כל פעם שאני נכנסת לפה..

כל פעם שאני נכנסת לפה..

תקועה לי מול העיניים הפרסומת הזאת ״אני חושדת בבעלי״, ״אני חושד באשתי״ - דרכים לדעת אם בני הזוג בוגדים. תמיד זה נראה לי כזה מוזר.. עד כדי כך קל היום? נכנסים לאנטרנט ופוף! לחפש הוכחות.
יצא לכם אי פעם לחשוד בבן או בת הזוג? ( בלי קשר אם באמת החשדות היו מוצדקים )

רואה 6 6

New member
בחיים לא בגדו בי .

גם לא יבגדו. אבל חשדתי פעם שבן זוג שהיה לי עושה בון ביבו עם שכנה. מפלרטט ים,יושב אצלה אבל לא נוגע בה. שמתי לזה סוף ברגע שעלו החשדות וטוב שכך כי יכולנו להפוך ידידות אחר כך והפכנו כאלה: בהתחלה נראיתי לה ביצ' מהגהינום וכך הבינה שבטריטוריה הזו לא נכנסים. אחך כך התיידדנו. כשעזבתי אותו, חזרתי לעיר מגורינו לשעבר לסגור כמה דברים ודבר ראשון נכנסתי אליה

DogsPCI

New member
למה לעשות סדקים בתמונה הכל-כך יפה שציירת לעצמך?

חוץ מזה שצריך להתחיל להתארגן לעבודה... אבל אקרא בכיף יותר מאוחר

DogsPCI

New member
שכנעת אותי

&nbsp
סתם צוחק
,
&nbsp
אבל בקיצור - לכי תדעי... לא אישי כלפיך. גם אני לא יודע על משהו אצלי שהיה, אבל מאיפה אני באמת יודע? אני יכול רק לקוות שכך היה

רואה 6 6

New member
אפשרי מאוד שעם הבחור ההוא,אם הייתי נשארת עוד

זה היה מגיע לזה. אבל זה המקרה הפוטנציאלי היחידי שאני מניחה לגביו.
לגבי כל היתר,כלום.
אממה?
אולי אנחנו מפרשים אחרת בגידה...?

DogsPCI

New member
איך שלא תפרשי זאת, את לא באמת יכולה לדעת...

אלא אם היית במעקב אחריהם 24/7, ולא היית! אז כמוני וכמו כולם... את רק יכולה לקוות
.

יש רק מקרה אחד בו באמת האמנתי למישהי שסיפרה שאין מצב שבעלה בוגד בה... זו הייתה בת-דודה שנייה שלי (שבפועל אנו קרובים...) שפשוט אמרה שהמסכן אפילו לא מצליח לעמוד בקצב שלה, אז אחרות הוא יחפש?
. ומההכרות שלי איתם - היא צודקת 100%

DogsPCI

New member
ואת מעלה נקודה מעניינת... אם כי עבורי אין הרבה

גמישות פה בעיניין...
&nbsp
מהי בגידה בענינו? נו, תתחילי את...
שאבין למה את מתכוונת...
&nbsp
&nbsp

רואה 6 6

New member
בגידה מתחילה משני דברים עבורי:

ידידות אינטימית וקרובה מאוד עם אישה חדשה או מגע שנחשב מיני גם אם לא זיון.
שני אלו הם בגידה.
בעבר הייתי יותר קיצונית וחשבתי שגם פלירטים וצפייה בפורנו זה בגידה אבל היום אני רואה אותם בגדר מעשים פוגעניים בלבד.

DogsPCI

New member
חייב להסכים עם ההגדרה שלך...

ולגבי פלירטוט... גם כן לא מקובל עלי כלל... לא יודע אם אחשיב זאת בגידה, אבל לא מקובל כלל.
לגבי צפיה בפורנו, אף פעם לא הייתי במצב כזה שבת-זוג שלי הייתה צופה בפורנו לבד

&nbsp
ושאלה לי אליך (ולכולם כמובן), אם את במיטה עם מישהו והוא מדמיין ומפנטז תוך כדי על מישהי אחרת, ברת השגה או שלא (איזו כוכבת קולנוע...), מקובל עליך? מבחינתי האישית זה גם משהו שהוא קצת/מאוד בעייתי... על גבול הבגידה.
&nbsp
למזלי הרב כשאני עם מישהי אז באמת שאין לי שום צורך בנשים אחרות. אפילו אם אני לא עם מישהי אני די "חסין" בפני פיתויים, אז לא ניתקל במצבים שמסבכים אותי... למרות שפה ושם כן הייתי בצמתים שונים.
&nbsp
בוקר-טוב :)

&nbsp
ונ.ב. אזכיר ואבקש להשתמש בשפה עדינה, שכן אין פה הגבלת גיל (דבר המגביל את הדיונים...).

רואה 6 6

New member
כמובן שאני לא אוהבת את המחשבה על האפשרות

אבל אני לא משטרת מחשבות. הרבה מחשבות עוברות בראשו של כל אחד שאם היינו נחשפים אליהן אולי לא היינו רוצים לדבר עם אף אחד לעולם יותר. בגלל זה גם לא מדברים עליהן,לפחות לא על הכל עם אנשים קרובים מאוד מחשש מבוסס לא מעט שיברחו משם.
יש לנו מחשבות אלימות,יש לנו מחשבות דכאוניות,יש לנו גם מחשבות מיניות. זה חלק מהחיים הפנימיים שלנו ובענין הזה לכל אחד יש חופש.
הבעיה במחשבות ,כשהן הופכות חסרות שליטה,כפייתיות או יוצאות כהתנהגות. כל מה שפחות מכך,שפשוט לא יספרו לי על מי מפנטזים,אני אסתפק בזה.

DogsPCI

New member
ברור שאין מה לעשות לגבי זה, אבל זו לא הייתה

השאלה... השאלה אם כשמישהו איתך ותוך כדי אקט אניטימי-מיני מפנתז על אחרת - האם זו בגידה מבחינתך או שלא. אני הכרתי מישהי שבמחינתה זה לא רק לגיטימי, זה מומלץ. היא למדה בתקופתו סקסולוגיה, אז מצד אחד היו יתרונות, ומצד שני נאלצתי להתמודד עם דעות שכאלה. ואגב אני לא דיברתי על מחשבה חולפת, אלא על פינטוז אקטיבי.
&nbsp
ומה זה חשוב שאת לא משטרת המחשבות? את גם לא משטרת הבגידות. זה שאת לא יודעת על זה, הופך את זה לפחות חמור או שלא קיים?
&nbsp
אישית אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה למישהי... נראה לי הכי בגידה שיש. אבל אני בטח חריג בעניין הזה... לא יודע.
&nbsp

רואה 6 6

New member
אם באופן קונסיסטנתי זה קורה

יש סיכוי שכל מערכת היחסים לא תקינה וזה ייראה על פני השטח.
אם זו הדרך היחידה שלו להתעורר מינית ללא קשר אלי אעדיף שיגיד לי לפני שמתחייבים למשהו אך בכל זאת,בזה יש סיכוי קבוע שהצד השני לא ידע מכך לעולם. אני לעולם לא אשאל אם זה קורה אצלי, בטח כשהכל נעים וטוב. אולי זה פאק שלי...

DogsPCI

New member
אני מבין אותך לחלוטין, גם אני לא שואל... רק יוצא מתוך

נקודת הנחה שגם זה יחשב כחוסר כבוד כלפי הצד השני.
&nbsp
במקרה שלי עוד ניסו לעודד אותי לעשות את זה... מה אני אגיד, כל אחד/אחת והשגעונות שלו...
&nbsp

רואה 6 6

New member
בטח. הייתי יותר לוחמנית מאשר מה שאני היום...

אני זוכרת לילה אחד שיצא לעבוד (קלידן מוזיקאי) וחזר ונכנס לשכנה והוא וחבר שלו עשו שם חינגה,צחוקים,רעש ואני שוכבת במיטה קומה אחת מעל ולא יודעת אנה אני באה. מיד אחרי זה נפלתי עליו. במקביל גם לשכנה התנהגתי חרא. זה נוראי עם איזה אנשים הסתובבתי ,בחיים לא הצתרכתי להתנהג ככה לפני ואחרי...

רואה 6 6

New member
הוא היה צריך פידבאק מכל נקבה בסביבה

ביטחון עצמי בגודל חור מחט היה לו. הבנתי את זה והתרתי את הפלירטים עם המלצריות ועם השותפה לדירה שהיתה לי,שיהיה. פרצופיןם שלא נראה יותר לעולם. עם השכנה זה היה אחרת. היא גרה שם. לא היה קורה דבר אבל לילה אחד של רעש הספיק לי כדי להעמיד את כולם במקום (לא את הביטחון העצמי שלו, רק את ההתנהגות עם השכנה.) נפרדנו לא הרבה אחרי זה.באמת טעות היה הכל...

למעלה