כל כך אופייני ל ADHD ..

אין מה לעשות

גם ככה כשהורגים אותם זה לא עוזר, הם רבים מדי. אז את עוד רוצה לרדוף אחריהם וללכוד אותם? ולעקר אותם? אי אפשר גם לרדוף אחריהם, זה לא מעשי. תמיד אורבים להם, מגינים על רכוש כשהורגים אותם. אני אומר לשים אותם בנמיביה. זה יפתור הכל

freearth10

New member
אז אם כבר - אז כבר

אני לא לגמרי מבינה מה יש לך כל כך נגד המורים? הם סך הכל רוצים לביית אותך. אז מה אם הם לא מבינים אותך? אז מה אם הם דורשים ממך ללכת בדיוק בדרך שלהם? תאמין לי שזה הרבה יותר נוח ללמד כיתה כשכולם עושים בדיוק מה שהמורה מכתיב. זה הרבה יותר קל להוציא החוצה את כל מי שמפריע לך בדרכך. מי שרוצה חופש צריך לתת חופש מאיה

הילה25

New member
אני חייבת להגיב על זה ../images/Emo123.gif

זה כל כך לא נכון יש לי שתי כלבות ואת שתהן עיקרתי, ומכמה סיבות. 1. מוכח באופן מחקרי מהעיקור/סירוס מונע חד משמעית גידולים סרטניים, ואני כבר נפלתי בפח עם הכלבה הקודם שלי שחלתה בסרטן, וכן,הרדמנו אותה בסוףכי היא סבלה
וזה לא בגלל שחשבתי שמיגע לה למות.... אף אחד לא מרדים כלב או כלבה כי הוא חושב שהם זקנים מידי, רוב ההרדמות זה מתוך אהבה שבאמת החיה סובלת ולא מגיע לה ליסבול

kniaper

New member
יופי שקפצת../images/Emo45.gif

כמו שאתה רואה אנחנו עדיין כאן ואני, אע"פ שלא ספרתי, חושב שראיתי את החתימה שלך כבר כמעט 10 פעמים אם לא יותר. האם אכן זהו סימן להתמדה?

X ליל X

New member
ואם אנשים כבר חוזרים והכל...

אז זה בטח המקום להגיד שאני כאן? ולשאול אם מותר לי להישאר למרות שאני רק כמעט מבוגרת? (אני אהיה מבוגרת לגמריי בעוד חודש, עם אישורים והכל) ולתהות בקול איך לא ידעתי על קיומו של הפורום?

X ליל X

New member
נפלא!

אם כך, אני מיד מתאקלמת, משתקעת ומכריזה על המקום הזה כעל בית וירטואלי. (קפה? מישהו?)

עיגולים

New member
אפרופו צ'אט

עכשיו נכנסתי לשם, הסקרנות... הוא חי אי פעם? כי מסכן הוא נראה בודד...

אכן הייתי בדיוק שניותיים ולא שמעתי

כי: א. אני לא שומע כל כך טוב (במיוחד כאשר מבקשים ממני לצאת עם הפח). ב. באופן מיקרי ביותר (תיאורית הקשר? מישהוא אמר קונספרציה???), בדיוק כאשר התנתקתי מהצ'אט התנתק גם זרם החשמל בכל הכפר (פעם שניה השבוע למי שהיא יש קשרים?) והמחשב הדפוק שלי לא עובד בלי חשמל (נראה לי שזה בדיוק הזמן לשדרג אותו לא?). אז התנצלותי הכנה ואני מבטיח לנסות להגיע היום שוב למחשב (אני מסופק עם אכן יקרה הדבר) ואפילו בשעה נורמלית (כאילו שזה פורום של אנשים נורמלים). מפגש פורום: לא חשבתי דוקא על בית פרטי כי אם יותר על מקום ציבורי כזה או אחר אם למי שהיא יש קשרים (חוץ מבחברת חשמל) נגיד ב...אין לי מושג לדוגמה אז נעשה את זה שם, אבל זה רק לדוגמה כמובן. אני אישית בעד לעשות את המפגש אצלי בכפר כי זה די נוח ולא כל כך רחוק (לי) אבל נראה לי שבאופן חד פעמי ויוצא מהכלל אתפשר על בירת ישראל...תל אביב כך שיהיה קרוב ל כ ו ל ן. לדעתי יש לחלק את ענין הארגון בין מספר מאותגרות קשב כך שהסמטוחה תהיה גדולה כמה שיותר (וועדת החקירה שאחרי תוכל להפיל את האשמה על מיסכנה אחת בלבד עדיף שין גימלית), ניחוש שלי- לפחות חלק מהוועדה המארגנת (עדיפות לבעלות ניסיון בוועדת קישוט) תהינה מת"א וסביבתה למען הנוחות והקשרים אבל כמובן שבישביל מינהל תקין אנחנו מוכנים לקבל כל אחת (יש לוזריות בקהל?). |אייקון של גידי אומר לעצמו "אני חושב שבילבלת את המוח מספיק להיום זה הזמן לפרוש בשיא"| - גידי

kniaper

New member
הצ'אט לא קיים אם לא מפעילים אותו

הראשון שנכנס בעצם מפעיל והשאר מוזמנים להכנס. נראה לי שזו קצת בעייה אם כל פעם מישהו אחר נכנס לבד כי זה קצת קשה לצ'טט עם עצמך
. אז הפיתרון הוא לתאם מפגש צ'יטוט הדדי במן שעה שכולם יהיו שם או לחלופין אפשר גם להסכים שכל מי שנכנס לפורום ישר מפעיל את הצ'אט ובודק אם יש שם עוד מישהו. ניתן כמובן גם לשאיר הזמנה בפורום כמו שנעשה כאן מידי פעם. אני לצערי נאלץ לוותר על התענוג מהסיבה שהמחשב לא משתף פעולה בעניין ולא מאפשר לי גישה לצ'אט. אולי פעם, ממחשב אחר.....

שלום ליל וברוכה הבאה ל|צריף רעוע|

אני אישית בקטע של שוקו, תמיד! |אייקון של גידי עם שפם של שוקו וחיוך של ילד מאותגר אינפנטילית| אין כאן הגבלה של גיל, כל מי שרואה עצמה מבוגרת ומעוניינת לקחת חלק בפורום מוזמנת, גם את אם יש לך שוקולית של עלית. לגבי התעודות המעידות על גילך, תכיני מספר עותקים ובהמשך תישלח לך הודעה שתשמיד את עצמה תוך מספר שניות ובה יאמר לך להיכן לישלוח אותם. רק לפני שעתיים עשיתי קומבאק לפורום, יום אחד אני מחוץ לעיר (אזכרה לדוד שמת לפני מליון שנים), יום שני אני על מיגרנות (כנראה שניסיתי יותר מדי לחשוב/ללמוד וזה משפיע לי על המוווח) והופ כבר עבר שבוע מאז ההודעה האחרונה שלי (תעצרו את החיים אני רוצה לרדת). אז לכל מי שהגיבה לי, ראיתי והתרגשתי רק שהשירשור הזה כבר בארכיון (אז מה אם אני קצת מגזים? יש לי את המחלה הזו..נו...זו של המשהוא עם הקשב ועוד משהוא...) ולא ניתן יותר להגיב (אחורי יומיים או משהוא השירשור לא קופץ למעלה) אז התנצלותי על חוסר הנימוס (פולני לא יכול לכתוב הודעה ללא התנצלות- זה רץ לי בגנים). שוב פעם המון אנשים וימבה הודעות אין לי מושג תשוש מהיכן לעז... להתחיל, אז אולי דוקא במשהוא שעלה אך לא קיבל את מלוא תשומת הלב שכן את כל שאר הדברים כבר דיסקסתם אז אני הולך על האנדרדוג (תמיד, זה קטע כזה של היזדהות), והנושא הוא |אייקון של תופים כמו אלו שיש בקירקס לפני תרגיל קשה במיוחד|: מפגש פורום. השהיה, אני נותן לכן רגע לחשוב על זה... זהוא, רגע עבר מה אתן אומרות? מיפגש של ח'ברה עם הפרעת קשב וזו התמונה: חלק מהאנשים יאחרו (נו מה חדש???) חלק יאחרו אבל לא לשעה הנכונה!!! אני אישית אגיע בזמן ובדיוק אך לא באותו היום&&& ואני מכיר אישית כמה שיגיעו בזמן (אולי) הנכון (כמעט) ואפילו באותו היום (נגיד) אך לא למקום הנכון |אייקון של ב'ואנה איפה כולם? כתוב לי ביומן בפרוש, יום שני העשרים ושמונה בחודש שעה 21:00 (אבל היכן שכחתי את היומן)| אז אם למישהיא יש רעיונות משעשעים לאיך ניראה מיפגש כזה או לחילופין/רחמנה ליצלן רעיון לאיך להפיק ארוע כזה באמת, אתן מוזמנות לרשום/להתנדב להפקה היות שבשם שני חברי הפורום ששמם מופיע בצבע כחול אני מודיע לכולן אנחנו לא מוכנים לקחת את האחריות על ארגון מאין פשוט כי זה אזור די חלש אמל שנינו ההודעה רשומה בלשון נקבה אך היא מיועדת לגברים ולנשים כאחד (פשוט, נשים הרבה יותר מעניינות. ונו, איך קוראים לזה, גם...כן, יש הרבה יותר מהן בפורום חוק הרוב קובע וטוב שכך) - גידי

28איילת

New member
אני בעד פארק הירקון....

אפשר שכל אחד יביא משהו לאכול או לשתות (אלכוהול כמובן), נראה לי שלנחות על בית של מישהו זה קצת מוגזם.... הנורה נשרפה?

למעלה