כל פעם שקשה - זה קשה !!!

NEW CREAM

New member
כל פעם שקשה - זה קשה !!!

חברי הפורום שלום כבר לא בן 18 ,הרבה הרבה יותר,השילוב "הקטלני" של להיות נאלץ להתחיל לעבוד בעבודת אבטחה (שרחוקה מכישורי ומקצועי) כדי להתקיים וגם זה לא מספיק לכל ההתחיבויות ,הבנק "צועק" ,הדאגה והלחץ ל"כבות שריפות",אתה לבד- "אם אין אני לי מי לי"..., רוצה זוגיות והמגבלות הכלכליות מעכבות ומונעות. יכולת במציאת עבודה שאני ראוי לה (יש לי מגוון מקצועות ותעודות)קשה ביותר עד כמעט אי אפשרית (מנסה להפעיל קשרים לקידום האפשרויות בתעסוקה)ומי יודע באם זה יצליח - כל זאת לאדם אחד, אומנם חזק,אך גם לכזה - קשה,קשה.נע בין הטיפות.לא רק ההבנה והנחמה דרושים,אלא איך יוצאים מזה........?

../images/Emo201.gif בהחלט מצב בעייתי...

אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שפשוט (וזה כלל לא פשוט) לנסות כן למצוא את הכוחות לחפש עבודה בתחום ועד אז להמשיך בעבודת אבטחה. או שלחילופין ולדעתי יותר טוב זה להתחיל מלמטה אפילו עבודת פקידות בתחום שבו אתה מעונין לעסוק.

jbazuka

New member
שולח לך חיזוק מפה

אני כל כך מבין אותך הייתי במצב הזה כמעט שנתיים והיום אני אמנם כביכול עובד במקצוע אבל מרגיש גם תקוע ולא מתוגמל תהייה חזק תמשיך ללמוד ולהתחזק בידע שלך כי יבוא יום ויזמינו אותך לראיון עבודה ותהייה שם תותח בשביל זה אסור אבל ממש אסור להתייאש נצל את הזמן לדעת עוד ועוד דברים

למעלה