כל עוד בלבב...

mitke

New member
היה סבבה

כן ירבו. מה שאהבתי במיוחד היתה את התגודדות יושבי הפאב כאשר שמעו את הצעקות מסביב לאופניים וחשבו שיש מכות. בקיצור, למרות שאין הסכמה בין קולי לטל, אני מאמין שבקרוב כולם יגיעו להסכמה. אני עובד על כתבה שתכלול הסברים על הכוחות הפיסיקליים בלה, בלה, בלה... מקווה שזה לא יקח יותר מדי זמן... המשך יום נעים וכן ירבו.

Luke

New member
היה מאוד מחכים

ובסוף הגעתי למסקנה: שרוב האופנועים בפורום עוברים על חוקי הפיסיקה ללא התחשבות בכוחות הגרוויטציה, הצנטרפוגה ושאר וקטורים בלתי חשובים ..למעט כוחו של הרוכב לאחר חיזוק בצורת ליטר בירה..
היה נחמד להכיר את כולכם ולהחכים לו במעט.

קוליVFR

New member
תשמעו, אתם אנשים מדהימים! ../images/Emo24.gif

היה פשוט כייף, נהנתי מכל רגע, אין מילים...פשוט אין! וטל יודע שהוא עוד לא הסביר לי (ולא לעצמו) את הקטע הלא ברור הזה בזמן בו יש היגוי נגדי לכיוון הסיבוב ובכל זאת מסתובבים.. בלי החלקות ובלי שום בעיה. וזה כל העניין פה, זה נוגד את ההיגיון הבריא, ועל זה נמשיך להתווכח עוד ועוד וכמה שיותר
)) רק אל תשתנו לי...בשביל הפרספקטיבה.. (מערכון מדהים של החמישייה הקאמרית)
יאללה ביי

Great Blue

New member
לא היתה שם בחורה נאה שצלמה את

היושבים? איפה התמונות? Great Blue המשתומם...

chani_0000

New member
../images/Emo44.gif תמונות

כן כן, זו אני יותר מאוחר תראו אותן כאן

ברכות לצ´ייני על הצטרפותה לכותבים

בפורום. ככה זה. קודם קוראים, אח"כ באים למפגשים ובסוף כותבים. מי אמר שלא מקבלים כאן בזרועות פתוחות חברים ישנים-חדשים?

אוייש...רצות פה הסתלבטויות על טל...

לא אומר מי זאת היתה...אבל פנתה אלי באיי סי קיו ושאלה עם איזה אופנוע טל הגיע לשם ? כשאמרתי שהוא הגיע ברכב.... היא כמעט הקיאה על המקלדת ואז....נדם הקול שלה....
השדון

ThunderCat

New member
יש אפשרות לערב בויכוח הזה את אנשי

פורום מדע? אמנם הם חסרים את הנסיון המעשי אבל הם ממש אוהבים אתגרים כאלו ואולי יש להם גם ידע רלוונטי אמיתי המבוסס על מחקרים וכ´ו..... כרובי תמיד אתה מפרסם את הודעת היום שנבחרה מבין חברי הפורום, אבל כשאני לוחצת על הקישור אני מגלה שם הודעה אחרת לגמרי. אני רוצה לראות את ההודעות הנבחרות!

למעלה