כל מה שאמרו - אמת!!

DJ$upreme

New member
כל מה שאמרו - אמת!!

שמעתם בעייסק על המסיבה של מומי? זה נכון. ובאופן חסר תקדים יש כבר למעלה ממאה איש רשומים למסיבה הזו, שבוע לפני שהיא מתרחשת. שבוע לפני המסיבה, בדרך כלל הרשימה ריקה. זה אומר שהרשימה עשויה להתמלא בימים הקרובים - אנחנו לא רושמים יותר ממאה שמונים איש. אז מי שלא נרשם, ורוצה להבטיח את מקומו, כדאי לו מאוד לעשות את זה. [email protected] ולגבי המסיבה... מומי לוי בהופעה (+נגנים). אורחים: הרבה. כולל הפתעות שעדיין בתכנון שאנחנו לא רוצים לספר עליהם אחרת הרשימה תתמלא תוך 5 דקות. מה שכן אפשר לומר: ה ש ב ט במופע חימום (ובהרכב מלא...). נימי. קוטג´. צ´ולו. ויש עוד. שתיה (קלה) חינם כל הערב. דיסקים מתנת הליקון היפהופ כולל סינגלים מיוחדים בהוצאה שמיוחדת למסיבה הזו - וכדי לזרז אתכם להרשם תקראו את זה טוב טוב: 20 סינגלים יוגרלו רק בין האנשים של הרשימה!!! (ואחרי ההגרלה הזו, יוגרלו עוד סינגלים וכן אלבומים של נלי, במהלך המסיבה). הסינגלים האלה לא יהיו למסירה או למכירה בשום מקום אחר (חוץ ממצעד האהבה למרת שם יחולקו עוד סינגלים!!). בקיצור, נא להזדרז, ולהרשם. יאללה!!! נו!!!
 

multi

New member
שאלה היפוטית

אם מישהו רשום אבל מגיע מאוחר הוא לא יכנס כי יש כבר יותר מדיי אנשים?
 

DJ$upreme

New member
מי שברשימה מקומו נשמר עד שעה 01:30

תכל´ס אני ממליץ לרשימה להגיע מוקדם ולהנות מכל המסיבה... אבל בהחלט, אחד מהיתרונות של הרשימה זה שמי שנמצא בה מבטיח את מקומו עד שעה 01:30. אחרי זה, אללה ירחמו. וזו הולכת להיות אחת מהמסיבות הבודדות בג´י שאנחנו נשלח בהן אנשים חזרה הביתה. זה קרה בסאב (בשבועות), זה קרה ביום העצמאות בהופעה של השבט, זה קרה בבויאקה, וזה יקרה בעוד שבוע. אז אל תהיו פראיירים, ותבטיחו את מקומכם. רק אזהרונת - מי שברשימה ולא מגיע, מאבד באופן עקרוני (אלא אם יש לו תירוץ חזק) את זכותו להרשם בפעם הבאה.
 

multi

New member
לא תצליחו לעצור אותי

אני נרשמתי ואני שם לא משנה מה
 

DJ$upreme

New member
זה לא איום

זו המדיניות ותודה שהסבת את תשומת ליבי לכך שלא הקפידו עליה בעבר, אנחנו נקפיד יותר בעתיד. בכל מקרה הכל לשיקול דעתו של מנהל הרשימה הלא הוא בייבי ג´י.
 

Hypnotize

New member
ד"א ניר...

הסינגל של מומי לוי... "גם אם לפעמים" אפשר יהיה גם לקנות אותו? כי אני ממש רוצה אותו!!!
 

2PAC4EVER

New member
זאת דווקא לא שאלה היפוטית

זה נראה לי כמו שאלה היפותטית
 

baduist

New member
רגע, היפ-הופ או תם?

או שמא אולי ה-קפצה!! יהיה מצויין! רק אין לי מושג איפה ייכנסו נגנים:)
 

Chocaholic

New member
חובה להגיע!! :eek:)

הקפצההה צה צה צה צה צה צה לה להלהלהלהלהלהלהההההההההההההההה
 

baduist

New member
אם לא - יבוא שוטר!

סע לאט סע לאט סע לאטסע לאט סע לאט סע לאט
 

Da Judge

New member
רגע רגע רגע

אני רוצה לוודא את זה ב100% אני רשום, אני בטוח-בטוח-בטוח נכנס? (במידה ואני מגיע ב12:)
 

**yoav**

New member
נגנים?????

מומי יעלה עם נגנים???? חחחחח קשה לי לתאר נגנים על הבמה בג´י אבל חפיף... חוץ מהזה עוד שאלה בקשר להופעה..... כמה זמן מתוך המסיבה מומי וכל האורחים למיניהם יהיו על הבמה??
 

DoubleD

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

הנגנים ישבו אחד על השני, ומומי יצטרך לעמוד על שפת-הבמה
אני שםםםםםםםםם ! (אני.... מקווה
) יש אפשרות להירשם דרך איי סי קיו? או לפחות להגיד לי אם הגיע המייל? ראה עצמך כמחוייב בשקל שבעים על הקפצה. |נשיכה|DouBle-D-
 

DJ$upreme

New member
לא בדיוק

יש כל מיני אופציות שטרם הכרתם בג´י... חבל שלא באת לערב עם גלית שבו היו על הבמה: באסיסט, מתופף, קלידן, גיטריסט, וזמרים. כשרוצים, אפשר. ולגבי איך תראה ותשמע ההופעה של מומי - תדעו כשתבואו.
 
למעלה