(*)כל מי ששילם לחולצות(*)

(*)כל מי ששילם לחולצות(*)

אוקיי אלה האנשים שקיבלנו מהם את הכסף,מי שלא מופיע פה ושלח כבר כסף שירשום. נועה אסינגר-שבט עידן XL ענבל שובל-שבט עידן S ספיר יעקובי-שבט עידן L ענבר יעקובי -שבט עידן S אורנית אורן -שבט עידן S גלי-שבט עידן S הדר בקר-שבט און M דניאל עומר-שבט און-2 חולצות (חסר מידות) אור -שבט רעות M לי קמלו-שבט יעד S יעל-שבט סהר M רותם-שבט סהר S ענת-שבת סהר S שקד-שבט סהר M לירון-שבט יובל S שירלי-שבט יובל M נוי -שבט יובל XL (לירון שירלי ונוי,יש מצב שהמשלוח שלכן יעלה יותר אז תצטרכו לשלוח עוד איילת-שבט אלומות S,M מור-שבט אילת S עדן-שבט אילת M נוי-שבט עתיד M,L,16 דיה-שבט עתיד S טלי-שבט עוגן (חסר מידה) נופ חצבני-שבט יעד M ענבל-שבט יעד (חסר מידה)

YogevLevi

New member
גם לי יש תיקון קטן ../images/Emo9.gif

את יכולה להביא לי 2 XL ו-M?

liss 8D

New member
:<

אניאניאני שילמתי! העברתי את הכסף למורפרי, מהקורס שלכם. היה שם כסף ל6 חולצות. 2 מידה S ו4 מידה M

liss 8D

New member
אבל זה אצלה, כן?

וכתבתי שם מכתב במיוחד בשבילך ועכשיו הוא כבר לא אקטואלי>:

GODS LIGHT

New member
בנוגע לחולצות..

אני רוצה להוציא לקבוצה שלי חולצות (10 בנות בערך) .. מישהו יכול לתת פרטים של כמה זה אמור להעלות? כמה זמן זה לוקח? והמלצות של בתי עסק שעושים את זה באזור המרכז? מוצ'אס גרסייס!!:]

tali289

New member
תדברי עם מקום שאעושה חולצות קרוב לביתך.

אצלנו עולה בערך 20 שקל לחולצה. אבל זה תלוי בכמות של החולצות.

yaeltyl

New member
מקפיצה באמת שמי שלא מופיע שיגיד זה חשוב

כי תיכננו ללכת מחר אבל באסה נדפק לא כולם אומרים לנו והתאריך הבאה שיכולות ללכת בו הוא..ממש רחוק! אז אם מישהו שלח ולא כתוב פה- בדיוק דקה וחצי לעבור לגלות שאתם לא פה לפתוח תגובה להודעה ולכתוב-כן אני שלחתי!

ונטורי

New member
לקחת M זה מידות קטנות או גדולות?

כי אם זה גדול אז S אם קטן אז L באמכם :\

yaeltyl

New member
באמת שאני לא יודעת..אם אתה מתלבט ככה אז

M לדעתי-באמצע:)

just orka

New member
מתי לדעתכן החולצות יגיעו אלינו?../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

המחנ"ק מתקרב