אני מגיבה למרות שלא הייתי ביוסי יפה
תראו... אין לי מושג בתכל'ס מה האוטובוס הזה אומר ומה תיכננתם לעשות איתו זה שאתם אלה שהרווחתם אותו זה משהו נכון אבל קחו את הדוגמה של "האוצר של טוביה" (חג מעלות עלוווווב...)- היו קבוצות שזכו במטמון, אבל בכל זאת- זה משהו שכל המושב מקבל... כל הקן... ז"א- זה שקבוצות ה' ו-ח' זכו, לא אומר שרק הן מקבלות את הפרס (אגב, גם פה הפרס הוא אוטובוס לכל היום לאן שרוצים), אלא כל המושב מקבל אותו. גם אני לא יודעת ממש מה לומר לא יודעת אם אני בכלל רוצה, כי בכל זאת- זה אכן משהו "שלכם" מצד שני, הי"בניקים שהיו ביוסי יפה הם לא כל הי"בניקים שקיימים בתנועה... אפילו לא כל המורעלים (יש לי מורעלת במועצה שלא יכלה להגיע ליוסי יפה בגלל שהיא הייתה בפולין...) י"ב בתנועה זה משהו ענק... זו השנה שלפני הגרעין... שנה מאוד משמעותית, אבל בכל זאת- העובדה שפיספסתי מפעל אחד לא אומרת שאני לא י"בניקית בתנועה... אין לי מושג מה ניסיתי לומר בכל הזיבולים שלי פה... ההודעה הראשונה שכתבתי הייתה בעיקרון סתם, כי היה רשום "כל" הי"בניקים, או משהו כזה לפחות... יהיה נחמד לעזור לכל קבוצת י"ב מיוסי יפה בקטע של תרומה וכאלה... אני מאוד בעד לעזור, אבל אם תרצו לשמור את זה לעצמכם זה לגיטימי לגמרי...! אני פה אם תצטרכו אותי