כל כמה זמן

jdpworld

New member
אבל הרי זה הרעיון

שם יפתחו סוג מסוים של דאלוג {פחות מבוית ויותר חופשי} ופה ימוקד יותר בנושא הספציפי. אותו הספור גם לפרק ב בינו ובינה וכמה אחרים.אישית חושב בכנות שיכול לעזור לכולם.

הביטוי,`מבוית` או `חופשי` מה לדעתך

מה מובנם בדיוק?אולי תרחיב זאת כ`אני מאמין` שלך בהודעה נפרדת...ובהצלחה... לדעתי הצלחת לגוע בנקודת מפתח-הלב.

דונה M

New member
אני בעד...

מבלי לספור את מספר הכינויים, השמות והצירופים מבלי להיכנס לפוליטיקה ששם או כאן פשוט מוצאת שיש עניין ומכריזה: הייתי רוצה! אמנם גם כאן נעים...מדי פעם מציצה אך במלאת חמש שנים לשהות בביצה.... פתאום מסתבר, יש צורך במשהו אחר. ולסיכום ההצהרה... צריך עזרה?

jdpworld

New member
כרגע

זה בידים של מנהלי תפוז. הבקשה הוגשה והם יחליטו מה שיחליטו. אישית היתי מעונין שכמה יותר אנשים יביעו את דעתם בעניין {לחיוב או לשלילה} על מנת שמנהלי תפוז בעצמם יוכלו לראות צד מסוים של הדברים. גם היתי מעונין לשמוע ממנהלי הפורומים {בעבר וההווה} המדוברים. אחר כך במידה ויקום, בהחלט נצתרך את כל העזרה האפשרית. אבל כל דבר בזמנו, אם בכלל. זו קריאה אחרונה לטיסה שלי והנודניקים יאלצו אותי לכבות לקצת המחשב, מתנצל בפני אלו שהגיבו ולא עניתי להם, הכדור התגלגל,ועכשיו אנשים זה תלוי בכולכם.אנא נסו לחשוב על העניין בענים אוביקטיביות ככל שניתן.

R a c h e li

New member
תודה ......./images/Emo6.gif

שנושא הסנוויצים לא הועלה רבות חחחחחחחחחחח ועכשיו באמת כגרושה מלאן זמן בחיי... (לדעתי אפילו יותר מידיי זמן) מה הוא התחום שיכול לחבר את כולנו כגורשים מסוג אנטיקה
כאילו תן לחשוב איך למצא אהבה
פכככככככ משעמם. או אולי מדוע אנחנו עדיין גרושים
דווקא נושא מעניין אבל לדעתי ישנה אפשרות להעלות זאת גם כאן (לא לגנוב לי את הרעיון חחחחחחח) תקשיב מתוק......רעיון שאכן יכול להיות אחלה רק אקח את הדוגמה הקטנה שלי ואכן... הודה קטנה מאוד..... במטאפורה כמובן.....טיילתי ביער וסוף סוף מצאתי לי מקום נחמד שם אמרו לי אמצא סוכריות וממתקים מלאן.......נכנסתי למערה ואכן היו מלאן ואכלתי ואכלתי ונהנתי ואופ אפילו שמנתי (באלוהים 5 ק"ג) היגיעו עוד ועוד והיה נידמה לי שלא ישאר לי יותר ממתקים ואפילו חייכתי על כמה החדשים זוללים ואפילו דאגתי שאולי אחפש לי מקום אחר עם ממתקים שונים אמרו לי תקשיבי יש לא רחוק מערה אחרת שמה אין ממתקים אבל מחלקים פיצות אמרתי יאמייייייייי טסתי וגם שם נהנתי והפעם העלתי שוב משהו עמו 2 ק"ג.........אז החלטתי שהגיע הזמן שאפסיק למלאת את הבטן שלי ואתחיל למלאות את המוח ....
ברח לי הרעיון ההתחלתי סוריייייייייי פתאום תקף אותי רעיון של קפה ועוגה...... בהצלחה זה כל מה יכולה לאמר.....

ב ו ע ו ת

New member
אני חושבת שהרעיון שלך הוא יפה ונכון

שני דברים חשובים יש לעשות לפני שבאים למישהו מפרנסי תפוז בהצעות: 1. הגדרה מאד מדוייקת של תחום הפורום, פורמים הנוגעים ביחסים יש בכמויות לא מבוטלות בתפוז. חשוב ששם הפורום יגדיר באופן מדויק את מטרתו. 2. בחירת מנהל. פני הפורום כפני המנהל. בהצלחה, נעמה

יערית

New member
../images/Emo6.gif

פני הפורום כפני המנהל??????????? זה לא אירגון /עסק או משהו דומה לזה, לפעמים מנהל הוא דומיננטי לפעמים הוא בעל אמצעי ניהול ולא יותר מזה,אין לו קשר ישיר לדינאמיקה ולשיגשוג. ~דעתי~

ב ו ע ו ת

New member
אני שמחה שאני מצחיקה אותך

אבל כן. כשמנהל הוא טוב ומחוייב לתפקיד שלו הפורום משגשג. להיות מנהל זו לא רק עבודת "ניקיון" אלא הובלה של תכנים ותמיכה בחברי הקהילה. זה גוזל זמן רב משעות היום, במיוחד כשמדובר בפורום פעיל. ושוב, הצחוק יפה לבריאות. נעמה

יערית

New member
לא צחקתי עליך נעמה

מה קורה היום,אני לא מובנת?
צחקתי על המשפט...וכל שכתבת על מנהל זה נכון, אבל לא לכולם יש כישרון לזה,במיוחד כשתפוז לא ממש חושב על הרעיון שנמצא מאחורי מנהל פורום, העיקר שיוזרמו לכאן אנשים. שוב ~דעתי~ <הזכויות שמורות מכל משמר למצוטטת>

jdpworld

New member
התפוז

אני מניח מורכב מבני אדם להם שיקולים כאלו ואחרים בעיצובו של עסק שלא יכול לעמוד במקום.התחרות הולכת וגודלת,והחוקים נעשים נוקשים יותר ויותר.אין לי עניין להכנס למקומות הללו מסיבה פשוטה.שום דבר טוב לא יצא מזה.גרושים גרושות מנוהל בשנה האחרונה בדרך בה מנוהל,זאת עובדה אותה לא בא לשנות או לחלוק.זהו מהפורומים הגדולים יותר וגם שמעריך שבפועל מספר החברים בו קטן בהרבה ממספר השמות,והתחלופה הינה יותר החלפות שמות מאשר אנשים חדשים אין ויכוח שזהו פורום פעיל ומעניין.{היה מעניין אותי באופן אישי לדעת המספרים האמיתים וביחוד הצופים הלא פעילים,אבל לא מכוונות זדון אלא עניין הולך וגדל בסוג זה של המדיה.} השאלות שמעלה לא באות לזלזל או לפגוע בניהול הקיים. וזה באמת שחשוב לי להבהיר.אני ואחרים מעריכים שיש מקום לתוספת שתוציא את כולנו מורווחים,וזהו.לא יותר.מבקש להשאיר הדאלוג ברמה הזו,כל סטיה רק גורמת לאנשים להפגע,ולכל אחד לתפוס פינה ולהתגונן...

maof

New member
בוודאי...

וואלה הסכמה פעם שניה ביומים בדיוק כמו שכתבת...מניפולציה
יותר פשוט לכתוב...אני פריק של שליטה ואני רוצה את המחק ביד שלי בבקשה אנשים תנו לי את הקול שלכם כי זה החלום הרטוב שלי. מעוף

jdpworld

New member
תגיד את האמת

לא ממש קראת שום דבר...נכון? באת הצצת וזרקת רפש. בראוו.

לשחזר חויה

לא מאמינה שאפשר לעשות זאת, לשחזר חויה -הלך רוח-דינמיקה. מבינה את הגעגוע/רצון/מחסור, אבל לא חושבת שאפשר או אולי אפילו נכון לנסות לשחזר את החויה. גם אם היא היתה (והיא היתה) יפה.

jdpworld

New member
אמת...

מה שלא אומר שלא ניתן לישם חדשה...אחרת. חושב בכנות שרבים מאתנו מוכנים למשהו חדש.

ערסlight

New member
פורום גרושים גרושות

אתה יודע, כמו בעסקים, בכדי שיהיה לך סטרט אפ מבטיח, צריך לזהות נישה שחסרה באמת. בעסקים, בטח היו עושים בדיקת שוק, קבוצות מיקוד וכאלה. כאן זה עניין של הסיבות של אלו שכבר בפנים, למה הם פה ומה אתה מציע שיהיה יותר טוב. אם מישהו, נגיד, התחיל ברגל שמאל, החליף ניק והתחיל מחדש, זה משהו חדש ונפלא שאין בחיי יום יום. זה יתרון ענק. הציניות והסרקסטיות הן חלק אינטגרלי של המדיה ואולי גם החן שלה. ואתה אחי, אם אתה רוצה פורום "נקי" לדעתי אתה לא רואה עד הסוף שדווקא המגוון הגדול והפלורליזם עושה את הפורום לאטרקטיבי. פורום לא יכול להיות "מקום בטוח" וטוב שכך. לדעתי... לא זיהית עדיין את הנישה הנכונה שתצדיק משהו חדש.

למעלה