כל מיני תמונות

אוש7יתי

New member
כל מיני תמונות

מאתר הבידור זהו..אין לי מה להגיד....אני עדיין קצת ביישנית כאן...

ElinorL

New member
אושרית!

תודה על הקישורים ואל תיהי ביישנית כולם כאן שרוטים בצורה הכי טובה שיש TAKE IT EASY HONEY

kfm

New member
אמממ לא בדיוק תמונה אבל../images/Emo26.gif

זה השרשור הכי קרוב שמצאתי.. אז ככה.. ביום ראשון הייתה כתבה די קצרה על אנ"ה, ובגלל המצב צבירה *מת* של הצורב שלי אז לא יכולתי לסרוק אבל אני אעתיק לכם
(היא לא ממש שונה משאר הכתבות אבל היא התחילה במשפט מחלומות אז אהבתי
) "מה, כבר נגמר? (ידיעות אחרונות- רענן שקד) ו..נמכר! במכירת החיסול של ארץ נהדת הופיע נשיא המדינה, משה קצב, בתפקיד עצמו, יבש ואפרורי כחול לחתול, ופיו חותמת הכשרות: "אני משבח כל ניסיון להעלות את המורל בעם" תודה, הוד מגויסותו, אבל 'נהדרת', תוכנית שאנחנו עדיין סומכים עליה שתדע לבעוט מדי פעם, להייתה צריכה להודיע ללשכת הנשיא שבאמת, תודה, על לא דבר, אין צורך שיגיע. ארץ נהדרת אינה צריכה את קצב על מנת שיאשר את "חשיבותה" הלאומית. בתום עונה בודדה לא אמורה תוכנית טלוויזיה- ודאי שלא סאטירית- להכריז על עצמה כעל נכס צאן לאומי. חיקוי הנשיא של אלי פיניש נגנז שישי, וחסרונו הורגש. ובמילים אחרות- 'נהדרת' מכרה את הנשיא של פיניש בעבור נזיד ממלכתיות. כמה ערות שתיימי מצדה. אבל יאללה, קטן עלינו. 'נהדרת' הסתיימה בטור דה פורס מובהק, שבשיאו הופעת האורח של ג'ייסון אלכסנדר. זאת היתה הופעה מושלמת. קצרה, מחודדת, בלתי מאומצת ואפילו בתוספת של ויטמינים של שלום ואהבה. גם מעבר לזה נתנה 'ארץ נהדרת' שעות נוספות בשישי ויצאה מחיינו חוצץ, ובענק. מה, כבר נגמר? מסתבר. יותר מכל דבר הוכיחה התוכנית בעונתה הראשונה כי ניתן לעשות כאן תוכנית בידור פריים-טיימית שבועית מצליחה, מוערכת, סאטירית במידה, אם רק נצמדים לספר החוקים האמריקאי בנושא: קבוצת טאלנטים מוכשרים ועדיין רעבים, וחשוב מזה- קבוצה של 19 כותבים. ביום. לפחות. זה אולי הלקח העיקרי: תוכנית עם מדחף של 19 כותבים מסוגלת להוציא גיליון ציונים רצוף של תשיעיות ועשיריות (טוב נו, היו גם חמישיות ושישיות, אבל לא בכמות שתהרוס את הממוצע). לרוב תוכניות הבידור המופקות בארץ יש עדיין 2-3 כותבים, והציונים בהתאם. ארץ נהדרת לא חסכה עלינו: תקציבה הגדול הושקע בדיוק במקומות הנכונים. זה כל השוני, וזאת נוסחה שראויה להילמד גם אצל זכייניות אחרות. אנחנו באמת רוצים להתקדם, ו'ארץ נהדרת' הוכיחה שאנחנו מסוגלים." הלכה לי הידדדד

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifנו ברור. כשהצורב מת. הסורק לא

עובד
סתם סתם.. קראתי גם תכתבה הזאת.. אהבתי במיוחד תהערה בסוף "אנחנו באמת רוצים להתקדם, ו'ארץ נהדרת' הוכיחה שאנחנו מסוגלים." תודה

kfm

New member
*****תיקון:

הרגע שמתי לב....כתבתי צורב..התכוונתי סורק

למעלה