כל נצחונותי

רינת

מה הקשר בין המקרה שלו למקרה שלה??? א. כל מקרה לגופו! מקווה שאת לא נצמדת לקווים המנחים שבך, אלא פותרת דברים לפי העינין והצורך, שם אצלה המקרה שונה לחלוטין, ולא היתה מצידי הצעת "מלחמה", כאן...הוא במלחמה יום יומית מתישה ללא תוצאה. ב. ככל שזה נוגע אליי וליילדיי כיום, אני לא אלחם חמדתי, אני אקטול ואיירט כל מה שיעיז להפריע או לערער ומבלי סנטימנטליות מיותרת. ג. תקראי מה הוא כותב, בשורה אחת, הוא מסתובב סביב הזנב שלו וכלום לא קורה מלבד כאביי ראש, לא בזבוז אנרגיות? ללכת בקו ישר ולשמור דיעה אחת נוקבת לגביי כל נושא מבלי להבדיל? אה, לא במקרה שלי.

Rinattt

New member
עניתי לקציצון תקראי שם...

מקסימום נדסקס כשאחזור.

פעם ראשונה בים ../images/Emo13.gif

הודעה ראשונה שלי בפורום ובמקום הודעת "שלום אני חדש" בחרתי לענות לך. תגיד, אתה בטוח שניצחת?? במי נלחמת בדיוק?? אלה שניצחת אותם יודעים את זה?? הם בכלל היו חלק מהקרב?? או שזה בכלל קרב שלך עם עצמך? שאולי הגיע הזמן להפסיק אותו?? אף פעם לא נשכבת על הארץ?? אז תשכב. אף פעם לא ביקשת רחמים?? אז תבקש. אולי כשתעשה את זה יפסיקו הקרבות ותתן לאנשים את ההזדמנות לתת לך ואז לא יהיה בכלל צורך להילחם. במקום קרב תהיה התקרבות. שלך לעצמך קודם כל. אולי...לא יודע.

לא קל לראות

את החיים כשדה קרב ונכון שנתנו לך כאן עצות ורדרדות ומתקתקות אבל אם נהיה מציאותיים לרגע (מבטיחה רק רגע
)ונרד מהפראררי ומשאר ספרי ההדרכה והטרנדים האופנתיים ,נגיע למסקנה משותפת, שהחיים,אוללההההה הם קרב אחד גדול! אבל החיים יפים למרות, אתה מודה? אז עכשיו כשאתה מודע
אולי יהיה לך קל יותר ובין קרב לקרב הורד את המדים ותתרווח בנשימה ארוכה ומהנה.

Rinattt

New member
אתה קורא לזה מלחמה,

אני הייתי קוראת לכך מטרה, יעד, שאיפה. תמיד להוכיח לעצמך ואפילו אולי לסובבים שלך שכן אתה יכול וכן אתה גדול והנה אני גם מוצלח. כשתהיה בעצם שלם עם מי ומה שאתה זה יפסק ויגמר. ההפסד שלך, שאתה עדיין לא מרגיש שלם עם עצמך, אם היית, לא היית קורא לזה מלחמה, לא היית מרגיש מופסד. דעתי, בכל אופן.

מייקי31

New member
פשוט מאוד

במקום לחיות אתה עסוק בלנצח והחיים.... ממשיכים להם... אני תוהה למה אתה מתכוון שכשאתה כותב ניצחתי את המשפחה... בהצלחה מיכל

כי במלחמה אין מנצחים

רק כשמניחים את הנשק ומתחילים דיאלוג יש איזה שהו סיכוי באמת לנצח

כל האנרגיות בוזבזו...

בקרבות... במאמץ לנצח... שכניראה פיספסת את העונג מהעבודה, מהבית, מהחיים....בעסקים.... והנה פתאום עצרת רגע... אולי כי לא נותר במי להילחם ואולי כי רצית לראות את השלל שצברת בקרבות... ומה מגלים לאחר הקרבות שמסתכלים לאחור??? נכון.... רק חורבן והרס אז תנשום עמוק ותלמד לשרוד ולא ללחום...תלמד להתחלק ולא לצבור... ואז לא תאלץ להביט יותר לאחור... כי לצידך יהיה הכל יום ניפלא טליה

אפשרית

New member
מלחמה שמכילה קרבות

כל מאבק שהיה לי הפך מהר מאוד להערכות לקרבות כאלו ואחרים.על כל נושא שבעולם יצא לי ללחום,להאבק,להתעקש,לצוות,לבטל,למחוק למחות,על כל קרב כזה ניצחתי ביד רמה. בשלוש עשורים של חיי ניהלתי וניצחתי קרבות אין ספור.מול קטנים ומול גדולים,על בית על כסף, על ילדים על עבודה על שינה על ועל... מול האדם הקטן ומול המימסד, על כל הקרבות הללו פיקדתי מראש סולם בדרכי שלי והבסתי את העומד מולי קטן כגדול פשוט כחשוב פרט ככלל. בכל הקרבות ניצחתי בשיערוך המלחמה הפסדתי את רגישותי,חמלתי,רכותי,את אנושיותי במלחמה הפסדתי את נגישותי לכלל ונשארתי בדד מעל כולם מעל לכל,לא מושגת,מאיימת מסוייגת, בכל הקרבות ניצחתי - את עצמי רק במלחמה אחת, אחרת ניצחתי באמת כשנלחמתי עליי , על שפיותי, עקרונותיי, רצונותיי, מתוך התבוננות פנימית,ומתוך הכרה בזולת שמנהל איתי קרב,מלחמה,מערכה מאבק, הבנה עמוקה בקיומו של האחר, רק במלחמה הזו ניצחתי באמת כשרציתי בעדי אך לא במחיר נגד האחר. נכונו קרבות נוספים לחיי ויתווספו או יתמעטו. אך היום בשונה מכל קרב אחר יש לי כלים אחרים,שונים ,נוספים, ולא אוכל רק לנצח או רק להפסיד . כיוון שהיום אחרי כל ההפסדים וכל הנצחונות שלי,אצטרך לחשב גם שלו(שלה,שלנו שלהם) וטעם הסוף של תהליך שכזה יהיה שונה מכל דבר אחר שעשיתי.

מכל התגובות שנכתבו כאן

ואני מעריך ומודה לכןלם אבל בהרגשה את היחידה שכנראה הבינה את כוונותי היחידה שבאמת מבינה על מה אני מדבר תודה על תגובתך ועל הזמן שהקדשת בעבורי

חן חן40

New member
בכל הקרבות ניצחתי- את עצמי

כמה נכון, כמה מבינה אותך ולא משנה אלו מלחמות אני נלחמתי ולאיזו מטרה, אבל ההרגשה בסוף כל יום היא זהה לזו שאת תיארת כל כך יפה, אמיתי ומדוייק. כמה מפחיד לקרוא את זה, אבל מפחיד לדקה, כי תיכף דופקים בדלת ואני שוב מתמתחת, דרוכה לאמר את הדבר הכי נכון ויאללה לקרב הבא, הקטן ביותר לעיתים אבל אם יש צורך עד הסוף. ושוב בסופו של יום, ניצחתי, הישגתי ונשארתי כמו שכתבת, בדד,חסרת נגישות ועייפה. וקרב היום, אני מרגישה ויודעת, שבו אוכל לוותר קצת, לא ממקום של לדעת להפסיד, אלא לאמר לעצמי, לא צריך, עשיתי דיי, הוכחתי לעצמי מספיק ואז אשקוט ואברור ואנוח.

גלי10

New member
מי קובע

מתי המלחמה נגמרה ונקבע ההפסד? אני בעד השלבים. התפתחות. שלב אחר שלב. כל שלב כולל בתוכו | לב | יעד אחר יעד. לפעמים משתמשים במילה "כיבוש" להנציח השגת יעד [שמת לב לשורש של המילה "להנציח"
?] אני , כיבושים אוהבת [לפעמים
] רק במיטה... עוד ביטויים של כיבוש וניצחון שגורים בפינו . למה? אין ככה... - כובש לבבות- { ללבות או לבבות ?} -ניצחון ההגיון- -כובש מלפפונים {זה מסרט אחר
]- -נצחיק מאוד- אני יותר בעד השורש ה.ש.ג מלשון הישגיות
הכי הרבה אני בעד השורש א.ה.ב ות.ש.מ {עוד קצת תשומת לב וכל דבר יהיה יותר טעים} כך שבסופו של דבר זהו גלגל [ענק] וחוזר חלילה. הכל עניין של משחק (מילים) "כל נדַרַי... " - שר חיים משה בשש אחורי המלמה אתן לך פרח

עש לילה

New member
מלחמות ../images/Emo150.gif

גרוש יקר ניצחון זה דבר יחסי אתה יכול להילחם על דבר אחד ובלי לשים לב להפסיד דבר אחר כפי שאמרו פה קודם אל תהיה צודק תהיה כחם !!!!!!!!!!! עשה סדרי עדיפיות מסכים שכל החיים זה קרב אחד גדול של הישרדות ( ביחוד בימינו) בלי קשר ליחסים בינו לבינה אבל שום צריך לנסות לראות איפה הרווח או ההפסד גדולים אולי עדיף לפעמים לסגת צעד אחורה ולהשיג פשרה מאשר להסתכן בהפסד גם שאתה מנצח אתה עדיין מפסיד הכל יחסי בעולמנו הקט

ומי אמר שצריך לנצח כל הזמן???

מותר ואפילו צריך להפסיד לפעמים, כדי שנוכל להעריך את הנצחון. אף אחד לא סופר-מן או סופר-וומן, כולנו בשר ודם. כשצובטים אותנו אנחנו לא נצבטים????????? קום,נקה את האבק מעליך, ותמשיך הלאה........לנצחון הבא.

ב ד ר ך

New member
אמרו כבר הכל

אז תסתכל בנתיים על הצד החיובי לפחות נשארת עם המכנסיים
וכנראה שזה הזמן "להתחיל להמשיך" בדרך אחרת מפוייסת יותר ופחות לוחמנית.

למעלה