כל כך כואב

כל כך כואב

אולי זה לא המקום להעלות את זה, חוץ מזה לפני שאני כותבת את הסיפור שלי, אני רוצה לציין שאני נמצאת בטיפול. אני נפגעת תקיפה מינית. רוב התקיפות היו נגיעות "קלות" בלבד (לא מאמינה בזה), אבל לקחתי אותן די קשה, אולי אני רגישה מדי. הסימפטומים הלכו וגברו ואחרי פרידה מהחבר, הם נרגעו לאחר כחצי שנה. נרגעו זאת אומרת כל הפחדים היו ברמה שיכולתי שוב לתפקד כמו בן אדם נורמלי. לפני כמה ימים, לא איכנס לאיך זה קרה, עלו לי זכרונות מגלגול קודם, של אונס קבוצתי. נזכרתי בתחושות בפרצופים ובעוד הרבה דברים שאין לי מושג איך להתמודד עם עוצמת הרגשות שהם מביאים עימם. הבעיה שלי היא שהסימפטומים שלי מאוד החמירו, אומנם אני בטיפול, אבל לעזאזל, הרי זה ברור שמבחינת העולם אין לי לגיטימציה להרגיש את כל הגועל הכאב וכל שאר הרגשות "המדהימים" האלה כי זה היה בזמן אחר, תקופת חיים אחרת. אני גם יודעת להגיד שהסיבה שעכשיו אני נאלצת להתמודד עם האונס שאירע אז (לא בתקופת החיים הזו אלא באחרת) היא שלא התמודדתי אז... איך לעזאזל מתמודדים עם זיכרון כל כך זוועתי מגעיל ומחריד בעולם שבו כמעט כולם יחשבו שאני שקרנית, שלא לדבר על חוסר הליגיטימציה לדבר על זה. לעזאזל, פעם עוד איכשהו הצלחתי להתקלח למרות הפחדים, עכשיו אפילו זה מבעית אותי... סליחה על האורך תודה למי שטרח לקרוא עד עכשיו

מגע קסם ../images/Emo24.gif

מי שמטפל בך מאמין לך? זה העיקר. אם את יודעת שזה קרה ואת סובלת זאת התחלה תוכלי לצאת מזה. מחבקת אותך!

לצופית

תודה על תגובתך אכן, מי שמטפלת בי מאמינה לי... אולי זה בגלל שאני זוכרת חלק מהאונס לפרטי פרטים, תחושות, וגם תחושות לאחר האונס. אני יודעת שזה קרה ואני סובלת, אבל אני מודעת, ואני יודעת שאני אהיה בסדר, רק אין לי מושג כמה זמן זה ייקח לי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifמגע../images/Emo28.gif1ברוכה

הבאה
אז איך מתמודדים. א. מפסיקים לשפוט. כלומר, אין שופטים את המקרה. כי כל שיפוט-גורר האשמה עצמית. בין אם את מודעת אליה ובין אם לאו. כי הישות הפנימית שלנו מרכבת בדרך שבה כאשר אנו מפנים אצבע מאשימה כלפי מישהו- שלוש אצבעות מופנות אלינו בחזרה. היות שאנו רואים את ההשתקפויות שלנו בעולם המראות הזה, כל פעם שאנו שופטים או מאשימים מישהו, רגשהאשמה חוזר אלינו כבומרנג. ורגש האשמה גורם לסיטואציה לחזור שוב ושוב. כמו במעגל קסמים, שאי אפשר לצאת ממנו. כמו בבריכת הדמעות של עליסה בארץ הפלאות. ב.לא סיפרת לנו באיזו טכניקה את מטופלת. אם את מטופלת בשחזור גלגולים, על המטפל/ת שלך לעזור לך לתקן את החוויה שחווית בזמן האמת של החוויה. כלומר, לראות את הסיטואציה כמרופאת ולראות אותך מחלימה מן הטראומה-אז. ג.לראות את 'הפרצופים' כהגדרתך, לראות מי הם כיום בחייך ומה הם באו ללמדך או ללמוד ממך בחיים הללו. לסלוח להם ולסלוח לעצמך על שהבאת את עצמך אז לעמדה של קרבן, שלא ידעת לקבל את העצמה הפנימית שלך ושהכחשת את הניצוץ האלוהי שקיים בפנימיותך אז וגם היום. כי כל עוד את מצויה בעמדת קרבן, הסיטואציה תחזור על עצמה שוב ושוב. (ואין זה משנה כלכל וכלל באיזו דרך תהיי פגיעה, פיזית או גם אפילו רק מילולית. זה היינו הך. דפוס הקרבן חייב להשתחרר ממך. ד. לזהות את מערכת היחסים שיש לך עם מין ועם המיניות שלך בפרט. לזהות מערכת אמונות כמו 'מין זה דבר הקשור בשליטה', או 'מין זה דבר נחות' או 'אין לי זכות ליהנות ממין' או התכחשות לצרכים הפיזיים שלך או חשש כבד מאינטימיות, או הכחשה של החושניות שלך, דיעות שמרניות מידיי לגבי מין וכד'. כל אלה יכולים היו לגרום בעבר לחוויות הללו שלך. על כן כדאי שתלמדי לקבל את עצמך כיצור בעל צרכים/דחפים חושניים, לעתים אפילו פרימורדיאליים(קדמונים, קמאיים, חייתיים) מבלי לשפוט את עצמך או לסלוד מכך. ההיפך. סלחי לעצמך על כך וראי עצמך כבתו הקדושה של אלוהים. ה. הקורס בניסים אומר:"אחי החף מחטא הוא מדריכי אל השלום. אחי החוטא הוא מדריכי אל הכאב. ואת זה שאבחר לראות, יראו עיניי"/קורס בניסים/ספר העבודה לתלמידים/שיעור מס' 351 L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
נ.ב.../images/Emo103.gifשפת האור יכולה לטפל בכך

בדרך מאד יעילה. L&L TALYA

TAL YA TAL

א. אני אכן שופטת, שופטת את עצמי בעיקר, לוקחת המון המון המון אחריות על הכתפיים שלי. מבחינת דברים שקרו לי, ואכן אני מרגישה את החוסר מנוחה מתוך האשמה העצמית. ב. אני מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית שמשלבת בטיפול שלה גם תורות מהמזרח. סיפרתי לה על מה שקרה, והיא גם מרגישה אותי, נראה לי שהפירוט של הרגש, של החוויה, הבהיר לה שזה באמת קרה. האמת שאני גם לא חשבתי עד עכשיו שצריך לשחזר גלגולים (כי יש לנו מספיק עניינים בחיים האלה) אבל אני מבינה שלעיתים עם הכל הרצון להניח לעבר להישאר מאחורינו, אם לא נטפל בעבר, ההווה והעתיד לא ישתפרו. ג. דפוס הקרבן חייב להשתחרר ממני. מסכימה לחלוטין, וזה בא לידי ביטוי בכל כך הרבה מישורים בחיי. ד. נראה לי שמה שכתבת בסעיף הזה הוא הכי קשה לי, נפתס ברמת ההגיון, השכל, אבל כל כך קשה לי לעכל את זה. יש לי המון בעיות בנוגע למיניות שלי ולמין, זה גם מאוד הפריע עם החבר לשעבר. אבל ככל שאני מסתכלת על זה מהצד, הוא היה המניע שלי להתייחס ולפטל ברצינות לבעיות שלי עם מין. תודה רבה

Tal_Ya_Tal

New member
WELCOME../images/Emo24.gifאם תרצי עזרה מן

הסוג שאני יכולה להעניק, בנושא שחזור גלגולים, מפת הלידה כמורת דרך בעבודה הפנימית, וגרידים של שפת האור, את מוזמנת לכתוב אלי במסרים או במייל
. בכל מקרה, שיהיה
L&L TALYA

Rinor

New member
המון בריאות

אני רוצה לאחל לך המון בריאות וחזרה לדרך חיים בה תחייכי ותדעי שהדברים החשובים לך בשליטתך. כל עוד המטפלת עוזרת לך ויש לכן אמון אחת בשניה, הטיפול יהיה כנה ואמיתי וכך תצליחי להגיע להשלמה עם האירועים בין אם הם היו באחריותך או לא. כאשר תגיעי להשלמה, דברים ודרכים חדשות ייפתחו לך ולא תצטרכי לחשוב שוב על העבר כיוון שאת החרדות האלו כבר פתרת, עברת והשלמת עימן. אני יודע שקל יותר לכתוב את זה פה ואני לא אגיד לך מה לעשות רק רוצה לחזק את רוחך ולאמר לך שאני מעריך את אשר חלקת עימנו וכולנו פה איתך באשר תבחרי, העיקר שתמשיכי לחייך ותהיי שלמה עם כל מעשיך... המון בריאות ואהבה יקירתי, מכולנו פה... אהבה ואור ניר...

דגנית

New member
מגע הקסם ../images/Emo24.gif

עצם זה שאת מצליחה להעביר את התחושות למילים זה כבר חלק גדול מהריפויי לדעתי להאמין בעצמך, במה שאת מרגישה במה שיש שם.. במה שצף ועולה. תהיי חזקה הכוח.. בפנים

למעלה