כמדי שבוע...

כמדי שבוע...

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית

../images/Emo11.gif בזריזות.

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אבא, אמא, אחות, אח ועוד אח. והמספר הנוסף - נועה
2- אתה אהב עגבניות? כן. אבל לא אוהב להשקות אותן. 3- וגמבה? לא. 4- ותותים? מאוד! 5- אתה נגעל מדם? לא במיוחד. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר. 7- יש לך בגדים באדום בארון? אכן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עטיפה של ספר. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום לוהט. 10- אוהב את הצבע? לא! צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? כן, אבל זה חלבי, לפיכך כבר לא. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא מפתיע. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אולי. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מתרחק מצהוב ככל האפשר. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מכבי ת"א
10- אוהב את הצבע הזה? סולד ממנו עמוקות. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חלילה, לי ולאבוקדואים מערכות יחסים פוריות. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד, עושה את זה הרבה. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? משתדל כמה שיותר. במקרה, או שלא, יש לי המון בגדים ירוקים. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי אפילו אות אחת בכל ספרי הארי פוטר. גם לא ראיתי את הסרטים. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? בובה של זיקית. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? מכבי חיפה
10- אוהב את הצבע הזה? הכי בעולם
. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? תוכנית מעולה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? -לא לנסות בבית- 4- אוהב ללכת לים? כן, עם נועה. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? חש חיבה קלה לשניהם. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מבעית. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? כ-5 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מצלמת האינטרנט. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע. 10- אהב את הצבע הזה? כן, מספר 2 אצלי. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פנתר. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין ולו אחד. 4- זה צבע רק לבנות? לא בהכרח, מתאים גם לבנים שלא אוהבים בנות. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. לא סותר את התשובה הקודמת. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא. 7- החיים ורודים? סאמטיימס. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
10- אוהב את הצבע? אדיש אליו. כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? יותר משאוהב את עצמי. 2- וקלמנטינות? אפילו עוד יותר. 3- וגזר? קצת. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? אני בסלקום. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עט. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פירות. 10- אוהב אותו? קצת.

שאלון ממש טוב איתן!!!

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 5 זה מעט ואני לא עושה העדפות 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? לא 4- ותותים? כןןןןןןןןןןן 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמממ לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9910
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חושניות 10- אוהב את הצבע? כן הוא יפה צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון כמובן 2- אוהב חרדל? מספמטפת 3- וגבינ"צ? כןןןןןןןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא.. ישלי עיניים מיוחדות 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב...סתם צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? הבפנוכו? יש דבר כזה? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השמש והנעליים שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן... הבן זונה בגד בי עם איתן!! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לאאאאא חס וחלילה! איך אני אשן בלימודים?! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממממ אתמול בלילה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול ירוק ועלה יבש 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אה... וואו אחד השאלות המפגרות 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? מ ה מ ם (פריץ לאב) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצעיף שלי והטבע 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבעיות 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? *מצונזר* 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? המסך הכחול מפריע לי בעיניים (במישור הצחוק) ועכשיו במישור הרצינות, עמק הסיליקון לא מושך ואף מגעיל אותי מאוד 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? ים ים ים ים !!!! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא אוכלים דברים כחולים 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? וואו...לספור? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? השמים הים והמים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים 10- אהב את הצבע הזה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אני עולה לעצמי בראש ! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןן!!!! 4- זה צבע רק לבנות? לא (!) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא!! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חחח יש כמה וכן אני כזאת 7- החיים ורודים? מה זה ורוד...ורוד מסטיק! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? עצמי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אותי 10- אוהב את הצבע? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כןןןןןן 2- וקלמנטינות? כןןןןןןןן 3- וגזר? כןןןןןן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא..נענע לשילטון 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?התפוז 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? נועזות 10- אוהב אותו? כן שאלון מעולה!!!!!!!!

moranka

New member
הדה אחלה! (אני מתאמנת)

אדום (חמרה) 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? כל המשפחה וחברים 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? גם 4- ותותים? מאוד!!! (אחד הדברים היותר סקסיים שיש) 5- אתה נגעל מדם? תלוי באיזה כמו ואם מחובר אליו איזה ראש קטוע 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים כשנפצעתי בעבודה 7- יש לך בגדים באדום בארון? חולצה אחת ממש ישנה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הדם היבש על הפצע מלפני כמה ימים 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום, חושניות 10- אוהב את הצבע? אהה בסדר... צהוב (אספר) 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לא כל כך 3- וגבינ"צ? לפעמים 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש לך טעות, אני לא מסתנוורת אני מסונוורת 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב עם שחור 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... כבר קיבלתי זריקה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה צהוב שתן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השעון-יד שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? בסדר ירוק (חדרה) 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? האבוקדו היה רקוב.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן... יש לי בגרות בלשבת על הדשא מיליון יחידות! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? תחתונים נחשב? כי היום. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תותים!! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הא? איזו מן שאלה זו?? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? התחתונים?? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול (זרקא?) 1- מה דעתך על הדרדסים? חבורת סוטים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? כל מי שעשה את זה יודע שאין מה להשוות! המציאות הרבה, אבל הרבה יותר טובה מכמה תמונות בטלויזיה שגורמות לחבר שלך להיות חיה רעה... (אופס, הגזמתי? יש קטינים? טוב *צונזר*) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא, אבל אם מסתכלים הרבה זמן רואים תולעים שקופות, שזזות כשאתה מזיז את האישונים, אבל זה בעצם לכלוכים בדם. 4- אוהב ללכת לים? להשתזף- סבבה. להתרחץ- אני? עם הזיהום והטינופת, והערסים, והדגים- לא לא לא לא תודה. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? בריכה, כשהיא פרטית ליד הבית שלי באדמות שקניתי בארשוף. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מאאאאגנוב. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 16- ספרתי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העיניים!!!!!!!! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה ומנגד- קור ועצבות 10- אהב את הצבע הזה? מאוד מאוד מאוד!! ורוד (זאהר) 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כבר לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא. יש גם בנים שהולכים עם ורוד, זה עכשיו באופנה, 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא. 7- החיים ורודים? כשהם לא שחורים. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? זה רחוק ממני. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות. 10- אוהב את הצבע? בסדר כתום ואחרון (בורטוקל) 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? גם 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? ברור שבעד, חבל שלא החזרנו יותר... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הם גנבו לי את הצבע! הקרוקס שלי כתומות עוד הרבה לפני שהם גנבו את הצבע 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בסלקום. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם נחמדים. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקרוקס שלי! 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה גם. 10- אוהב אותו? בסדר, יש לי כמה דברים כתומים.

moranka

New member
כי זה נורא נוח!

מזל שאני לא נסחפתי עם הזרם, אלא הובלתי אותו, וקניתי את שלי (במרץ) הרבה לפני שכולם בקיבוץ הכירו אותם בכלל.

יוּבָל

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 5 זה קשה.. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? קצת 4- ותותים? מאוד!! 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום חמישי 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ארטליין 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כעס 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? סבבה 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא. יש לי סגולה מיוחדת 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... פעם אחרת 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון מאוד 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דבק מגע 9- מה לדעתך צהוב מסמל? את השמש 10- אוהב את הצבע הזה? למה לא? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בגיל 5 5- מה עדיף: עלה או גבעול? פרח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? אוקי.. כן.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הטיונר שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? את הדשא 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נאצים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? יופי 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני מנסה... מנסה.. נכון 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפלאפון שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרחות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי תחתונים ורודות 4- זה צבע רק לבנות? לדעתי כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? עט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אשלייה 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? גם 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? גם ככה אין לי בגדים כתומים... 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הכי טוב! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דאורדורנט ספריי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את "תפוז אנשים" 10- אוהב אותו? כן

שאלון../images/Emo99.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש הרבה אנשים...אח,אחות,ירדן,הדר,אור 2- אתה אהב עגבניות?לא 3- וגמבה?לא 4- ותותים?כןן
5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:כרית 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?צ'ה גווארה 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?אחלה שם דבר אם סוכר
2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אממ צהוב לא? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אם אתה אומר.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?שעון 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שום דבר,אין לו משמעות 10- אוהב את הצבע הזה?לא,ממש לא! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?בטח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן):לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הארי פורט 2
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?כרית 9- מה לדעתך ירוק מסמל?גרין דיי 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?לא יודעת... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן 4- אוהב ללכת לים?ים
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?באותה מידה..האמת שיותר כיף להיות בים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אין לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?כרית 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?ים,מים,שמים 10- אהב את הצבע הזה?מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?צבע נחמד מינוס 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?לעתים סטיגמה לעיתים אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא הרבה..אולי חולצה אחת 4- זה צבע רק לבנות?לא..אתמול ראיתי בן אם חולצה ורודה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא..אותו אחד...דווקא ממש ילד נחמד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה):ספיר 7- החיים ורודים?ממש לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?מחברת 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?כלום 10- אוהב את הצבע?לא ממש..לפעמים כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן 6- אורנג' חברה טובה?לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה של דבר
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אממ...טוש 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?תפוזים 10- אוהב אותו?לא

פעם 3 בפורום שאני נמצאת בו והשאלון

הזה צץ. תסלחו לי אם אני לא ששה לכתוב אותו. אני אעשה קופי-פייסט מהמורדים יותר מאוחר.

moranka

New member
או שלום!

אמר הבחור שבאופן קבוע לא משרשר הודעות ללא תוכן שהנושא שלהם מתחיל ב-צ' ונגמר ב-אט. וחוץ מזה אם לא שמת לב כבר מספר שבועות ברצף הוא (ונועה) מביא שאלון כדי שיהיה משהו נחמד ומעניין בפורום קיבוצניקים, וגם כי מצטרפים חדשים מדי יום ביומו!!!

imri2

New member
זה היה מעט בצחוק. וכל עוד עוד

זה מקובל על ההנהלה אני יכתוב מה שבא לי. לא שואל אותכן!!!!!!!!!!

moranka

New member
יופי

אמרי- שוב, אם *לך* יש בעיה עם השאלון, תביא אחד אחר!! גם אנחנו לא שואלות אותך מה לכתוב!!!!!!!

moranka

New member
אמרה וצדקה!!

אם לא בא לך אל תענה! ואם יש לך בעיה עם השאלון, תעשה בעצמך שאלון אחר!

למעלה