כל התמונות...

didi14

New member
כל התמונות...

ממגזין ELLE עכשיו במועדון של האתר JUST BRITNEY.

שאלה

תסתכלו בתמונה הזאת.פתאום נראה שיש לה ציצים קטנים.מה הולך פה? פעם הם ענקיים ופעם קטנים למישהו יש הסבר הגיוני לזה? תמונה אחת רואים ציצים שנראים מלאים סיליקון ותמונה אחרת כאילו אין לה כלום...ממש מוזר

Summer Spirit

New member
אומרים שדיים... לא ציצים ../images/Emo3.gif

יכול להיות שזה פשוט אשליה... אולי היא לבשה משהו שהבליט לה את החזה ובתמונה אחרת משהו שהקטין לה את החזה.. לא יודעת.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגם עלי עברה הדילמה הזאת..

וחשבתי על זה, ואפילו התייעצתי עם ידידה שלי... - זה לא יכול להיות ניתוח (מן הסתם, לא כל יום עושים ניתוח) - זה לא יכול להיות איזושהי חזיה מסויממת
כי בשניהם היא חושפת כמעט הכל אז...הדבר היחיד שנשאר...הוא.....מחשב....

לא יודעת נשמע לי מוזר.אני חושבת

שהגודל האמיתי של השדיים שלה זה כמו בתמונה הראשונה ששמתי.קטנים כאלה.כי גם בתמונה החדשה שהיא רק עם מכנסונים קצרים שחורים ובלי כלום עוד רואים שיש לי דיי קטנים ובלי צורה.אז אני חושבת אולי באמת שניפחו לה את השדיים במחשב או משהו.אם לא זה דיי מוזר שכל יום הם משנים צורה.פעם גדולים פעם קטנים...אולי היא עוד לא החליטה איך היא רוצה אותם

../images/Emo41.gifזו תעלומה..

שמחפשים לה פיתרון כבר הרבה זמן.. לדעתי הכל תלוי במה שהיא לובשת.. או במה שהיא לא לובשת..

TetiBETTY

New member
אני עכשיו עצבנית על...

שרון,אז אני לא מסוגלת להתערב בשום שרשור.....
......
,ושוב....למה התחלתי לראות את התוכנית הזו??? שמיש'ו יאמר לי???? הכל בגלל אחותי.....
.......

» LiRaZ «

New member
ררגג זו אני נועה... זה כותב לי בשם

של אחותי...
אני וואי... איזה חוצפנית
מה זה םהעיף את רודריגווווו
חוצפההההה
אני דורשת להחזיר את רודריגו לאלתר
לפחות יואב
נשאר...

TetiBETTY

New member
איכסה יואב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רודריגו-../images/Emo99.gif

שחצן מתלהב
רודריגו.....למה

לא חושבת.בגד לא יכול פתאום להעלים

לה לגמרי את השדיים .תסתכל/י על התמונה הראשונה והשנייה ותגידי לי שמשהו מסריח הולך כאן.ובג לא יכול עד כדי כך להעלים לה את השדיים אם יש לה כאלה גדולים.הוא אולי יכול למחוץ אותם או משהו.אבל בתמונה הראשונה זה נראה כאילו היא שטוחה.ובתמונה השנייה אלעיסטור פמלה אנדרסון 2.לפי דעתי היא שמה תוספת סיליקון בחזיה או משהו כזה זה הדבר הכי הגיוני

../images/Emo41.gifאבל..

תשימי
למה שהיא לובשת.. בתמונה עם הקטנים היא לובשת מחוך.. ובתמונה השניה עם חזיה.. פושאפ.. מה שזה לא יהיה.. יש הבדל ענק

למעלה