כל שהותרת בתוכי......

פ ש ו ט י

New member
כל שהותרת בתוכי......

כל שהותרת בתוכי עוד נמצא אותו חיוך של זוהר כבר הפציע וזרח תאוות החשק עוד נותרה בי מליל אמש, פעימת הלב מרעידה מביטה דרך עינייך בשתיקה... עורגת לידייך המלטפות את נשמתי עוד קימור נעטף במגעך האלוהי, נשיקת תנוך האוזן שולחת גלי חום צמרמורת עוטפת גוף מפורקד בחלום, לחלוחית מפזרת ניחוחות תאוות אישה....
אתם מוזמנים להמשיך ולשרשר עוד אהבה...

חתולון*

New member
ועכשיו...... כשאני כבר בחוץ

כשהותרתי את הסימנים על גופך הענוג נזכר לי כל רגע, אוח איזה תענוג פעימות ליבי מרקיעות עם תיקתוקים ותאוות הבשרים מגיעה לשחקים ליטוף נשמתך, נשימותייך וגופך עם מגע של משי, חודר ושופך שופך את גופי, על גופך, כך פתאום כשמתעורר לי פתאום, אותך רוצה לטעום ניחוחות של תאווה מגיעים לנחיריים ועכשיו יש לי את ריחך, עד מחר בצהריים

כל מה שאתם בי מותירים

כל מה שאתם מותירים בתוכי זה את מלוא אהבתי
אהבה גדולה ונפלאה
שעל שניכם ואל שאר החברים היא מגיעה
עונג צלילים יין ופרחים
והכל מתאחד בזוג לבבות אוהבים
אהבה גדולה עם המון כמיהה
להרגיש לחוש לפנק עד עונג הבא
אהבתי פשוטי את מה שהותרת בלב
אהבתי חתולון את מה שהמשכת עם דבר אוהב
ערב טוב לשניכם ולכל חברים
אהבה גדולה מובאת עם המון צלילים אוהבים

טאKילה

New member
ליבי ארוז בתוך ליבך..../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

הנשיקות מבשר שפתייך,, הוליכו את התשוקה,, יד ביד מליבי אל ליבך הזר,, צוף התאווה מבאר אותי,, כל המילים היפות בשתיקה,, אני מגביה את ראשי לפני שפתיך,, ליבי מתכונן להגר לתוך אהבתך,, כמו מיתריי חשמל מתוחים,, גופך ככנור מנגן לי,, אני מוכנה שרועה,, ידייך פורטות על קימורי,, אתה מלטף את גופי,, בכריות האצבעות,, מתפתלת למרגלותך,, כמו גחלים מפזזות,, אתה ממלא אותי בך,, עטופה בדבש תאווה,, באפי ניחוח עורך הלבן,, הירח הודבק ככרוז על הלילה,, הרוח נושבת ברכות,, מציירת חיוכים,, אתה חיי בעורקיי,, ליבי ארוז בתוך ליבך,, השמים כחולים בהירים באהבה..

שלום לך עלמה..., ../images/Emo48.gif

ירח מלא בחלון צופה הוא בך כמו מלאך שומר הוא לך זכרונות אהבה קסומה אשר לך כל הלילה בערגה מלאו את גופך בתאווה, ואת שרועה, צופה בלבנה השוקעת לה בדומיה, בחלונך כתמונה השבויה מתוך אגדה . . . קסומה, בה היית נסיכה יפיפיה, לכודה באהבה
בתוך ארמון בדולח עם נשמה . . . לך נסיך חלומות, מענג הוא את גופך, פורט על מיתרך, נשמתו לך צורף הוא בלבבך . . . עלמה יושבה לה בחלון, מצפה לשוב אל אותה האגדה אל אותו החלום, שם להתנות אהבה
עם עלם חמודות ברכות ובעדנה.

טאKילה

New member
../images/Emo25.gifאשליות טהורות..

כשאתה כאן לצדי עולמי מתמלא מבטך העורג ממיס את חושיי הלילה חיכיתי לך חיכיתי בתאווה כשאור ירח האיר מול חלוני בשתיקה לחשתי לך את תשוקתי ברכות ועדנה ביקשתי לטף אותי לטף הלילה רק שלנו לתשוקה ואהבה..

טאקילה... ../images/Emo25.gif

כשאני מביט מחלוני אל חלונך, חש אני את לבבך פועם הוא בכמיהה, רואה איך לך הדם זורם גועש, מחמם הוא את גופך, אני לך פותח דף... כותב, לא בעט ולא בכסת כותב אני לך ב מקל-דת, דת האהבה שבוי אני בתוך תמונה אחרונה את נותרת לאור הלבנה בלילה של תשוקה כה כמהה לאהבה אני אל גופך ידי שולח, לגעת בניבכי פנימיותך משתוקק לאהבתך, איתה לשחקים להרקיע מתוך היצר המושל בגוף אישה ואיש כובל הוא בתאוה את האהבה רק לפעם יחידה של פורקן היצר שרויה שבויה היא האהבה

למעלה