כל כך מאושרת איתך

ביאנה

New member
כל כך מאושרת איתך

אתה נוגע בידי וזורק לי חיוך שכזה קצת שמח וקצת עצוב ואני לא צריכה הסברים ולא צריכה כוונות אני צריכה רק את האהבה שלך שאתה נותן לי בלי סוף כל כך מאושרת כי אתה איתי כל כך שמחה שאני איתך ואנחנו ביחד ננצח את כולם את כל העולם אין לי ספק שיש לנו כוח לשנות לעשות והכל עם האהבה חומה שמימית מקיפה אותנו זוהי חומת האהבה אף אחד לא יכול לפגוע בנו עד המשבר הבא

ביאנה

New member
נא להגיב וגם..

יש לי שאלה: איך לדעתכם יותר יפה לסיים את השיר: 1. כמו שכתוב 2. אף אחד לא יכול לפגוע בנו יתאחדנו לגוף אחד, יחד ואין עוד לבד בעצם הסוף הראשון הוא קצת יותר פסימי וריאליסטי והסוף השני הוא יותר כאילו אני בתוך האהבה הגדולה הזאת שיכורה מאושר ושמחה וזה ממשיך את הרעיון של כל השיר אבל מה עדיף?

אנגלינה

New member
ביאנה מקסים!!!!

ביאנה אני מאוד מאוד נהניתי ונורא נורא היתחברתי אני חושבת שהסוף שכתוב יותר מתאים את כותבת נהדר המשיכי אנגלינה

ביאנה

New member
תודה רבה חברה

העלתם חיוך על פני התגובות שלכם חשובות לי מאוד! נ.ב. קסנדרה למה את לא מגיבה?

זהרי

New member
לביאנה

אין כמו המקור שנכתב.. אין כמו צורת הסיום שנרשמה כך היוצרת שולחת את כתיבתה ואנו נהנים מפרי עטה אהבתי... זהרי

*קסנדרה

New member
הו ביאנה, התום והיופי שבו

ביאנה אני אוהבת את התום שבכתיבתך, היופי שבתמימות. כנראה שלא תם עידן התמימות... אבל את גם ריאלית: ``עד המשבא הבא....`` קסנדרה

ביאנה

New member
שוב תודה

ולקסנדרה זאת לא היתה האמת המטרה של השיר להיות ריאלים כי בעצם באהבה אין הרבה ריאליסטיות אבל השורה הזאת עלתה במוחי בזמן כתיבת השיר באינטרנט במקור זה היה השורה השנייה ביאנה

ראמצ`יק,

לפי עניות דעתי- עם שיר אין מקום להתוכח. אפשר להבין באופן כלשהו את השיר ולהתוכח עם מה שדימית להבין, אבל ויכוח כזה כבר אינו שייך לפורום שירה... ואנא, תקנו אותי אם אני טועה...

ביאנה

New member
איזה פסימיסטיות

וגם חוסר הבנה של השיר. מה שמתואר בשיר הוא הפנטזיה והחלום של כל האנושות. להנות מהדברים הקטנים והיומיומיים- האושר. ולמה לדעתך אין אושר? אף פעם לא היית מאושר? אני מבקשת את סליחתך אבל כנראה שחייך קשים מאוד. ובקשר למה שאמרת על המיטה הזוגית אני רק בת 14 אז אל תגזים

למעלה