כל ה

הסוכן64

New member
אני טס מינימום ל-4 ימים,יש מספר יעד

ים,אולי אציע משהו לא שיגרתי בפורום?

הסוכן64

New member
אני חושב כרגע על ניסוח ההצעה.

לא פנוייה? כבר מישהו תפס אותך ?

תמי דקל

New member
תנסח הודעה שמילותיה לא יהיהו קטו

עות. כן, אני לא פנויה - התחתנתי עם העבודה שוב....

xuphv

New member
האם יש מפגשי פורום?

היי אני בערך שבועיים בפורום זה שאלתי היא: האם יש מפגש פורום קרוב? האם המפגשים הם עם הילדים או מפגשים חברתיים? אני מאזור המרכז ואשמח להכיר נשים וגברים במצב דומה יש לי ילד בן 3 , ואני מהמרכז( גבעתיים) המשך יום טוב xuphv

ת מ ו ש

New member
שלום שכנה../images/Emo140.gif

מידי פעם יש מפגשי הורים וילדים שווה לעקוב אחרי הפירסומים באותה הזדמנות ברוכה הבאה

הצעה לבילוי בט"ו באב - חג האהבה

מוצ"ש 20 באוגוסט בבריכת השחייה העירונית בלוד יתקיים ערב פו"פ לבני 23+ טוב, אני יודעת שפה הממוצע הוא 35 ומעלה, אבל בכל זאת, למי שמחפש/ת פרגית או או גוזל
60 ש"ח כניסה: כולל שחייה לילית, הופעות, הגרלת פרס יוקרתי בין כל משתתפי האירוע. יהיה מזנון ובר משקאות בתשלום, מחירים סבירים. המקום גדול, מתוכננת פינה רומנטית לזוגות שירצו לשבת לשוחח בשקט. תראו את ההזמנה כאישית.

malka3

New member
../images/Emo180.gifבאולינג ק. ביאליק ביום חמישי

ביום חמישי 11.8.05 בשעה 21:00 (בלי ילדים) נפגש בכניסה לבאולינג שמול הקריון בקריית ביאליק. עלות הרגילה למשחק בשעות הערב היא 22 ש"ח, במידה ונהיה קבוצה מעל 20 איש העלות יורדת ל- 18 ש"ח למשחק , 36 ש"ח לשני משחקים, 46 ש"ח ל- 3 משחקים. קיימת אפשרות למשחק + ארוחה חלבית (פלטות גבינות, חומוס, ציפס, שתיה קלה חופשית , קפה ועוגה בעלות כוללת של 55 ש"ח). המסעדה שבבאוליג צריכה להערך מראש, לכן מי שמעוניין צריך להודיע על רצונו לקחת חלק בארוחה המשותפת. להרשמה שלחו אלי מסר .
מלכי

למעלה