כל מיני דברים >>

latsuf1

New member
מסאג' מרגיע, מחזק ומרפא כאן ליד הבית

תארו לעצמכם שאתם לוקחים נשימה עמוקה וכל הגוף מתמלא באויר ואתם מוצפים בתחושת ריחוף ופתאום הכל פשוט וברור ואפשר לעשות הכל..... אני מזמינה אותכם לחוות מסאג' -מרגיע, מחזק ומרפא צופית קצובר נופי פרת 0524502134 מסאג' שוודי,רפואי,רקמות עמוקות, ספורטאים,נשים בהריון,ארומטי, קוסמטיקה טבעית....

למכירה מכשירי טלפון סלולרי במצב חדש

למכירה סוני ארקסון C610 דור 3 . מחיר 500 שקל ( היה בשימוש חודשים באחריות יצרן ) סמסונג Z240 דור 3 מחיר 600 שקל ( חדש בקופסה היה בשמוש חודש באחריות יצרן ) נוקיה 3100 דור 2 מחיר 150 שקל. המכשירים מתאימים לרשת אורנ'ג אין בהם כרטיס . המכירה בעיקבות מעבר רשת. גבי 054-6632934

ראדון

בפגישה האחרונה של הקורס לבניה ירוקה (שעדיין כל המעוניין מוזמן להצטרף - לפנות לשירה צחי) דובר על נושא הראדון. סיכמתי את המידע כאן, כדאי לקרוא ולו בגלל העובדה שאנחנו חיים באיזור בעל ריכוז ראדון גבוה, וכיוון שהפתרונות מאוד פשוטים ליישום הן בזמן הבניה וגם לאחריה. קשור למי שבונה, קשור למי שמכתיב לאמנה דברים (אם יש מישהו כזה), קשור לכל מי שגר באזור. מפרט של פרט ראדון, המוזכר בסיכום, ניתן להשיג אצל איגוד ערים יהודה. כמובן שבמ.א. בנימין לא קיים "נוהל ראדון" על אף שמדובר בנוהל פשוט ביותר, אז חברים - צריך לדאוג לעצמנו. בהצלחה ולבריאות...

למי שעדיין לא יודע

– במישור אדומים ישנה תחנת מחזור עירונית של מעלה אדומים. יש שם 4 מכולות – נייר עיתון, בקבוקי פלסטיק, סוללות וציוד אלקטרוני. המיקום: נוסעים עד הכיכר של רמי לוי – שיווק השקמה, שם פונים ימינה (לכיוון מכבסת לבנון והבאולינג) אבל נוסעים כל הזמן ישר עד הסוף. לגבי ציוד אלקטרוני, אפשר גם לשים בבית משפחת מוזס בנופי-פרת.

ויסקאש

New member
כלבים מקסימים לאימוץ

בכלביית המועצה מחכים כלבים וגורים מקסימים לאימוץ מצורפים תמונות של כלבה מדהימה ומחונכת מאוד וגור חמוד אנא העבירו למכריכם לפרטים וסיוע : יונתן 0528118568

השבת אבידה

מי שנסעה איתנו ביום שני בסביבות השעה שלוש וחצי במכונית פיאט דובלו לבנה מהכפר לכיוון מרכז העיר ושכחה במכונית כובע. יכולה לפנות אלי במסר להשבת האבדה.

חתורונה

New member
שלום לחברי הפורום

ערב טוב, מזה שנה אני פעילה בארגונן של משמרות עירנות להשבת גלעד שליט (ובעבר גם אלדד רגב ואודי גולדווסר) בימי ששי אחת לשבועיים בירושלים מול בית רה"מ. מדי פעם יוצא לי לדבר על כך בטרמפים של יום ששי בדרכי לשם וכבר כמה אנשים ציינו שכדאי שאני אפרסם את המשמרות תחת כנפי פורום זה... חשוב לי לציין רגע לפני ההזמנה לקחת חלק בפעילות שאנחנו נתקלים לא מעט באנשים שממש מתנגדים לפעילות שלנו מתוך טענה שהיא פוגעת בחוסן הלאומי, ושהיא פעילות ילדותית על גבם של כל חיילי צה"ל. לכן אני מרגישה צורך לציין לפני ההפצה של המשמרת הקרובה (שאגב לא מתקיימת כסדרה ביום ששי אלא צורפה להפגנת הענק שמתוכננת למחר), שבמשמרות אלו אין כל קריאה פוליטית נגד מי מהממשלה, וגם אין בהן דרישה קונקרטית לשחרור גלעד תמורת אסירים פלשתינאים עם דם או בלי דם על הידיים, כל מה שיש בהן זו דרישה מכל ראשי ההנהגה בישראל להשתדלות בלתי פוסקת בעניינו של גלעד - להבאתו לראש סדר היום, ולהפסיק לשחק משחקים דיפלומטיים עם הפלשתינאים כל עוד אפילו מצבו של גלעד לא ידוע, לא מפוקח ע"י אף ארגון ואין שום שיתוף פעולה מהצד השני בעניינו.. מי שהדבר מדבר אליו ומשקף את השקפותיו מושמן לבוא לקחת חלק בפעילות הקרובה שתיערך מחר יום חמישי (27 לחודש) בשעה 19:30 מול בית רה"מ בירושלים (תחילת רחוב עזה) אשמח לצור קשר עם מי שמעוניין בפרטים על המשמרות בכלל. אפשר לשלוח מייל גם לכתובת של העמותה - בכל אופן אני מי שעונה שם למיילים....
[email protected]

עצרת להשבת גלעד שליט

השכב"ג יוצא ביום חמישי להשתתף בעצרת גדולה שמתוכננת מול בית ראש הממשלה. נשמח לראות שם עוד אנשים מהכפר... 19:00 התכנסות, עד 22:30 לערך

ראדון

האם מישהו בכפר עשה בדיקה אצלו בבית לדעת מה רמת הראדון? אשמח לשמוע על פתרונות נוספים שניתן ליישמם בבניית הבית. אביטל קרצנר

חתורונה

New member
ועוד דבר קטן

אה כן, ולא התכוונתי לכתוב את ההודעה בעילום שם... אז ערב טוב, מירב ברקת.

minigan

New member
בדיקה

מתחת לבית שלנו חלל גדול סגור/כלוא לחלוטין מכל הכיוונים באדמת מילוי. לפני מספר שנים ביצענו בדיקה על ידי חברה שמתמחה בכך. לא נמצאו שום סימנים לגז ראדון בתוך הבית.

3 סופ"שים הקרובים - חמשושלים - לא לפספס!

מלא דברים מעולים, אוירה מדהימה (בשנה שעברה הגענו במקרה - והיה מקסים לחלוטין). מי בא?

kartzironi

New member
דירה להשכרה

שלום רב. אנו זוג שגר בעבר בכפר ותרים אחר דירה בכפר\אלון\נופי פרת. אם ידוע לך אנא עדכננו בתשובה בפורום. תודה ושבוע טוב.

יחידה להשכרה

שלום 1.מה הצרכים מהדירה 2.למתי תחילת השכרה יש לנו יחידה שתהיה מוכנה לקראת פסח

נתן ר

New member
הפסדתם הפסדתם

הפסדתם הפסדתם הפסדתם הפסדתם הפסדתם כל מי שלא היה בהופעה של " STOP THAT TRAIN " הערב הפסיד בגדול מוזיקה משובחת. ותודה לאיילת.

למעלה