כל כך כואב לי

galim29

New member
מישמשי לא צריכה ארקוקסיה../images/Emo6.gif

היא כבר חצי אנורקסית מכל הכאבים... אז לא נוסיף לא שום דבר שמזכיר את המילה

זואילי

New member
גלים ממוש, אני רואה שנכנסת חזק לקטע

כל הכבוד. תזונה בריאה כאורח חיים זה מבורך. והנה, לא קרה לי כלום, אחרי ארוחת ערב משרדית בטנדורי. האמת, כן קרה. מפוצצת כמו בימים הטובים. עם פריצת כרס.

galim29

New member
בתאוריה נכנסתי ממש חזק אבל ../images/Emo8.gif

במעשי, כרגע אני בולסת ממרח ערמונים שנשאר לרפוא לפני ניקוי המקרר והבית מכל האסורים למינהם... אבל גם ככה כל מה שיש לי כרגע בבית זה קונפיטורה לייט משהו וים של זרעונים ודגנים אז ממחר לא תהיה בררה אלא צלאכול את מה שבישלתי לעצמי (תרתי משע נשמה שלי).....

מישמשונית../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב שדיברת איתו וביקשת להקדים את הניתוח.
חיבוק
וגם
וירטואלי נגד דיכאון מכאבים. הלוואי ויכולתי לעשות יותר. תרגישי טוב.

מישמש33

New member
תודה לכן בנות על החיזוקים

אני אוהבת את כולכן אהבה גדולה על התמיכה העצומה שאני מקבלת מכן בינתיים אני עדיין עם התקפים כל 6 שעות וכל התקף נמשך בין שעתיים לשלוש שעות ומייחלת להקלה שתגיע כבר שום משכך כבר לא ממש עוזר או יותר נכון לוקח להם המון, יותר מדי זמן להשפיע ואפילו מרקחת כדורים ונרות מסוגים שונים לא עושה את העבודה מה זה ארקוקסיה ? אני מוכנה לנסות כל דבר שירגיע את הכאבים האלה, כי אני כבר מותשת הרבה בריאות לכולן

לא יודעת מה זה ארקוקסיה

אבל תעשי לי טובה אל תתפתי לשום משככך תתייעצי שוב עם סוריאנו לגבי הכאבים ואפילו אם דר' וינקלר...בגלל הכיליה

זואילי

New member
מיש, מקווה ששישי עבר בסדר בסוף ../images/Emo24.gif

בטח עוד אציק, אם לא לך אז ל

היי

מקווה שימצא תאריך מוקדם לניתוח... את צריכה להיזהר עם כל המשככים הללו מאוד לא טובים לכיליתיות..... יקרתי מחזיקה לך אצבעות להקלה ולתאריך מוקדם .... כרית חמה באזורים הכואבים כמה שזה נשמע "נו באמת".. אני כאן

תפרקי כמה שאת צריכה ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך ושולחת לך
מועך, הכאב הזה שלא מרפה ומתיש ברמות, שפשוט נמאס לחיות. אני מקוה שההטבה כבר בפתח, שמחה שהניתוח הוקדם, אולי יש מקום להקדימו שוב, תנסי לראות אם זה אפשרי. נשמע נורא נורא נורא מה שאת עוברת, הכאב כל כך מוכר. שיהיה חג שמח יקרה, למרות המצב,

למעלה