כל מה שרציתם לדעת

כל מה שרציתם לדעת

ולא הייתה לכם הזדמנות לשאול? אם הייתם פוגשים את טלי והייתה לכם הזדמנות לשאול אותה שאלה אחת מה הייתם שואלים?

תגידי בא לך לשבת על איזה כוס קפה

וסיגריב? חחחח סתם סיגריה...רק סיון תבין את הבדיחה... הייתי שואלת אותה מה החויה הכי מדהימה שהיא חותה בחייה...

EXITIT

New member
תיתחתני איתי??

סתם.. היתי שואלת אותה מה זה אושר בענייה?

שירוש1989

New member
בא לי לדעת איך אתם ישנים!!תענו P:

חח אם היה לי ביטחון עצמי בטח הייתי עונה כמו זוביק ברצינותXD וגם אם הייתי חושבת שזה אפשרי וגם אם בכלל הייתי מעשנתXD אממ לא יודעת ז"א פגשתי אותה יכולתי לשאול מה שבא לי אבל אני מתביישת כמובן ולא קשורה עוד יותר כמובן.. אבל משהו שבאמ הייתי רוצה שתענה לי עליו זה בטח משהו על הילדות שלה אני אוהבת לחפור לאנשים בילדות אז או משהו על הילדות או.. משהו מוזר כזה למשל על איך היא הולכת לישון(כן אני יודעת עם פוך ומזגן שדורש משכנתה ובצד שמאל אם זה עם מישהו נו לא התכוונתי לזה\=) התכוונתי לעל הגב על הבטן עם כמה כריות כאלה שטיות.. זה פרט דיי ביזארי אני יודעת אבל תתפלאו כמה לומדים מבנאדם על זה בואו נגיד שאם הייתי שואלת אותה שאלות כאלה לא הייתי מעזה להחליף איתה מילה יותר בחיים שלי XD אבל תענו לי אתם מי שקורא את זה איך אתם ישנים? ידיים על הבטן? יד מתחת לראש? על הגב? על הצד? עם 2 כריות או אחת? נכון שזה כיף לישון באלכסון?P:

roselin

New member
איזו חמודה את...../images/Emo9.gif

אני אשאל אותה בשישי איך היא ישנה את גם תהיי נכון?

שירוש1989

New member
כן../images/Emo122.gif

אבל הייתי יום שישי גם.. אני מתחילה לחשוב שאני לא שפויהXD

שירוש1989

New member
חח ולא ענית לגבייך..

נו ספרי ספריP: ישנה באלכסון? על הבטן? עם פוך? כרית קשה או רכה? ידיים לצידי הגוף כמו מומיה או מתחת לראש? XD חח נראה אותך שואלת יום שישיXD

roselin

New member
את מתגרה ? זה רק מדרבן אותי יותר...

תשאלי את סיון ולירונה על חוסר הטאקט שלי לעניינינו- מיטחה וחצי
באלכסון כמובן, לפעמים לרוחב
, אבל עכשיו אני גרה באילת אז יש לי מיטה רגילה
אמממ על הבטן עד שנהיה לי לא נוח ואז אני מסתובבת לצד(קבוע כל לילה!) כרית מיוחדת כזאת... רכה יחסית...אבל לא פוכית מדי... ושמיכת פוך בארור!!!
אחרת איך אפשר להתכרבל??? ניפגש בשישי

EXITIT

New member
עונה

אני יושנת על הבטן, אני לא אוהבת כ"כ ואם כבר אז שטוחה, וכן זה כיף לישון באלכסון!

מוזר שאתם קוראים לי זוביק...

וגם מצחיק... האמתת שאין לי בעיה להציע לה אני רק יודעת שהיא תסרב ואני שונאת לקבל דחיות
אני ישנה במיטה וחצי בקצה המיטה משום מה וזה לא שמישהו יושן איתי (בדרך כלל
) בקצה שרחוק מהקיר... אני ישנה על הצד עם יד אחת מתחת לכרית וב99% מהמקרים אני קמה עם יד משותקת ואומרת לעצמי זהו יש לי נמק, עכשיו יכרתו לי את היד... אבל אחרי כמה דקות של סבל זה עובר
ובקשר לשאלה של טלי..יש לי מלא שאלות שהייתי שואלת אותה אבל שוב בשביל זה צריך לשבת על כוס קפה וסיגריה (למרות שאני שונאת קפה בעעעע
) ועל זה נראה לי שהסכמתי שלא יקרה בחיים כך שנראה לי שאני אותר...

אני ישנה עם 2 חתולות עלי

והרבה פעמים מתעוררת עם נמק ביד או ברגל או בחזה או במותן או איפה שהם החליטו להתנחל.

../images/Emo6.gif

מיטה וחצי, שתי כריות, על הבטן או על הצד [אלא אם זה הימים שיש לי כאבי חזה ואז על הגב], וכמעט תמיד עם שמיכה.

אממ אני ישנה

על מיטת יחיד((ה)) עם שמיכת פוך מזוייפת((גם בקיץ)) וכירבולית עם הבובות שלי ליד הכרית ((פוך))שבד"כ אני מעיפה אותה לרצפה באמצע הלילה כי היא רק עוזרת לי להירדם כשאני מחבקת אותה ואז אני לא צריכה אותה

ואני צריכה להוסיף שזה כשאני ישנה

כי אני לא ישנה הרבה.. אני לא ממש מרוצה מזה אבל זה לא מפריע לי יותר מידי.. אני פשוט לא אוהבת לישון

מתנה לי

New member
אממ אני ישנה.

על הצד תמיד, עם 2 כריות שרק אחת מקבלת שימוש כיהות. פוך תמיד! חורף-קיץ-סתיו-אביב... אני מאוד מרוצה מהשינה שלי. מאוד טוב לי. מסופקת בקטע הזה. להת'

שירוש1989

New member
עכשיו בא לי לומר איך אני ישנהXD

וואי אני עושה מיזה שאלה לאירוחיםXD לא לגנוב! כל הזכויות שמורות!
עכשיו איך אני ישנה,
חפירה
אני כל הזמן מנסה לישון על הצד,שזה אגב אומרים הכי בריא, אבל לא הולך לי ובסופו של דבר אני נרדמת על הבטן ובגלל זה יש לי חתיכת בעיה בגב\= תמיד אני שמה יד אחת או מתחת לראש או מתחת לכרית והיד השניה ליד הראש גם.. ועד היום לא היו לי זרמים ביד או משהו כשקמתי חס וחלילה טפו טפו טפו נממ אני נורא אוהבת פוך אבל רק כשלא קר מידי ולא חם מידי בקיץ אני בד"כ ישנה עם שמיכה דקה אבל בקושי מתכסה בה ועם מאוורר ובחורף כשממש קר כמובן שעם פוך אבל אני משתגעת כי אין לי שמיכה חשמלית וזה ברררררררררררררררררררררררר XD מרתק

למעלה