יופי לך
אפשר למשוך את הויכוח הזה לכל-כך הרבה כיוונים, חבל על הזמן. הטיעון שלך, freearth10, לוקה בחסר, כיוון שביחס לחתולים, כמו לכלבים, אנחנו כן אלוהים, כי אנחנו בייתנו אותם, ויצרנו אותם. את חתולי הבית והכלבים וכל הגזעים שלהם. מה גם שאנחנו בנינו את הערים שבהן הם צריכים לשרוד. שתדעי לך שאיפה שאני גר הורגים תנים על ימין ועל שמאל. וכמה שתצעקי לא יעזור,יש להרוג בהם כי הם רבים מדי, הם משתלטים על הכל, נכנסים לישובים, הורגים כלבים, פרות, מפזרים מחלות וחבל על הזמן. הם גם הורסים את שרשרת המזון כי המצב הוא שיש יותר מדי טורפים. אז חלאס עם כל הטיעונים האלה של לתת לדברים להתנהל בעצמם ואנחנו לא מנהלים את הטבע כי אם אנחנו לא נשתדל ונעבוד קשה כדי לתקן את כל מה שקלקלנו - נו, נחשי. נכון, חתולי הרחוב יעשו את זה... תגידי, קולר את שמה לכלב? בטח לא, הוא הולך טבעי כמו שהוא כדי שילך לך לאיבוד? וקיצוץ זנבות - אני באמת לא בעד זה, אבל אני מבין אנשים עם כלבים גדולים, שלי(50 ק"ג) כל יומיים מעיף כוס או צלחת עם הזנב שלו. הבנתי שיש לפעמים גם שיקולים בריאותיים. וחוץ מזה, לסינים אין זכות טבעית להתרבות. יש להם חוקים גובלי רביה כי הם מתרבים כמו שפנים החבר'ה האלה... ואחרון חביב, אני לא רואה מה יש לך להתווכח עם איילת, שעובדת בזה, מבינה בזה וגם הביאה לך רשימה של טיעונים שאין לך מה לומר נגדם חוץ מהברור מאליו - שהיא לא אלוהים.