כל הסקס הזה....

נעמי 1

New member
אני לא שמעתי על סקס

אופס...שוב אמרתי את המילה הזאת... שהיא לא מהחור חחחחחחחחחח

את בכלל..

ביום שלישי....

קראתי את הכותרת ו.....

יפה ברדייייייי הצלחת הפעם ללכוד את עיניי, התעוררתי משינה אומרת לבעלי תן את המחשב לחצי שעה לפני היומן ואופס שוב הודעה על סקס...
וסיפרתי שכבר לפני יומים הקראתי פה שירשור מטר כזה על החמה ההיא לבעלי.. ואני אומרת לבעלי בוא בוא הנה עוד שירשור על סקס...והוא מתיישב לידי ואני מתחילה להקריא לו,, שלפתע הוא אומר נו מה היא לא חמה כבר??? פחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי פה מצחוק, ההונגרי שלי יש לו גם יציאות, תגידי ברדי את לא חמה גם בלי סוף? חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתםםםםםםםם
שבת שלום ברדושית

כל ה-SEX הזה...

"אם מדברים עלייך משמע אתה קיים"... וטוב לדבר על זה , לא מוכנה לחזור לחשכת הביניים בכל מה שקשור לסקס . הששששש..שלא מדברים על זה , לא ניזונים מהרפתקאות שאולי יקסמו לי ללכת בהם . SEX לקטנים .... זהבה ושלושת הדובים , שלגיה ו7 הגמדים , דרדסית אחת בין כל הדרדסים הכחולים , פינוקיו ,
עוד משו , ס´תכלי על המילה
SEX​
היא יותר סקסית..
שבת שלום ברדי´

את יודעת למה...

הם היו כחולים ?? כי היא נתנה רק לנשים... חחחחחחחחחחחחחחחחחח... "לא כל הנוצץ זהב ולא כל הפשוט אישה"

לא יודע...

זוכרת את סרט האורגיה ה"עליז" הראשון שעשו בישראל - "שמונה בעקבות אחד"... חחחחחחחחחח....

ופעם דובר כאן על הילדים..

מה לעשות כשאנחנו רואים איתם איזה סרט.. ופתאום.. ללא התראה.. הוא והיא מחליטים להביך אותי מול הילדות? אז.. כאילו פתרתי את הבעיה.. כשאני רואה סרט ואני חושדת מראש שהם יחגגו קצת על המרקע.. אני שולפת את המשפט המנצח (ששמעתי מאמא שלי לפני 200 שנה)... "זה לא סרט בשבילך".. והן.. בהכנעה.. הולכות לחדר אחר... אבל מה עושים כשיושבים לראות סרט לכל המשפחה.. כזה ב"פוקס קידס" או "יס סבבה".. מתכרבלים כולנו מול הטלווזיה.. ו.. פתאום.. טראחחחח.. שלגיה והנסיך מחליטים להוכיח לנו שהם לא פראיירים אפילו שהם מצויירים.. רבאק.. הם לא למדו שאפשר למות אם נחנקים מפופקורן?

ולא סיפרת....

על הקולה שמשפריצה מכל מיני חורים שעד לפני רגע לא הכרת אותם בכלל.... חחחחחחח, הרגת אותי עכשיו
שב´ש

ממממממ......

מידי פעם, יוצא לי לעבור מחדרו של הבונבון, שאוהב לצפות בסרטים מצויירים בקולי קולות. בלי לראות את התמונה, אבל רק מלשמוע את הקולות, נדמה לי לפעמים שזה אמצע של סרט כחול...האנחות.....הצעקות... לא נעים לי מהשכנים, שלא יחשבו שזאת אני....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

הלכתי לכתוב את זה קודם והתחרטתי... חחחחחחחחחחחחחחחח... זה אשכרה ככה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אז את מהצועקות ?

למעלה