אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו'
קצה11 Well-known member 18/7/22 #1 אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו'
משתפרת1 Well-known member 18/7/22 #2 נכתב ע"י קצה11: אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו' לחץ כדי להרחיב... הרגע חיסלתי קערית עם קוביות אבטיח צונן אדום ומתוק. יאמי.
נכתב ע"י קצה11: אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו' לחץ כדי להרחיב... הרגע חיסלתי קערית עם קוביות אבטיח צונן אדום ומתוק. יאמי.
קצה11 Well-known member 18/7/22 #3 נכתב ע"י משתפרת1: הרגע חיסלתי קערית עם קוביות אבטיח צונן אדום ומתוק. יאמי. לחץ כדי להרחיב... נתקעה לי המילה 'צוננים' בגלל השורה " ענבים אדומים יבשילו עד הערב ויוגשו צוננים לשולחן " (בשנה הבאה)
נכתב ע"י משתפרת1: הרגע חיסלתי קערית עם קוביות אבטיח צונן אדום ומתוק. יאמי. לחץ כדי להרחיב... נתקעה לי המילה 'צוננים' בגלל השורה " ענבים אדומים יבשילו עד הערב ויוגשו צוננים לשולחן " (בשנה הבאה)
חורזת באהבה Well-known member מנהל 18/7/22 #4 נכתב ע"י קצה11: אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו' לחץ כדי להרחיב... לא ברור איך מעשנים בחום הזה
נכתב ע"י קצה11: אני ניזון רק מירקות ופירות צוננים אין לי מושג כיצד יש תור ליד השווארמות והפלאפליות וכו' לחץ כדי להרחיב... לא ברור איך מעשנים בחום הזה
קצה11 Well-known member 18/7/22 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: לא ברור איך מעשנים בחום הזה לחץ כדי להרחיב... לי לא ברור איך מעשנים בכלל