יש למה שאתה נותן חשיבות או לא.. ובכלל תקופות באות ומתחלפות..כך גם אנשים ודעות.. הגדרות למינהם..וכשהעולם חופשי לוותק אין חשיבות..לא לכאן ולא לשם ואותם אנשים שילכו מכאן לשם..הם אותם אנשים בדיוק עם אותה ציניות וסקריסטיות..והכתיבה זה לא המקום..הפורום.. זה.. עי "אנשים ויחסים"..כמו שאמרת..
השאלה אך יוצרים קהילה דינמית, שיש בה כמות גדולה של כותבים, שנכנסים כותבים חדשים, שהכותבים איכותיים. או מה הגורמים שיוצרים כזה דבר ואם יש לך יכולת ליצור כזאת קהילה. כמה שידוע לי קיימות בתפוז אי אילו קהילות, פורומים וקומונות דומות שלא מצליחות להמריא. ועוד מחשבה, האם אנשים מפסיקים לכתוב כאן כי באמת הם כבר לא גרושים טריים והנושאים חוזרים על עצמם, או שפורום זה קטע שמעניין לתקופה מוגבלת.
תמיד מענינים אם יש עניין....ומתי אין עניין ומתי לרב אני נאלמתי וכמותי כאשר הנושאים נדושו ונדושו שוב .......והחזרה של חלק לא קטן הייתה מהסיבה הפשוטה והבריאה ..המפגשים עצמם..ופחות התגובות לשירשורים שגרמו ל...דג'וו לא מחוייב המציאות שזה עניין לתקופה מוגבלת לפחות לפי קריאה בפורומים ותיקים אחרים שאנשיהם תמיד ..שם.
פורומים ותיקים שהיו מענינים ואנשיהם תמיד ... שם שהתיבשו לאט לאט(ראי פורום אינטמיות וסקס אחר). אחת הסיבות ל"העלמות" של פורום היא שאין דינמיקה של כותבים. ודווקא לפורום גרושים גרושות יש "את זה" אנשים נכנסים בגלל מצוקה ונשארים מתוך עיניין (או שלא). כל הזמן יש מתגרשים חדשים, כמו בור ללא תחתית.
אחר כך מודה...איל לי תשובות להכל.יודע מה אני אישית רוצה,ומחפש הנקודה שזה משתלב אם צורך קיים של אחרים.אישית היתי רוצה פורום בו בשרשור אחד מתווכח אני עם לונלי על קיומו של האל והשפעותיו על המין האנושי ליד שרשור שטות מוחלט כשלאף אחד מהם אין חשיבות גדולה יותר מהאחר.{אפילו לא משרשור אין סופי של הנודניקית ומצוטטת}.האם יש מספיק כותבים בשביל זה? בהחלט כן. האם זה מבטיח משהו? ממש לא. מה שיקבע ההצלחה תהיה הדינמיקה שתיווצר במידה ותיווצר ושיתוף הפעולה מצד מנהלי הפורומים האחרים שלא יראו בזה כמתחרה אלא כשותף שבא לשפר את מצבם של כולם.להוריד עומס ולחלק אותו טוב יותר...מבקש מכולנו ברגע של כנות לגלגל הסרט אחורה ולהביט בשני פקטורים,אחד שרשורי העורך דין ושני התגובות של "הוותיקים" לשאלות טריות של חדשים. השרשורים הארוכים של העורכת דין מראים על צורך אמיתי במידע מהימן,העדר התגובות באחרים מראה על סבלנות שהולכת ונעלמת לעזור לחדש. הצורך שם. השאלה היחידה לטעמי הינה כיצד מפתחים זאת מבלי להרוס דברים קימים ומבלי שאגו אישי {שלי כמו גם אחרים} יכנס לו לדרך קבלת ההחלטות.
התישרנו בשלושים אלף או משהו כזה,ואותותו כבר נרד , {באופן טיבעי מקווה}...עד אז שלפתי הנינשא,ומזכיר, שלהעליב ממש לא הכוונה.את היכולות הרי מכיר.ועל החברה לא מוותר.כאן, שם, ובכלל. עכשיו כל מה שנשאר פתוח זה קולה או אורנגדה.
גם מים מינרלייים הולך... זה לצורך ההבהרה של הכל שקוף===>>הכל נקי!!! אז התיישרנו אם כך..... אתה צא וארגן את הטריבונה אנחנו כבר נידאג לצבע ולתסיסה..ולכל השאר הפיצוחים ע"ח הצופים, רק שיהיה ברור
מבקש... הייתי מגישה לך על מגש פלטינה...神 כי בינינו... מה זה משנה מי מגיש למי ת'עינוג... שנינו יוצאים מדושני עינוג. טקסס...דאלאס...בקר עבורי את בובי יואינג. ועל המאמץ...
יצא לי לחשב את הזמן הורטואלי שלי-בדיוק 6 וחצי שנים, אפריל 99 נכנסתי לראשונה לנענע ומשם לתפוז לפורום שנקרא "הפורשים" {פורשי נענע} ומשם נפתח פורום גרושים גרושות. צורך ענק למלא חללים ולגלגל חיים אל תוך מסך,בריחה משיגרת החיים והיום יום,הגדלת המעגל החברתי ומפגשים חברתיים,להגיב ולכתוב כל שעולה על רוחינו כל אחד והמסנן הפרטי שלו. פורומים /קומונות/בלוג ועוד כל כך הרבה מקומות ורטואליים שנפתחים לשם מה? העולם נעשה משונה,במקום להמשיך לדבוק בתיקשורת "המיושנת", יש עמוק רציני לדבוק במדיה ורטואלית . התמכרות רצינית למילים הכתובות ולפורקן ריגעי.... מזמינה אותך אחד על אחד לבית קפה קרוב,מבטיחה לך סיעור מוחות מאין כמוהו.ככה אני אוהבת בסופו של דבר, ככה מהצד אחרי מס' שנים לא מבוטל,מרגישה איך נסחפתי, איפה טעיתי ועד כמה האובייקט הזה שנקרא מחשב,הופך להיות בכל בית כמעט העיקר.ואחר כך רואים את ההשלכה שהילדים שלנו מתמכרים לזה ותוהים מדוע הם מהלכים כמו זומבי. לא שמבקרת אותך חלילה ידידי,רק חושבת שהגיע הזמן לחשוב אחרת)
שרבים אחרים עושים...לוקחת עצמיך ומשליכה על אחרים...אף פעם לא יצאתי לבתי קפה. המחשב אצלי לא מנע ממני אף פעם לעשות דברים,נהפוך הוא. בשש שנים האחרונות אליהם מדברת מכרתי עק מצוין פתחתי שלושה אחרים התגרשתי התחתנתי והחלפתי שלוש מדינות. והילדה שלי מבלה פחות מחצי שעה ביום על מחשב {אם בכלל} אז נכון,לא כולם אורך חיי,לא כולם מבלים בדרכים כמוני.כשהמחשב הינו כלי התקשות לעולם. אבל גם לא כולם את.יש לא מעט שם שמוגלים לבקר בפורום,ובבתי קפה מבלי לאבד כל פופורציה...לא שחלילה מבקר זה רק שמכיר האפשרויות,ובוחר {כשהדגש הינו על בחירה}את שלי.
אם כי תמיד אתן את עצמי כדוגמא{זה הכי נכון לעשות}, ישנה היסחפות גדולה לתיקשורת{וכל תקשורת שהיא-החל מדיונים אקטואליים ועד אוננות על תמונה של ילדה בת 6} תיקשורת ורטואלית ואת זה לא אתה ואני ואחרים נוכל למנוע. גם אני לרגע לא הייתי דבוקה לכסא,האמן לי)חושבת כמו תמיד מי שרוצה ליצור עיניין יכול בכל מקום,אין צורך לחפש מקום {במיקרה הזה פורום חדש}בכדי שתרגיש נוח יותר,ברגע שאתה שולח לבמה הורטואלית עיניין,כך גם יגיעו התגובות והכותבים. אם זה לגבי הניהול,זה כבר עיניין אחר,אולי אפשר להאיר את עיני המנהלת בעיניין מאחורי הקלעים ולתרום קצת בכדי לא להרגיש נזרק לשוליים או נצמד לכמה וכמה שרשורים. מכבדת את בחירתך,בכל זאת זרקת נושא לאויר,צריך לשמוע את הכל מהכל... נ.ב לי לא כתבת "תודה על תגובתך"