כל פעם שאני נכנסת לפה..

sani48

New member
לא

לא היתה מישהי שהייתי איתה שלא היה לי 100 אחוז אמון בה

DogsPCI

New member
את התשובה שלך לא כתבת

ורק אומר כי חשדות היו לי במקרה מסויים, וחתכתי משם...
&nbsp
ונ.ב. בדף תפוז הראשי יש כותרת של 5 הפורומים המובילים, אני מסתכל על זה בתקופה האחרונה, ומה אני אגיד לך, "אהבה ורומנטיקה" לא שם, אבל אהבה מסוג אחר עדיין לא ירד מהכותרות אף-פעם...
זה משהו שהוא לא מתקבל על הדעת, אולי אוכל להבין איזו סיטואציה מיקרית שבלהט הרגע, ואני לא יודע מה..., משהו קרה. אבל לדון על כך עם אחרים, לתכנן מראש, ולעשות את זה למשהו קבוע? שיהיו בריאים...
&nbsp

אצלי זה כמו סאני...

אני אף פעם לא נכנסת לקשר בלי 100 אחוז אמון.. לשני הכיוונים, אם משהו נסדק שם, כנראה הקשר יתפרק מהר מאד. הגיוני לי שהפורום בגידות יהיה בין התוססים, קל לאנשים להפתח לגבי דברים ״אסורים״ כשהם אנוניימיים ברשת.

בוקר אור

לא בגדו בי, אבל האקסית היותר משמעותית הקפידה לשמור על אש קטנה את האקס - על כל מקרה ש...
ואני חושב שבכולנו עולים חשדות, בין אם מופרכים ובין אם מבוססים, באשר לבגידות. זה מתחיל להיות לא
נורמלי כשזה משתלט על סדר יומנו.

דווקא לא..

קודם כל, איך יכולת להיות בקשר משמעותי עם מישהי שמחזיקה על אש קטנה את האקס שלה? ובנוסף לזה, שמה מישהו בהמתנה למקרה ותפרדו, מה שאומר שהיא לא שמה את כל כולה איתך.. והאמת שמעולם לא היו לי חשדות, אפילו לא קטנטנות ..

האמת שלא

גם מהסיבה הפשוטה שאף פעם בעלי לא נתן לי סיבה לחשוד בו.
וגם כי הזוגיות שלנו בנויה על אמון בסיסי ולא פעם ולא פעמיים- דיברנו על זה בשקיפות מלאה שאם מגיעים למצב של בגידה-עוצרים ומדברים על מחשבות כאלה לפני שעושים משהו בפועל.
&nbsp
דיברנו על זה בעיקר בגלל שבו בגדו (האקסית שלו יצאה במקביל עם בחור אחר) וזה משהו עקרוני שהיה חשוב לשנינו לשים על השולחן.

שלום

אני מעולם לא בגדתי או לפחות לא במתכוון, אבל נשים בגדו בי כמה פעמים והבלגתי כי הקשר היה חשוב לי.
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו פילו (בעיה שלך שבחרת ניק ארוך
), מה המצב?

כשאתה כותב - "מעולם לא בגדתי או לפחות לא במתכוון", הכוונה היא ללא תיכנון מוקדם, אלא בלהט הרגע. או שאתה מתכוון שהחלקת ברחוב ומצאת את עצמך בתוך מישהי
.
&nbsp
ולגבי "הבלגתי כי הקשר היה חשוב לי....". לצערי אני לא מצליח להבין, אם יש קשר אז איך מבליגים על דבר שכזה, ומה נשאר מהקשר אחר-כך? אלא אם יש הסכם של יחסים פתוחים, ואז זו לא תחשב כבגידה בכלל.
&nbsp
אני כמובן מוגבל רק לזוית הראיה שלי, אשמח ללמוד משהו חדש

תשובה

אני אדם מוסרי מאד ולא נוטה לבגוד. לפני כמה זמן הייתי בתחילת קשר וכיוון שזו הייתה התחלה ניסיתי קצת להתחיל עם אחרת בלי לחשוב על כך שיש לי קשר. הבלגתי על בגידות כי אהבתי את האדם. חברה אחת בגדה והתחצפה אליי ועד עכשיו אני מצטער שעזבתי אותה כי אני אוהב אותה ורוצה להיות חבר שלה ועכשיו יש לה מישהו.
&nbsp

DogsPCI

New member
יש בעיות ויש בעיות... גם אישה מוכה יכולה לומר את

אותו הדבר... זה יהיה מקובל עליך? (או גבר מוכה, יש גם כאלה...).

תשובה

כשאוהבים אדם, כדאי להיות אתו בקשר. אדם שהיכה יכול לעבור טיפול נפשי שיגמול אותו מאלימות ואז לחזור לאישה. כולם עושים טעויות לפעמים, ואותה בחורה אחרי שהתחצפה אליי עזבתי אותה אבל אחרי שהבנתי שהיא מצטערת ושהיא חשובה לי מספיק כדי לשמור אתה על קשר חזרתי להיות אתה.
&nbsp

DogsPCI

New member
שיברת או דיברנו על בגידה...

מה זאת אומרת התחצפה? להתחצף זה דווקא יכול להיות נחמד...
.
&nbsp
ולגבי התשובה על שיקום והשארות עם צד אלים...
, טוב שיש גם אנשים כמוך בעולם

כשעבדתי עם כלבים, לא אחת זו בדיוק הייתה העבודה שלי, לתת צ'אנס למי שלא מגיע אחד... רק שלרוב זה דורש יותר מצ'אנס אחד. ועם כלבים זה עוד קל, והם גם יכולים להיות קשורים ועם מחסום...
.
&nbsp

התחצפה

כשהערתי לה על בגידתה אמרה שלא ענייני ושאניח לה, לכן כעסתי עליה ועזבתי אותה. עכשיו היא בסדר אתי אז אני ידיד שלה.
&nbsp

פילפולה

New member
ולי הוא רק מציע לצפות את העתיד ומסביר לי שחתונה זה למקצוענים

נו, אפילו תפוז לוחץ על חתונה. רק זה חסר לי

&nbsp
ועכשיו תשובה רצינית-פעם הייתי הצלע השלישית וככה התפרק לו קשר של 5 שנים. לא מרגעי השיא של חיי.. אבל לפחות למדתי משהו על עצמי ועל קשרי חיברות.
בהווה, יש לי המון אפשרויות בגידה עם גברים ונשים ואני אדם שמצטייר כפלרטטן כי אני מאוד אוהבת אנשים ותשומת לב- אבל בפועל כולם יודעים שיש לי חתיכי. שאני מאמינה במונוגמיה וחתיכי יודע ושומע הכל [גם את הדברים שפחות נעים לי לספר].
כי אם אין אמון מוחלט וסקס טוב- לדעתי לפחות- הסיכוי לבגידה עולה.
&nbsp
פיל
לא בוגדת. לא מחפשת. מאוד מאוהבת

למעלה