לפעמים היא נופלת.. מסרגה אחת כבר ציינתי?
ה הדרדסית הנשית New member 13/9/02 #37 חחחחחחחחחחחח מזל שזה לא על מערכת קולנועית כמו אצלי ברדי, אזי אז אוי ואבוי... חחחחחחחחחחחחחחח
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 13/9/02 #38 מי אמר שלא?../images/Emo12.gif אבלללללללללל כשהאיש שלי הולך ברחוב......איזה כבוד נותנים לו....(סאמק)
ע עינת ההיא New member 14/9/02 #48 מאז שעלינו על אפקט פס הקול ... של הסרטים המצויירים.. הפסקנו לראות סרטים כחולים נטולי פס קול.. נווווו.. הרי אין בכלל תרגום.. זה קשה ככה.. ובבוקר... אנחנו מספרים לשכנים שהילדה ראתה סרטים מצויירים בלילה..
מאז שעלינו על אפקט פס הקול ... של הסרטים המצויירים.. הפסקנו לראות סרטים כחולים נטולי פס קול.. נווווו.. הרי אין בכלל תרגום.. זה קשה ככה.. ובבוקר... אנחנו מספרים לשכנים שהילדה ראתה סרטים מצויירים בלילה..
ט טאקילה~* New member 14/9/02 #47 ברדוק תגידי...חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif שמת לב מה משותף בין תורכיה לסקס? זה מקדימה ואחורה חחחחחחחחחחחחחחחח בורחת לפני שתתפסי אותי ראבק...חחחחחח
ברדוק תגידי...חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif שמת לב מה משותף בין תורכיה לסקס? זה מקדימה ואחורה חחחחחחחחחחחחחחחח בורחת לפני שתתפסי אותי ראבק...חחחחחח