כל מה שאמרו - אמת!!

Killa TzzzT

New member
אפשר להירשם דרך אייסקיו מספר:

133444920 רצוי לשלוח הודעות עם השמות רק שאני און ליין. ורשומים כבר מעל 150 איש! אז רצוי מאוד שתרשמו או שתתקעו בחוץ

DJ$upreme

New member
גילאים: 16 פלוס מינוס

רשומים כבר מעל 150 איש, זה לא רק חסר תקדים אלא חסר מעצורים. מי שלא יירשם, ישאר בחוץ.

ng גבאי

New member
מי שלא מצליח להיכנס

מובטח לו מקום בפנאן בחוץ ותאמינו לי זה די כיף (=

DJ$upreme

New member
הודעה חשובה עוד יותר!!!

נכון ללפני שעתיים נרשמו כבר 176 איש. יחד עם המוזמנים והאמנים, זה המון. בהתייעצות עם בייבי החלטנו לבטל את ההגבלה של 180 איש לרשימה, אבל לעצור את ההרשמה ביום שני בחצות. ההגבלה לרשימה עומדת עכשיו על 230 איש שזה מקסימום CAPACITY במועדון. בהנחה שיהיו גם ביטולים זה משאיר אפשרות לעוד כמה אנשים להכנס מחוץ לרשימה, אבל זה הזמן לנצל את זה שאתם בפורום הזה, ולהרשם. ולשאלת מי ששאל, ההופעה תארך כשלושים דקות ביחד עם החמום של השבט ותתחיל בערך בשעה 2 ורבע. ההרכב שילווה את מומי לא יהיה מלא ועדיין לא ברור כמה נגנים ישותפו. למעשה גם נושא הראפרים המתארחים טרם נסגר וייסגר סופית רק ביום המופע. צפו הפתעות.

zNataliez

New member
חובה חובה לבוא

כבר סוף הקיץ וזותיהיה מסיבה פצצהתרשמו כבר! הולך ליהיות סוף הדרך!

KingCobra

New member
שאלה חשובה!!!! תגובות בבקשה!

אני וחברים היינו במסיבה של כלא שש בג´י והיו בסביבות ה - 70 איש! שאלה מאוד חשובה! 230 איש זה להצטופף ולא לזוז כל ההופעה!!! איך אפשר?????????? במסיבה של כלא 6 היה סביר..... לא היה הרבה וטוב שככה! אני עדיין לא הבנתי איך 230 איש יכנסו!!!

DJ$upreme

New member
תשובה

במסיבה של כלא היו סה"כ כמאה ועשרים איש. 230 איש זה הרבה מאוד וזה אומר שיהיה בהחלט צפוף, אבל כבר היינו בסרט הזה בעבר בכמה מסיבות. אנחנו מוציאים את כל הספות החוצה, ועושים מין "זולה" במרפסת החיצונית, שאפשר לשבת שם ולהתאוורר. כל יום שישי יש בג´י בערך 200 איש ואנשים גדולים - שחקני כדורסל וכו´. ככה שיהיה בסדר. אגב, הרשימה עומדת על למעלה ממאתיים.

DJ$upreme

New member
עדכון מסיבה: נא לקרוא

קוטג´: בפנים. צ´ולו: בפנים. נימי: בחו"ל!! את נימי יחליף ראפר אחר (הפתעה). השבט: בפנים. חוצמזה: יש עוד ראפרים בכירים בתכנון. חכו ותראו.

ק ר ח

New member
הוא באפריקה

נימי...נכון? הקפצה....
אגב,אולי,אני לא יבוא,לא להתנפל עליי,יש לי סבה טובה

למעלה