כל כך כואב לי

מישמש33

New member
כל כך כואב לי

כואב לי מהבוקר עד הערב , כואב בלילה ולפנות בוקר, כואב ברמות שלא הגוף ולא הנפש יכולים עוד להכיל את הכאב הזה, נמאס לי כבר מכאבים מהחוסר תפקוד הזה, די כבר נראה לי שהגוף שלי כ"כ שבע ממשכים שכלום לא ממש עוזר, לא נקסין, לא אופטלגין וגם לא הוולטרן (שאיתו אני ממש צריכה להיזהר בגלל הכליה), הטרמדקס כבר לא משפיע והקוקטלים שאני לוקחת כבר לא ריאלים דיברתי עם סוריאנו והוא החליט להקדים לי את הניתוח לאמצע אוקטובר במקום בנובמבר ומחר נדבר שוב אולי ימצא תאריך עוד החודש. אני פשוט לא יכולה יותר, אין לי עוד כוחות להתמודד עם עוד ועוד ועוד כאבים מצטערת על ההודעה הדיכאונית, פשוט חייבת לפרוק קצת איפה שהוא

מישמש33

New member
לפני שבועיים וחצי קיבלתי לוקרין

מתי אמורה להגיע ההקלה ? האם החמרה כזו בגלל שהפסקתי גלולות וקיבלתי זריקה זה אומר שההטבה שתבוא תהייה סופר דופר, יש איזושהיא קורלציה בדברים האלה ?

זואילי

New member
מישמשונית

אני חושבת שהרבה זה בגלל הלוקרין. יש לו קטע כזה, של איזה טירוף מערכות ככה אחרי שבועיים.

מיכל235

New member
מישמש יקרה../images/Emo201.gif

שולחת לך המון
מקווה שסוריאנו יצליח להקדים לך את הניתוח ושתפטרי כבר מהכאבים האלו. שאלת את סוריאנו לגבי משככים? אולי יש לו משהו אחר שאת יכולה לקחת. תרגישי טוב.

lior362

New member
מישמישית יקרה

אוף כואב לי לשמוע את זה . אני מתפללת שהכל יסתדר. והאמרה הנדושה והכל כך כל כך נכונה העקר הבריאות

vanilachip

New member
אוי מישמיש ../images/Emo201.gif

מקווה שתחושי הקלה בקרוב, אפילו לפני הניתוח ושסוריאנו יצליח למצוא לך תאריך קרוב יותר! תרגישי טוב.

לוואנדר

New member
../images/Emo201.gifכמו שכתבתי לך במסר...

מישמש, יקירה כשתדברי עם סוריאנו אל תבקשי אלא תדרשי בפירוש להקדים את הניתוח, המצב הבריאותי שלך כבר לא בגדר הנורמל והוא צריך וחייב להקדים לך את הניתוח ואם צריך לדחות ניתוח אחר במקום ניתוח שהוא פחות חשוב אז שיהיה. מחבקת ומחזקת אותך ומאחלת לך את המיוחל : בריאות לוואנדר

גם אני אתמול בחצות קבלתי עוויתות של כאבי בטן

פתאום כל איזה 10 דקות קבלתי עוויתות כאלה. גל של כאב. לא מבינה את זה. אני לפני ביוץ, לא יודעת אם יש קשר בין זה ללוקרין. רצתי לשירותים כל פעם וכלום. רק עוויתות. צלצלתי הבוקר לתה"ש וחגית אמרה שסוריאנו עסוק ולא יכול לדבר עכשיו. רציתי לשאול אותו על התופעות האלו.

ר ו מ י ה

New member
נורא מה שאת עוברת ../images/Emo201.gif

ייתכן וההחמרה חלה בעקבות הלוקרין , בד"כ לאחר תקופה ישנה הטבה משמעותית. מחבקת חזק ומקווה שהניתוח יוקדם והכאב יפחת

רומיה יקרה

את יודעת אחרי כמה זמן מהזרקת הלוקרין עושים אולטראסאונד? יש לי תחושות מוזרות בשחלות. אני פוחדת שלא יגדיל ציסטה במקום להקטין. אנא עזרתך.

galim29

New member
מתוקה שלי, איך אפשר לעזור../images/Emo24.gif

ממש כואב לי פיזית לשמוע אותך ככה. רק היום נכנסתי לפורום אחרי 3 ימים מטורפים שעברתי בעבודה ועוד טראומה שאספר לך בהזדמנות... אז פיספסתי אותך. תנדנדי לו. אל תוותרי. שב' יתחנן לניתוח עוד החודש. את לא יכולה להמשיך ככה. ממש רוצה לבוא ולתת לך אלף
שינחמו אותך.....

מישמש../images/Emo201.gif

מקווה שיקדימו לך את הניתוח... עצוב שכל כך כואב. שולחת
גדול.... יש בו טיפ-טיפה משכך כאבים, הלוואי ויכולתי מעבר לזה..

קרנון32

New member
שלוחת לך ים של אנרגיה מבריאה ../images/Emo23.gif

מישמיש, תתחזקי, תנשמי כמה שאפשר, לפעמים עוזר להרפות לתוך הכאב כל כך מבינה אותך וכל כך מזדהה איתך שתרגישי הרבה יותר טוב במהרה

lee E

New member
לגבי הארקוקסיה.

אני מציעה לדבר עם רופא לפני שלוקחים אותו. אני זוכרת שהיו פרסומים מזהירים לגבי הסיכון של השימוש בו.

למעלה