כל כך אופייני ל ADHD ..

zspirit

New member
כל כך אופייני ל ADHD .. ../images/Emo6.gif

הייתי פה לפני חודשיים בערך נראה לי.. השארתי כמה הודעות... וזהו לא מעניין אותי.. עזבתי אז חזרתי! הא! כמובן שבזמן שסחבק כותב בפורום הוא צריך ללמוד עכשיו
צביקה.

28איילת

New member
לא נורא

גם אני לפעמים כותבת משהו (שחשוב לי שיגיבו עליו) ואז שוכחת לבדוק מה כתבו....

zspirit

New member
לאיילת המבולבלת .. ../images/Emo13.gif

נחמד שאת תמיד מעודדת ! אבל דבר אחד לא ברור... למה חתול שחור?? צביקה

28איילת

New member
זה פשוט מאוד:

אני נורא אוהבת חיות בכלל וחתולים בפרט, אני קצת פסיכית אפילו בנושא: צמחונית, לא לובשת שום דבר שעשוי מעור, קונה רק מוצרים שלא נוסו על בע"ח, מתנדבת ב"עמותה למען החתול", מסרסת ומעקרת חתולי רחוב, בקיצור, פסיכית.

X ליל X

New member
מסרסת ומעקרת חתולי רחוב? ../images/Emo6.gif

הייתי מנדבת כמה משלי... אבל אחלה כל הקטע הזה, גם אני צמחונית בעיקרון, אבל מסיבות אחרות לגמריי (זה עשה מו פעם, אתם יודעים) מה הקשר של הדיון הזה לפורום בכלל? איזו נטיה נוראית שיש לי לאבד את הנקודה..

28איילת

New member
הרבה פעמים

הדיונים גולשים למשהו אחר לגמריי..... נו, ADD או לא ADD?

freearth10

New member
../images/Emo23.gifבעלי חיים ופוגעת ב../images/Emo54.gifים ???

היי איילת, איך אדם שאוהב בעלי חיים, כל כך אוהב שהוא מתנזר מאכילת בשר, שאהבתו לבעלי חיים מכתיבה לו את אורח חייו הצרכניים, מוכן לסרס ולעקר חתולי רחוב? הרי זו פגיעה בחתול. מה מותר ככה לרמוס את כבודה של חתולת הרחוב רק בגלל שהיא נולדה להורים הלא נכונים? והטענה הזאת שכך את מונעת רצח המוני של חתולים ממש לא מקובלת עלי כי כשפקחים באים ופוגעים בחתולים הם לא בודקים מי מהם מסורס ומי לא. ובכלל מי נותן לנו את הזכות לסרס חתולים? את בטח שלא היית מוכנה לעקר את החברה הכי טובה שלך! איילת, זו פגיעה בבעלי חיים. מתאים למי שלא אוהב בעלי חיים, לא למי שדואג להם.
מאיה

28איילת

New member
אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל

א. כשהם ברחוב, זה לא המצב ה"טבעי" שלהם. ב. בזמן ההריון וההנקה כל המשאבים הפיזיים של החתולה הולכים לגורים וכתוצאה מכך מצבה הגופני מדרדר : הסידן מתפרק לה מהעצמות, ועד. ג. בשנייה שהיא גורמת להניק היא מתייחמת שוב. ד. אורך חיים ממוצע של חתול רחוב לא מסורס הוא שנתיים. ה. הסירוס והעיקור מעלים את תוחלת החיים ל-12 (!) שנה לא רק בגלל שהם מפסיקים לרוץ לכביש אלא גם מבחינה בריאותית. (סרטן, מחלות הורמונליות ועוד). ו. הם לא שולטים ביצר הזה, הם לא בוחרים להביא גורים זהו דחף טבעי אינסטינקטיבי. ז. הסיבה שיש כל כך הרבה חתולי רחוב היא שאנשים (לא אנושיים) זורקים את החיות שלהם לרחוב. ח. פקחים כן בודקים מי מסורס ומי לא: ישנו סימון בינלאומי- חיתוך קצה האוזן השמאלית. ט. אוכלוסיית חתולי הרחוב במדינה גדלה כ"כ בשנים האחרונות שהיא פוגעת באוכלוסיית חתולי הבר פגיעה גנטית בלתי הפיכה. י. זהו הדבר היחיד שגורם לעיריות ומועצות מקומיות להפסיק להרעיל חתולי רחוב בהמוניהם (ראית פעם חתול מת מסטריכנין??????). י"א. בגלל אנשים כמוך העמותה שאני מתנדבת בה מקבלת כל עונת המלטה גורים בני יומם בקופסאות שממש לא שורדים!!!!

28איילת

New member
וכן הייתי מעקרת את החברה הכי טובה

שלי אם היה מזיק לה להיות בהריון ואחר כך הילדים שלה היו מתים ממחלות ומרעב!!!!!!!!!!!!!!!!

28איילת

New member
ועוד משהו

לכי תסתובבי קצת במרכז שוסטר ברמת אביב, ובמרכז אופנהיימר בנווה אביבים ותראי כמה החתולים בריאים שם !!!!!!!!!!!! אגב, ל"ג בעומר מתקרב: יש לך מושג כמה חתולים וגורים שרופים אנחנו מקבלים לטיפול דחוף כי איזה ילד זרק אותם למדורה?????? חולה אחת תוך ארבע שנים= 20,000 חתולים. תחשבי על זה קצת לפני שאת עונה.

freearth10

New member
הזכות לבחור

איילת , אנשים כמוני לא יזרקו כלב לרחוב (מה לעשות אני מהצד של הכלבים, חתולים אני אוהבת רק מרחוק). אנשים כמוני ידאגו לכלב שלהם בדיוק כמו לילד שלהם. אנשים כמוני אבל גם לא יעיזו לחתוך לכלב את האוזן, הזנב. אנשים כמוני גם לא ירדימו את הכלב שלהם, רק בגלל שהם חושבים שהוא כבר זקן מידי. אנשים כמוני הם אלה שמאכילים את החתולים שאחרים דואגים בשיטתיות שכזאת להשמיד. לסרס בעל חיים זה להוציא לו את הנשמה. זה להשפיע על הטבע בצורה מלאכותית. כל חוסר איזון יחזור אלינו כמו בומרנג. ובכלל את חושבת שאם תסרסי את החתולים ויהיו פחות חתולים שמסתובבים בחוץ תצליחי למנוע את השריפה שלהם? אולי כדאי יותר להשפיע דרך החינוך. ילד ששורף חתול, זה ילד שיכול מחר לשרוף חבר. אין הבדל גדול. איילת מה שאת עושה זה הפוך על הפוך. אלוהים לא מינה אותך לשר הטבע, לא נתן לך את הזכות להחליט מי לחיים ומי למוות. לחתול יש זכות להתרבות. בדיוק כמו שלסינים,לצוענים, לערבים ולאינדיאנדים.

28איילת

New member
שוב זה לא הטבע

אנשים ימשיכו לזרוק חתולים וכלבים (גם אם זה לא את) והסיבה שאת אומרת שזה "מוציא להם את הנשמה" זה כי אין לך מושג כנראה מה ההבדל בין חתול מיוחם שקופץ כמו מטורף לכביש לחתול מסורס, שנשאר שובב, אבל חושב קצת לפני.

28איילת

New member
ו...

לזרוק חתולים לרחוב זה להשפיע על הטבע בצורה מלאכותית וזה בדיוק מה שחוזר אלינו כמו בומרנג. וברור ברור ברור שצריך גם לחנך. והחתולים לא בחרו לחיות ברחוב. ושוב זו הדרך היחידה שבה לא מרעילים חתולים בהמוניהם.

Carl Freeborne

New member
איילת, אולי נעקר אותך..

את חיה בישראל, המצב שלך לא טוב (יש לך ADHD) ואם את חייה בישראל הילדים שלך ימותו בצבא או בפיגוע או בתאונת דרכים..... בואו נעקר אותך.. עכשיו תסבירי למה לא

יופי לך

אפשר למשוך את הויכוח הזה לכל-כך הרבה כיוונים, חבל על הזמן. הטיעון שלך, freearth10, לוקה בחסר, כיוון שביחס לחתולים, כמו לכלבים, אנחנו כן אלוהים, כי אנחנו בייתנו אותם, ויצרנו אותם. את חתולי הבית והכלבים וכל הגזעים שלהם. מה גם שאנחנו בנינו את הערים שבהן הם צריכים לשרוד. שתדעי לך שאיפה שאני גר הורגים תנים על ימין ועל שמאל. וכמה שתצעקי לא יעזור,יש להרוג בהם כי הם רבים מדי, הם משתלטים על הכל, נכנסים לישובים, הורגים כלבים, פרות, מפזרים מחלות וחבל על הזמן. הם גם הורסים את שרשרת המזון כי המצב הוא שיש יותר מדי טורפים. אז חלאס עם כל הטיעונים האלה של לתת לדברים להתנהל בעצמם ואנחנו לא מנהלים את הטבע כי אם אנחנו לא נשתדל ונעבוד קשה כדי לתקן את כל מה שקלקלנו - נו, נחשי. נכון, חתולי הרחוב יעשו את זה... תגידי, קולר את שמה לכלב? בטח לא, הוא הולך טבעי כמו שהוא כדי שילך לך לאיבוד? וקיצוץ זנבות - אני באמת לא בעד זה, אבל אני מבין אנשים עם כלבים גדולים, שלי(50 ק"ג) כל יומיים מעיף כוס או צלחת עם הזנב שלו. הבנתי שיש לפעמים גם שיקולים בריאותיים. וחוץ מזה, לסינים אין זכות טבעית להתרבות. יש להם חוקים גובלי רביה כי הם מתרבים כמו שפנים החבר'ה האלה... ואחרון חביב, אני לא רואה מה יש לך להתווכח עם איילת, שעובדת בזה, מבינה בזה וגם הביאה לך רשימה של טיעונים שאין לך מה לומר נגדם חוץ מהברור מאליו - שהיא לא אלוהים.

28איילת

New member
שמוליק ממי

חס וחלילה להרוג, אבל בהחלט צריך לעקר ולסרס ואיכשהו להשתלט על אוכלוסיה שיצאה מכלל פרופורציה בגללינו, בני האדם.

28איילת

New member
ואגב קימצוץ זנבות

ואוזנים, ועקירת ציפורנים לחתולים זה לא חוקי היום! חוץ מגזעים גדולים של כלבים שעלול להישבר להם הזנב.

ל11

New member
זה לא אנחנו - הם לא חיים לסקס

הסיבה שכולם מזדעזעים מסירוס חיות זה כי יש להם בראש שלוקחים להם סקס! הם לא נהנים מזה, זה צורך שלהם, יש על זה מחקרים. אני סירסתי את הכלב שלי (בריאותית) ואם האוזן שלו הייתה במצב של הביצים שלו הייתי גם מורידה אותם... הרבה כלבים וחתולים יש ברחוב וצריך לסרס כמה שיותר. אני גם מתה על בשר אדום- ככה זה בטבע, מי שיכול אוכל ומי שלא נאכל. מה לעשות. אני אוכלת. אני גם שונאת ירקות. ירוק מדי. איילת- למה מורה, את צריכה לעבוד עם בעלי חיים- לא ראיתי כזאת התלהבות אצלך... וטרינריה!!!

28איילת

New member
הייתי בכיף נהיית וטרינרית הבעיה היא

שכשאני רואה דם מיד אני פוגשת את הרצפה במצב מאוזן.... אבל אני חושבת על תואר שני (אם אני אגמור את הראשון הזה) במשהו שמקשר ילדים ובע"ח.

למעלה