואלט. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?בנות. 10- אוהב את הצבע?לא. כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן!! 2- וקלמנטינות?פחות .. 3- וגזר?כן!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?חלילה וחס!!!! 6- אורנג' חברה טובה?מעולה,אני בה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא משהו.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חולצת ראלף לורן החדשה שקיבלתי מחו''ל. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?צבע חושני,מתאים לכ''כ הרבה. 10- אוהב אותו?כה! תמונה:אממ..בוא נחפש משהו בשבילם.