כל עוד בלבב...

TShavit

New member
כל עוד בלבב... ../images/Emo9.gif

עוד לא אבדה תקוותנו! כל עוד יש מי שמוכן להווכח בלהט כזה על סוגיות שוליות (בהשוואה לרע-פורמה, המצב הבטחוני ושות´), יש סיכוי שהאופנוענות הישראלית חיה. היה גדול - כמובטח: בירה, צעקות... כל מה שצריך. רבותי, היה נחמד להכיר אתכם. אפילו את הנשמות התועות שביניכם (אתם יודעים, אלו שמתעקשים על סמך תחושות-תחת לשנות את חוקי המכניקה הבסיסיים... אבל לא נורא, לכל אחד מותר לשגות). העיקר שאכפת לכם! להתראות בפעם הבאה.

וכל הכבוד לרוח מדבר ! ../images/Emo45.gif

לא רק על ארגון ההערב
אלא גם על בחירת הודעתו לאחת מהודעות היום הנבחרות של תפוז!

אכן היה תענוג.....

ולא נורא... אתה עוד תלמד
פחחח....עאלק נשמות תועות....
אגב, טל, דיונים כאלו הם די שכיחים בימי חמישי העליזים שבהם קבוצה של מפגרים כמונו נפגשים... שלא כמו בולד-ג´וס שאמר...באשכול הודעות אחר... אנחנו כן מסוגלים לדבר אופנועים 24\7\365 !!!!!
נורא שיטחיים, הא ?
אני הגעתי אחרי יום עבודה מפרך... ועוד ...ונהנתי מכל רגע. תודה לכולם.
השדון

אגב, מייקי, טל...קולי, סקניה...

גם אני כמוך מייקי וכמוך קולי...ערכתי ניסויים וגם אני טוען שהתאוריה של מר שביט נכונה עד מהירות מסויימת...ואח"כ העניין משתנה...אבל לא החלטתי עדיין לאיזה כוון ואיך. בכל מקרה...כנראה שלדיון הזה אין סוף ברור. קולי...אמרתי לך שאעלה תמונה...בדוק לאן מופנה הגלגל... בהצלחה לנו.
השדון

סקניה

New member
אה, שדוני?רואה לאן פונה הגלגל?

וזה קורה בכל מהירות!! ותודה שהוכחת חד-משמעית את הטענה....

Luke

New member
הטענה של קולי היא

שזה נכון לגבי האופנוע שלו..

קוליVFR

New member
היגעתי למסקנה שתמונות זה לא רלוונטי

אני יכול לאסוף לכם מליון תמונות של היגוי הפוך בשיגעון בזמן סיבוב. זה מאד ריגעי ולא משקף כלום.. אולי הרוכב בדיוק משנה זווית? וכו וכו... לא ככה שדוני?

לא קולי...ממש לא.....

והלא הזה תופס גם לסקניה.... הרוכב כאן לא משנה כוון.... אני יודע את זה בוודאות
הוא בשיא הפנייה....בשתי התמונות. אבל !!!!.... המהירות כאן נמוכה מאוד... ואני טוען שהמהירות משנה איתה דברים...מה שבטוח הוא שכוווווווולם אבל כווווולם מפספסים כאן משהו...שלא ממש ברור מהו.
השדון...שבטוח שגם הכרוב נועל לעיתים מבט על כתמים חשודים וידועים כמחליקים...

בית ספר למבטים

התמונה הזו ממחישה לי (ומן הסתם לעוד כמה רוכבים מתחילים) לאן בדיוק צריך להסתכל בפניה. סחתיין עליך שדון!!!

Great Blue

New member
וואלה ( ../images/Emo43.gif ) שמחתי סוף סוף

לראות face 2 face את האנשים הקרועים מכאן וגם להגיד שלום לכבוד האורך... היה ממש נחמד ואני מאמין שאקפיד לבוא לימי חמישי במידה והאוירה היא זהה:
בירה- צעקות -ויכוחים-אופנועים-בירה- צעקות -ויכוחים-אופנועים-בירה- צעקות -ויכוחים-אופנועים-בירה- צעקות -ויכוחים-אופנועים-בירה- צעקות -ויכוחים-אופנועים... רק דבר אחד לא מובן לי... לא סיכמנו שאין כניסה לגאונים ? אז מה נסגר? פשוט יצאתי מוקדם, התנגדות או ממש הטיה ? (בבקשה אל תתחילו עוד פעם...)
רוח מדבר- הקסדה של Great Blue תמיד רכוסה!!!

אכן היה

טוב מאוד - המפגש החברתי וכן ההעשרה לידע... מהמפגש הזה, בגלל חילוקי הדעות בעיקר בין טל לקולי, יצאתי עוד יותר מבולבל בנושא, אם כי עם הרבה יותר ידע והבנה (מסויימת....) של מה שקורה.... אני בכל מקרה, נוטה להסכים עם טל - הטענות שהוא הציג גם נשמעות יותר נכונות, ולדעתי הן גם פיזיקלית פשוט נכונות

תיקון קל.....

הטענות שהציג נשמעות יותר הגיוניות, והן גם פיזיקלית פשוט נכונות

Miss Mor

New member
היה אחלה ../images/Emo45.gif

ואני חייבת לציין שסווווווווווווווווף סוף כולם השאירו את הסכום הדרוש בסוף הערב, לשם שינוי ולהבדיל מפעמים קודמות שהיו כמה שנתנו ותרמו מכספם את ההפרש החסר. כן ירבו כאלה ערבים Miss Mor

Great Blue

New member
נראה לי שזה בגלל שלא היה לי כסף קטן

אז נאלצתי להשאיר טיפ נדיר

למעלה