כל הסקס הזה....

כל הסקס הזה....

כל העניין הזה של הסקס יצא לי כבר מכל החורים. זה שכולם כותבים על סקס זה יופי אבל מה – נמאס. מרוב סקס לא רואים את החשק. בלי בושה לקחו את המין, קשרו אותו, שמו לו מנורה בתוך הפרצוף והתחילו לתחקר אותו. בענייני מין כולנו שב"כניקים. יודעים הכול, מדברים על הכול, אבל לא מספרים כלום באמת. ואכן, אחרי חקירה קצרה הסקס נשבר, הודה, הלשין על כולם, ואפילו המציא דברים שלא עשה. העיקר לצאת מלוכלך ואטרקטיבי. סקס בכל מקום, בכל פינה, על כל מסך ובכל עמוד. פעם הסתפקנו במדורי ייעוץ והדרכה כדי לקבל ריגוש קל. היום זה בכל מקום: בטלוויזיה, ברדיו, בעיתון. אתה פותח מוסף עיצוב ומספרים לך איך לעשות אהבה בג´קוזי עם שיש איטלקי וברז שעושה נעים גם כשאין שותף לאמבטיה. אתה צופה בתוכנית טלוויזיה ולומד על בשרך שחצאית שמתחילה מתחת ל"גבעת וונוס" זה לא מיתולוגיה, ועם קצת מזל, אתה זוכה להציץ בפטמותיה הזקורות לטוב של נעמי או איך קוראים לה, חברה של מה שמו ההוא שמשחק בסדרה הזו, נו. לאחרונה, נכבש מעוז נוסף – תוכניות הילדים. פעם היית פוגש בטלוויזיה את בתיה עוזיאל ("הכינותי מראש"...), היום אתה רואה איזו יפיפייה נותנת בראש, והכול עם חיוך של ברבי תמימה נטולת כל זימה. תארו לכם, בערוץ הקטנטנים, בשעת סיפור נשמע איך הביצית נחמה שיחקה אותה בשלישיה עם קריוס ובקטוס – שערורייה !!. אם נאמין לאמרה הידועה שמי שמדבר לא עושה, אז כנראה שכל פעם שמישהי פושטת חולצה באיזו תוכנית, הסקס של מישהו אחר פושט רגל. נ.ב. שמתם לב שהמילה סקס נראית אותו הדבר מקדימה ומאחור?....
שבת שלום

נשית~37

New member
../images/Emo6.gif את מדליקה../images/Emo23.gif

מהיום אני מבטיחה לא לדבר על סקס
.

תגידי...

גבעת וונוס זה לא הסרט של הגשש החיוור ??? הזכרת לי מערכון ענק של החמישיה הקאמרית על ערוץ הילדים אבל אל תשבי בין אז (זמננו) להיום - דברים השתנו ואפשר לסכם זאת במשפט אחד: בתיה עוזיאל ("הכינותי מראש") - יעל בר-זוהר ("לתת לה בראש")

תשבי=תשווי (קמתי מהשינה)

או על פי רוח הפורום על פי אופטימום - קודם אני "גיי" שלופן...

../images/Emo9.gif

תראי את ירושלים "העתיקה"...תראי איך כולם ממשיכים לנהור אליה. אז אולי זה לא כל כך נורא להיות "עתיקה"...

אולי תעשו תכנית טלויזיה חדשה

גרוטאות ועוד... חחחחחחחחחחח... <איפה שמתי את המפתח של המקלט האטומי...>

נעמי 1

New member
../images/Emo12.gif רק בגלל הסקס הזה...

מקדימה ומאחורה אני יוצאת לפנסייה.
שבת שלום נעמי

למעלה