כל י"ב!

שקסי

New member
כל י"ב!

אז ככה לכל המופלאים שיכנסו ונכנסו לפה! קודם כל דבר ראשון- ד"ש חם מאריאל ערוסי... דבר שני... צריך לפתח צוות לוגיסטיקה שיבדוק מה קורה ומה עושים עם האטובוס כי כולם מתגעגעים רצח! חובה לבוא לסמינר י"ב וחנוכה!! אוהבת המון המון ומתגעעגת- עדי הקטנה.

S a l i t

New member
.

מגניש. לפי מה שהבנתי אז זורקה ושקד רוצות להיות בצוות לוגיסטיקה. ו... אנא ממכם, איפה שאתם לא מחליטים לעשות את זה, תתחשבו טיפה..

מ ו ר ע ל

New member
בקשר לאוטובוס הקסמים...

דיברתי קצת עם אריק והוא דיבר עם יורי ולפי מה שהבנתי מאורגנת פגישה ראשונה ממש בקרוב אני לא יודע בדיוק מתי ושיהיה תאריך וכאלה יודיעו לנו ומי שיוכל להגיע יגיע וככה נפתח צוות לוגיסטיקה ונחליט מה עושים. אז בקיצר זה כבר מטופל והעניינים זורמים, תודה.

זורקה

New member
אני מקווה

שהפגישה שיעשו תתחשב בכולם, קרובים כרחוקים, כדי שלכולם, או לפחות לרב יהיה נוח להגיע!

just min

New member
נכון...

תעשו טובה, תתחשבו גם בנו אנחנו לא ניהיה כאן בשבוע הקרוב... ואנחנו מצפות לעידכון...

RMXXX

New member
הפגישה תהיה

ביום שישי הזה, במרתפי התנועה או איך שלא קוראים לזה(לאונרדו דוינצ'י 19) בשעה 11.00. כל הי'בניקים מוזמנים!!!

מ ו ר ע ל

New member
אוף... זה נורא תקוע לי...

ביום שישי אני לומד דבר ראשון אבל על זה נוכל להתגבר... אז כבר יכולתי לבוא לת"א ביום חמישי ולהשאר באזור כי ביום חמישי אני לא לומד ואבא שלי עובד שם ביום חמישי וזה מה שכבר תכננתי לעשות עד ש...נזכרתי שביום חמישי בערב יש לנו פגישת סיכום של פולין שתקועה כל כך עמוק בגרון שהורסת לי את כל התכניות! ככה שאני חייב להשאר בבית עד חמישי בערב. ואז בשישי אני צריך גם לוותר על לימודים וגם לעשות הלוך חזור לת"א. מעצבן!

RMXXX

New member
עומר לא הצלחתי לתפוס אותך

בטלפון, אני ואפרת נוסעים ביום שישי באוטובוס כנראה, אולי גם עדי, תדבר איתי אם אתה מעוניין.

fresh mishmesh

New member
כל הי"בניקים?

גם אלה שלא היו ביוסי יפה?

kedeman

New member
אני לא יודע אם את צוחקת או רצינית

אבל זאת שאלה הגיונית שני טיעונים שעולים לי בראש - בעד כל י"בניק שרוצה למה לא? אנחנו מתכוונים ללכת לעשות משהו ולתרום את עצמנו לא כל מי שלא היה ביוסי יפה לא רצה להיות (וכל מי שלא היה - עם סיבותיו הוא) ויש כאלה שלא היו וגם רוצים לבוא לעזור מצד שני - נגד מי שהיה ביוסי יפה הרוויח את האוטובוס הזה וכל פעילות שיוחלט לעשות איתו גם אם זה היה רק טיול וגם אם נלך ונעשה פעילות אחרת זה לא משנה את העובדה שאנחנו הרווחנו את זה ולא הוגן שמישהו שלא היה איתנו יבוא סתם בשביל הכייף על רגל אחת שני הטיעונים שיש לי... אין לי מושג מה לומר לך באמת... אני מניח שאם יהיו מעט אנשים שלא היו ביוסי יפה ויבואו זה לא יפריע (למרות שאולי עלולה להיווצר הרגשה של חוסר שייכות טיפה - אבל לא משהו רציני) כל זמן שזה באמת יהיה מעט מאוד אנשים ולא מאסה גדולה

RMXXX

New member
לדעתי זה צריך להיות פתוח לכל

הי'בניקים, מכיוון שזה מיועד לקבוצץ י'ב, ולקבוצה הזאת יצורפו עוד אנשים במהלך השנה גם אלו שלא היו ביוסי יפה. וגם אני חושב שכל מיש שירצה לבוא ולתרום רק יכול לעזור. אבל אתה גם צודק שזה משהו שאנחנו הרווחנו ואנחנו צריכים להנות ממנו, אבל אם החלטנו על לעשות מזה משהו לתרומה אז לדעתי זה צריך להיפתח לכולם. בוא נשמע מה יש לשאר הי'בניקים שכותבים פה(ושהיו ביוסי יפה) להגיד...(?)

fresh mishmesh

New member
אני מגיבה למרות שלא הייתי ביוסי יפה

תראו... אין לי מושג בתכל'ס מה האוטובוס הזה אומר ומה תיכננתם לעשות איתו זה שאתם אלה שהרווחתם אותו זה משהו נכון אבל קחו את הדוגמה של "האוצר של טוביה" (חג מעלות עלוווווב...)- היו קבוצות שזכו במטמון, אבל בכל זאת- זה משהו שכל המושב מקבל... כל הקן... ז"א- זה שקבוצות ה' ו-ח' זכו, לא אומר שרק הן מקבלות את הפרס (אגב, גם פה הפרס הוא אוטובוס לכל היום לאן שרוצים), אלא כל המושב מקבל אותו. גם אני לא יודעת ממש מה לומר לא יודעת אם אני בכלל רוצה, כי בכל זאת- זה אכן משהו "שלכם" מצד שני, הי"בניקים שהיו ביוסי יפה הם לא כל הי"בניקים שקיימים בתנועה... אפילו לא כל המורעלים (יש לי מורעלת במועצה שלא יכלה להגיע ליוסי יפה בגלל שהיא הייתה בפולין...) י"ב בתנועה זה משהו ענק... זו השנה שלפני הגרעין... שנה מאוד משמעותית, אבל בכל זאת- העובדה שפיספסתי מפעל אחד לא אומרת שאני לא י"בניקית בתנועה... אין לי מושג מה ניסיתי לומר בכל הזיבולים שלי פה... ההודעה הראשונה שכתבתי הייתה בעיקרון סתם, כי היה רשום "כל" הי"בניקים, או משהו כזה לפחות... יהיה נחמד לעזור לכל קבוצת י"ב מיוסי יפה בקטע של תרומה וכאלה... אני מאוד בעד לעזור, אבל אם תרצו לשמור את זה לעצמכם זה לגיטימי לגמרי...! אני פה אם תצטרכו אותי

THE sky angel

New member
אני לא מיב' אבל יש לי משו להגיד..

לדעתי קבוצת יב' היא משו שנבנה לאט לאט, אבל קבוצה של ממש, ולדעתי אם מישו לא יכל לבוא ליוסי יפה לא אומר שהוא לא יכול להתחיל להגיע לדברים אחרים של התנועה, לפי מה שראיתי דובר פה לכל יב' לא לאלה שביוסי יפה וגם אם כן, אני בטוחה שהקבוצה הזו עוד תתפח ותתפח וכל המשצים לדעתי שמתעניינים מקומם להיות שם- המשצי"ם לדעתי זו קבוצת יב' לא רק אלה שביוסי יפה- כי יש אנשים שלא אוהבים טיולים וכד'.... מקווה שהבהרתי את עצמי, ואם לא- לא נורא חיחי.. :)

מ ו ר ע ל

New member
לדעתי...!

זה כרגע בנושא אוטובוס הקסמים צריך להיות לקבוצת י"ב של יוסי יפה בלבד. מכיוון שזה משהו שאנחנו זכינו בו בתור קבוצה נתונה של הטיול הנתון. ולא זכינו בו בתור כל הי"בניקים בכל הארץ. מעבר לזה אנחנו מספיק גם ככה ממלאים לבד אוטובוס שלם ולא צריך יותר מדי אנשים למשימה של אוטובוס אחד... כאשר נמשיך למחשבות על דברים מעבר לאוטובוס אז נצטרך להכניס עוד אנשים אשר לא היו ביוסי יפה... זו דעתי...:)

אני גם לא מי"ב אבל נראה לי-

שכדי שבאמת השכבה של י"ב תתגבש כמה שיותר- מי שבא ליוסי יפה לא ישלם על הטיול הזה, ומי שלא בא- שישלם סכום שמתאים ליומיים של טיול- כמו טיול חוג או משהו כזה. ואז מי שבאמת רוצה להיות חלק ויוכל לשלם אז גם יוכל לבוא. כי בסה"כ, כמו שחלק אמרו- יש כאלה שכן פעילים וגם חלק מי"ב ולא יכלו לבוא ליוסי יפה.

למעלה