כל מה שרציתם לדעת

roselin

New member
אני חושבת שכולם פה יסכימו איתי ש-

מיטה וחצי
במיוחד לישון באלכסון... זוכרים את הפרסומת- "מיטה וחצי, אפשר לישון באלכסוןןןןןןןןןןןן" אה ולא כתבתי שאני עם 2 כריות...

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifאני ישנה עם בילי../images/Emo99.gif

ולא בילי שרון
סתם במיטה קטנה וחמודה
על הגב ומנסה להתמתח על כל האורך(ואז לחוש גבוהה
)....
בחורף אני מתכרבלת עם הכלבה שלי
והיא מחממת אותי
ובדרך כלל אני עם בוקסר וחולצה ארוכה או מכנס קצר וחולצה ארוכה

אמממ../images/Emo122.gif

לא יודעת.. יש כל כך הרבה שאלות.. אבל לא הייתי מיגה ת'שאלות האלה כאילו זה ראיון או משהו כזה

הממממ

אני מרשה לעצמי שתיים
אם היא הייתה יכולה להגיד משהו אחד לכל העולם, מסר רציני לא "תקראו ספרים"
, מה היא הייתה אומרת? והשאלה היותר חשובה... מה הייתה החוויה הכי משמעותית בחיים שלה, ששינתה את האופי שלה ו/או את תפיסת העולם שלה?

טלי,

רוצה להיות חברה שלי?
סתם אבל גם ברצינות.. נ.ב-מצאתי עוד שיר שמזה מתאים לה! השיר מהפרסומת של מולט((הנייר טואלט))

אם אני לא סתומה מידי הוא הולך ככה:

loving you it's easy cuse you'r beautiful
making love with you it's all i wanna do

שירוש1989

New member
חח גם אני חשבתי על זה בהתחלה

אבל אז חיפשתי ת'מילים וקלטתי ת'שורה השנייה אז ירדתי מיזה למרות שאני עושה דיי טוב את החיקוי של זה!

מתנה לי

New member
אהה נעה!

זה השיר ששלחתי לך ואמרתי שאת בטח תצחקי עלי. אבל אל תשימי אותו בהקדשה כי סתם רציתי להשמיע לך אותו.. כי הוא נורא חמוד.

שליייי../images/Emo9.gif

"איך את מעדיפה את השיער שלך? חלק חלק כמו שלדורין במיכאלה... מתולתל/גלי כמו רננה בטב"ע או כמו שלך שזה בערך באמצע.."
רק עכשיו שמתי לב שהשאלה מוזרה..

מתנה לי

New member
אממ ברגעים אלו כל מה שאני רוצה

לשאול אותה זה "את יכולה להסביר לי על כוונות טובות?... ואז אני אנסה שהיא תחרוש לי עם הסבר מספקק, כי אני צריכה את זה.

מתנה לי

New member
מה זה??!??!?!?!??!!!!?!?!?!??!?!?!?

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואנה!!! אם אני אשאל אותה (ואני אשאל אותה... אחרי כל נדריי) על כוונות טובות והיא לא תדע לענות לי תשובה מספקת,אני אתבאס לאללה ממנה. אין כזה דבר! שחקן צריך להבין ולדעת מה הוא עושה ולמה.. אני כבר מחכה לשמוע את תשובה. אני יודעת שאני כשחקנית מתהווה, לא יניח כף ידי על דבר שאין בידי הכוח או הנכונות להסביר אותו. אני מאוד מקווה שהיא התעצלה להסביר לכם. ואני אברר את פשר העניין. ב21-12 אני אוכל לבוא עם תשובה. בהצלחה לי.

במקרה של טלי יש מצב שהיא באמת לא

הבינה הבן אדם מסטול מטבעו והיא עושה אתזה גם כל כך טוב גם בלי להבין אז למה להתאמץ
סתם יכול להיות שהיא הבינה את זה בדיוק כמוכן... זה לא משהו חד משמעי את יודעת בדרך כלל שחקן לא נותן פירוש כי כל הקטע זה שכל אחד מפרש אחרת כל דבר... ככה נראה לי לפחות

שירוש1989

New member
חחחחחח

עשית ממנה מסטולת על XD כשאני דיברתי איתה היא הייתה עם 2 רגליים על הקרקע וראש ממש לא בעננים(טוב נו אני נמוכה והיא הסתכלה עליי..XD)

מתנה לי

New member
מסטולה מסטולה.

אבל שחקן,לא משנה כמה הוא מסטול (ובינינו,רוב השחקנים הוא מסטולים) צריך לדעת את המסר שהוא משחק עבורו. ויהי מה!

אני לא חושבת שהיא לא הבינה את

*המסר*, אלא יותר שהיו כמה דברים לא לגמרי ברורים לה שם.

מה את הכי אוהבת בעצמך?

WOW יש לי כל כך הרבה שאלות איך את מפנקת את עצמך? מה את הכי אוהבת בעצמך?

למעלה