כל נצחונותי

כל נצחונותי

ניצחתי את כל הקרבות שבהם נילחמתי בחיי הקצרים מעולם לא הפסדתי תמיד הייתי זקוף אף פעם לא נשכבתי על הארץ אף פעם לא ביקשתי רחמים וכל קרב חדש הייתי נלחם ומנצח נקודה בחיים,בעבודה,בבית,במשפחה,בעסקים אני נלחם עוד קרב עוד קרב עוד קרב עוד ניצחון עוד ניצחון וכמובן עוד ניצחון אז שמישהו יסביר לי בבקשה איך אפשר לנצח בכל כך הרבה קרבות ולהפסיד במלחמה????????????? איך

צריך לנצח את הקרבות הנכונים..

צריך לדעת על מה להלחם, ולא להילחם רק על מנת לנצח... וכדי לנצח במלחמה, צריך אסטרטגיה ולא רק טקטיקה.. אבל אני לא הייתי בזירת הקרב שלך.. אז אולי מאיר פעיל יוכל לעזור..

מיKה

New member
ככה זה

כשרואים את החיים כשדה קרב. אין מנצחים או מפסידים. נשאר... לדאוג לעצמך, למי ולמה שיקר לך. ולעשות זאת הכי טוב שאפשר. השאר...רק מילים.

ערסlight

New member
צוחק...

עכשיו תקרא מה שכתבת... כשתפסיק להוכיח לעולם ואשתו איזה גיבור אתה, תעיז להיות חלש ותפרגן לך מפלה אולי תזכה פעם.

מצוטטת

New member
אולי ל...

פאולו קואלו בסיפורו יתן לך איזה קצה חוט........ הנה
הקיכלי מקבל החלטה קיכלי זקן מצא פיסת לחם. הוא נטל אותה במקורו והתעופף מיד. בראותן את הדבר, מיהרו הציפורים הצעירות להתקיף אותו. נוכח הקרב העומד להתרחש, שמט הקיכלי את הלחם אל פיו של נחש, וחשב לעצמו: "כשאתה זקן, אתה רואה את החיים אחרת: אמנם נכון, איבדתי את מזוני, אך מחר אוכל למצוא פיסת לחם אחרת". "לעומת זאת, אילו הייתי מתעקש לקחת אותו במקורי, הייתי גורם לפריצת מלחמה בשמיים. במנצח היו מקנאים, והאחרים היו מתארגנים מיד כדי להילחם בו. השנאה היתה ממלאת את לב הציפורים, והמצב היה נמשך זמן רב". "זו חוכמת הזיקנה: לדעת להמיר את הנצחונות המיידיים בכיבושים המתקיימים לאורך זמן". קצת מאוחר יש עוד אחד שלא מוצאת כרגע לילה טוב

../images/Emo20.gif אתה שם..

"היי אתה! גיבור גדול - בוא והראה שאתה יכול זו לא חוכמה להיות חזק בוא והראה שאתה פוחד... היא תדע שאתה אוהב.." <סי היימן> "אני עוזבת כי אני חושבת שאני אוהבת מדי לא ביקשתי גיבור מפלסטיק ירוק שיקשור את חיי ומי בכלל יכול לומר כמה זמן נישאר? כשהכרתי אותך, חשבתי לרגע שמצאתי חבר.." <סי היימן> מלחמות כבר לא קורות בחורף/קייץ...

למה אתה נלחם?????

יש חיים גם בלי מלחמות. חיים שזורמים על מי מנוחות. לפעמים ויתור במקום מסוים , הוא "הנצחון", שלך, על האגו שלך,על הצורך שלך להוכיח את עצמך ל.... עצמך!!! תנסה להתחיל לחיות

לא תמיד יש חיים על מי מנוחות

לפעמים יש אנשים שהחיים שלהם מגיל צעיר הם מלחמת השרדות אחת ארוכה וחסרת אור בקצה המנהרה יש אנשים ללא ילדות שמי שעיצב את נפשם זה הם עצמם יש אנשים שבלי המלחמה הולכים בלילה לישון רעבים,וזה במקרה הטוב במקרה הרע גם אין איפה ללכת לישון ולצערי חיי היו המקרה הרע הבעיה היא שבשלב מסויים בבגרותך שכבר ניצחת מספיק קרבות בכדי להפסיק הלוחמנות כבר כ'כ טבועה בך שאתה ממשיך להלחם בקרבות שאינם ראויים ואז לפתע אתה מגלה שבגלל שלא ידעת לעצור בזמן רק בגלל זה הפסדתי במלחמה תובנה של לילה חסר שינה )-:

maof

New member
וואלה......./images/Emo13.gif

שמתחילים ריצת אמוק לנצחון רוצים להגיע למקום אחר רק שהמקום האחר ממש לא ברור היכן הוא.... בועטים הורסים נאבקים לא תמיד יודעים במי, ובסוף הריצה כמסתכלים אחורנית לרגע מתברר לפתע, שהמקום האחר לא ירוק יותר ובעצם המקום האחר הוא בכלל לא המקום שבו תכננת להיות. ולכן ראבקקקקקקקק משה עזוב אותך מאורנג'דה בכביש תיהיה חכם ולא צודק
מעוף

jane34

New member
איש מעניין אמר לי משפט כזה פעם

אבל הוא אמר לי את זה קצת מאוחר ולא היה לי מספיק זמן לחשוב על זה....ועכשיו אתה הערת בי שוב את כל העניין ונתת לי סיבה לחשוב עליו.... אולי זה גם סוג של ניצחון שמישהי עכשיו חושבת עליך? נצחת בכל הקרבות אבל הפסדת במלחמה...? כמוני כמוך! שיהיה לך בוקר טוב.....

בדיוק

בדיוק כמו שאפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אי אפשר. קרב, מלחמה-הכל ענין של טרמינולוגיה. הפסד הוא הפסד הוא הפסד. אגב, עזוב אותך מקרבות ומלחמות, מה שמשנה בסופו של דבר זה מי מתאושש קודם ומתקדם הלאה להסכם השלום הבא.

זה פשוט

מרוב שאתה עסוק בלנצח, אתה לא מבין כמה עולה לך הניצחון ומה אתה מפסיד בגללו...

לנצח

זה אומר שנכנסת למלחמה. למה להכנס למלחמות? למה לנצח? לא די בהצלחה, לא די בלהשיג דברים ללא ניצחונות ומלחמות? אתה מסתובב בשדה-קרב, במקום לחיות את החיים צעד צעד ולנחול הצלחות קטנות ומשמעותיות, חבל על כל האנרגיות, כי כך, לא תשיג כלום למעט מדליה זמנית והתשה רוחנית ואולי גם פיזית. כל הצלחה נמדדת לה ביחס ל... אבל לעולם לא מצלחים בקרבות, זה לא קרה לשום אימפריה, כי בכל קרב מאבדים משהו בתמורה ל"ניצחון", והאובדן לפעמים, לא שווה את הקרב מלכתחילה.

Rinattt

New member
למה להכנס למלחמות???

נו באמת אקס' תחליטי כבר, לכי על קו ישר מבלי לשנות דיעות! לאחת את מציעה לפתוח במלחמה ולאחר את מציעה שלא?

את תמיד הולכת על קו ישר??

מהיכרותי "הקצרה" איתך יודע שאת תלחמי כמו נמרה על דברים חשובים לך.. אז מה?..את נגד או בעד מלחמות??? אין דבר כזה קו ישר בחיים... קו ישר יש רק במוניטור אחרי שהלב מפסיק לפעום. רק על עצמי אני יכול לדבר, ואת יודעת שאני תמיד נגד מלחמות, אבל כשזה נוגע אלי או אל היקרים לי, אלחם, ועוד איך אלחם...וגם אנצח.

Rinattt

New member
רק על הקוים... רק על הקוים...

שהגרוש שלי ילך כבר למילואים
קציצון יש משהו בדברייך, אבל חושבת שהצעתה לבחורה ההיא לא הייתה במקום. אותה בחורה כתבה שבשנה וחצי הילדים היו כל עולמו של הגרוש שלה, בחודש האחרון שזה החודש בו נסתיימו סופית נישואיהם הוא לא מקיים את הסדרי הראיה, היא ענתה לה תגובה, להלחם, להכנס למצב כזה שיכול לגרום רק רע, היא חיזקה את דעתה שהוא לא אב ראוי, לפי הצעתה להילחם. מי היא ומי אנחנו שנחליט מי ראוי להיות אב או לא? ולמה חודש אחד כבר זה אינדיקציה להתחיל במלחמה? ואין עוד שיטות פעולה אחרות שיכולות יותר לעזור? ובהקשר של השרשור הנ"ל, כתבה הגברת כך: "לא די בהצלחה, לא די בלהשיג דברים ללא ניצחונות ומלחמות?" הרי הצלחתנו בכל דבר אפילו קטן הוא מעין נצחון, נצחון זה איפושהו מעין מלחמה, נלחמנו בכדי להשיג, בכדי להצליח, אם זה בלימודים\עבודה\ובכל תחום בחיים. הוא והיא קראו לכך מלחמות, אני קראתי לדברים האלו יעד\שאיפה\מטרה. למלחמות אני קוראת מלחמות, כשרבים, כשיש משפטים, כשמישהי בעבודה מנסה לשים רגל, ויכוחים ועוד אלפי דוגמאות. להשיג מטרות ששאפנו אליהם זו לא מלחמה, זה רצון... ורצון טוב, להיות שלמים עם עצמינו, לאהוב את עצמינו. הרי למה אנחנו לומדים? מקימים עסק? מתיפייפים? מטפחים את בתינו? את ילדינו? או כל דבר שחשוב לנו? טוב לנו שהבית יפה, שאנחנו עם משרה טובה, שיש לילדים כל מה שרוצים, תמיד אנחנו שואפים לעוד, ככל שנשאף יותר נצליח יותר, נאהב את עצמינו יותר, נרצה את עצמינו יותר. הרי אף אחד לא אוהב לרצות משהו ולא להשיגו, זה מביא לתחושת כשלון, ואם נצליח להשיג מה שרצינו נרגיש מסופקים, לא? כשאנחנו מסופקים אנחנו אוהבים את עצמינו יותר, לא? יש כאלו שמסתפקים במועט, יש כאלו שלא, וזה בסדר וכל אחד והאינדיוידואל שלו. אני יודעת, עזבתי את הבית בלי כלום, 3 בנות וכמה תיקים עם ביגוד, הצבתי לעצמי מטרות, ועד שלא אשיג את כולם לא ארגיש שלמה עם עצמי, אז חלק הגשמתי אבל יש עוד כמה, וכשהם יסתיימו יהיו לבטח עוד, ובדרך אפילו עוד הוספתי עוד מטרה או שניים וחלק אף הגשמתי, אבל המטרות ההן הגדולות שמההתחלה הצבתי הן החשובות לי מכל. אני לא מרגישה במלחמה, אני מרגישה שאני עם רצון טוב להצליח להשיג את מה שאני מייחלת לו, את המטרות שלי. מלחמות הפירוש שלהם עבורי דבר שלילי מאוד, מטרות פירושם דבר חיובי, כבר קל יותר להשיג אותם, כשזה בא ממקום כזה. צ'ה צ'ה עפתי לעשות ציפורניים

למעלה