כל הריינרים!!!

• פותח הנושא ahaba
  • פורסם בתאריך

ahaba

New member
כל הריינרים!!!

שכל אחד יגיד את הציון הכי גבוהה שהיה לו במקצה (אני מקווה שיש פה כמה)

niki purple

New member
חחח סיפור עצוב....

זה היה בעונה האחרונה במקצה עד 15... עשיתי ראן- אוף (שלכמה משתתפים יש אותו ציון אז עושים מקצה חוזר) עם עוד שניים... נכנסתי ראשונה והיה לי מקצה ממש ממש יפה (שתי עצירות פלוס חצי!) רק הבן זונה הקטן שבר לי לטרוט ליד השער אז ירדו לי 2 נקודות...אקיצר סיימתי את המקצה עם 69.5 במקום עם70.5 אבל סה"כ היה לי מקצה טוב וסיימתי מקום שני... אוי איך התחשק לי לרצוח את ניקו אחר כך (וגם את עצמי)...

ahaba

New member
קודם כל ....

אני יודע טוב מאוד מה זה רן אוף היה צריך להיות לך 71.5 לפי מה שאת אומרת אבל נחמד....

niki purple

New member
אופס...

התכוונתי שסיימתי עם 68.5 ... ושיערתי שאתה יודע מה זה אם אתה יודע את הניקוד של רייניג... סתם רשמתי בשביל אנשים אחרים... מה איתך? התחרית?

TauraMan

New member
את מאשימה אותו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

על זה שהוא עבר לטרוט? רוב הטעויות הן של רוכבים לא של סוסים... *roll eyes*

Unreachable

New member
אני כמעט בטוחה

שבגלל זה היא כתבה, ואני מצטטת- "אוי איך התחשק לי לרצוח את ניקו אחר כך (וגם את עצמי)..."

TauraMan

New member
אבל היא כתבה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ואני מצטטת- "נכנסתי ראשונה והיה לי מקצה ממש ממש יפה (שתי עצירות פלוס חצי!) רק הבן זונה הקטן שבר לי לטרוט ליד השער אז ירדו לי 2 נקודות..."

Unreachable

New member
אולי

היא פשוט כועסת שזה קרה (וכותבת את זה..) אבל לא בהכרח חושבת שזה בגללו. אני מאמינה שהיא לא תחשוב שזה באמת בגלל הסוס. מה שלפעמים, נכון.

niki purple

New member
relax please...../images/Emo3.gif

בטח שזו גם היתה אשמתי, אבל סוס ריינינג שמאומן כבר שנה פלוס לא אמור לעשות דברים כאלה כשעושים לו קליק (ובועטים בו)... סתם סמכתי עליו יותר מידי... קצת שאננות אקיצר.

למעלה