אתה חושב שהאייטם הזה יעזור לשמאלנים לקבל שכל? יש 120 חברי כנסת בישמעאל מתוכם יש רק אחד שבא לעבוד שמגיע יום יום לעבודה. האחד הזה הוא בן גביר. אם היו לכם 120 בן גבירים כאלה או אתה יודע מה? רק 61 בן גבירים כאלה המחראה שאתה חי בה היום הייתה שונה 180 מעלות מהחרא שאתה רואה היום.
ולמה אתה חושב שהשמאל הישמעאלי צריך את בן גביר בשביל לקבל תשובות? שמאלנות היא הפרעה נפשית חמורה. אתה לא יכול לבקש ממפגר לבצע מה שהוא לא מסוגל לבצע. אתה לא יכול לבקש ממי שסובל מהפרעות נפשיות חמורות להקשיב לקול ההיגיון. מדינת ישמעאל היא מדינה שהרציונל לא קיים בה. זה מתחיל בראש ממשלה קפלניסט שאומר שהוא ימין אני עכשיו מסובב את האצבע שלי ליד הרקה כדי שתבין. זה לא רציונלי לתת מזון לאויב שלך. לתת להם לחמאס דלק למשל .זה נראה לך רציונלי? אם כן ואתה חושב שזה בסדר אז כנראה שגם לך יש הפרעה נפשית חמורה . זה נראה לך רציונלי שמערכת צבאית מלכלכלת על לוחמי צה"ל בעת מלחמה ושולחת לכל העולם סרטון מפוברק על לוחמים שאונסים רוצח נוח'בה ? זה נראה לך רציונלי?
בוא לאמריקה סע לתאיילנד סע למיקרונזיה עזוב אותך מהחור הזה .אתה חי בקפקאלנד. בבלופלנד, בזבללנד
אתה באמת מאמין שראש ממשלה שבוחר ברמטכ"ל קפלניסט ובפצ"ר קפלניסט הוא לא בכבודו ובעצמו קפלניסט?
המדינה שלך כבר מזמן אינה מדינה יהודית ותוך מספר שנים יהודים יברחו ממנה לכל קצווי תבל כי יש בה גייס חמישי הסוס הטרויאני הערבי והגייס השישי השמאל הבוגדני .
כהנא וחביב בורגיבה שניהם צדקו. חביב בורגיבה אמר לנאצר אחרי ששת הימים אתם לעולם לא תנצחו אותם צבא מול צבא. תשבו בשקט והם כבר יחסלו את עצמם ואת המדינה שלהם. צדק או לא צדק? כהנא אמר השמאל זה הסרטן של הציונות, הסרטן של מדינת העם היהודי הערבים יושבים עכשיו בשקט עד שתהייה להם הזדמנות לחסל אתכם. הם ירצחו אתכם בבתים שלכם .צריך לגרש אותם ואת השמאל . צדק או לא צדק?
אחרי הטבח בבארי הביאו למיאמי לחברים שלי ילדה בת 14 מישמעאל מקיבוץ מסוים שעבר טבח והיא ניצלה כי היא הייתה בביקור בצפון עם המשפחה אצל חברים באותו הבוקר .ראיתי אותה דבר ראשון שהיא שאלה כשנכנסה לבית החברים שלי שהחבר הוא האח של האמא שלה מישמעאל איפה הממ"ד ראיתי אותה מול הנכדה שלי שהן באותו הגיל והבנתי שההחלטה לעזוב שם את המחראה הבוגדנית הזאת ב2005 אחרי גירוש קטיף הייתה נכונה .אפשר היה לראות את ההבדל בהתנהגות בין הנכדה שלי לבין אותה ילדה אומללה שכולנו אימצנו אותה בחום ואהבה .