והתחלת לראות את הנסיך ובת האציל או/ו את המורה שלי?היום הסתיים השידור השני של הסדרה "המורה שלי", ובשבוע הבא גם הסדרה "הנסיך ובת האציל" מגיעה לסיומה.
הרגע בו נדע מה יעלה בגורל הקוריאניות בויוה מתקרב.
והתחלת לראות את הנסיך ובת האציל או/ו את המורה שלי?היום הסתיים השידור השני של הסדרה "המורה שלי", ובשבוע הבא גם הסדרה "הנסיך ובת האציל" מגיעה לסיומה.
הרגע בו נדע מה יעלה בגורל הקוריאניות בויוה מתקרב.
ב"נסיך ובת האציל" לא אצפה, את "המורה שלי" הקלטתי.והתחלת לראות את הנסיך ובת האציל או/ו את המורה שלי?
וויתרת על הנסיך ובת האציל בגלל דגימה של חלק מפרק ראשון או בגלל תקצירים שקראת באתר ויוה?ב"נסיך ובת האציל" לא אצפה, את "המורה שלי" הקלטתי.
לא זוכרת בדיוק מתי, אבל נתקלתי בקטע מסויים והסקתי שיש הרבה אלימות בסדרה.וויתרת על הנסיך ובת האציל בגלל דגימה של חלק מפרק ראשון או בגלל תקצירים שקראת באתר ויוה?
אכן זה המצב המעצבן והנורא אין קוריאניות. אין גם שידורים חוזרים נוספים למשחק של שקרים וזהב ירוק ובמקום זאת השידורים החוזרים הנוספים להנדר ומה שהלב רוצה נשארים ואליהם נוספים שידורים חוזרים של נוספים של טרה נוסטרה, החוקים של הלב ולהיוולד מחדש, כך שבדיוק להיפך ממה שהיה עם הקוריאניות. לוח השידורים המקומם של סוף השבוע:לפי לוח השידורים של ויוה באתר יס, אין כל זכר למשבצת קוריאנית בשישי ובשבת. נראה שהיא הוסרה סופית.
הכי חשוב בעיניי שהן חוזרות!!!ויוה כתבו בפייסבוק במקום שבו כולם רואים:
"היי מה שלומך? בדצמבר תעלה רצועת סדרות קוריאניות - יש למה לצפות"
כך שהקוריאניות לא נמחקות לגמרי אלא יוצאות ל"פגרה" לא ברור אם יחזירו שוב את הקוריאניות מהשרוול האדום ועד רומן לילי שלא זכו לשידור חוזר או שיחזירו לפחות חלק מהקוריאניות שהורדו בחופזה לוי או די. אבל לפחות ידוע שלא מחקו לחלוטין את הז'אנר.
שגם יש בהן נושא דומה.הכי חשוב בעיניי שהן חוזרות!!!
אולי אשלים עד אז את "רומן לילי" ו"המורה שלי"
יופי טוב לדעת שזה רק זמני!ויוה כתבו בפייסבוק במקום שבו כולם רואים:
"היי מה שלומך? בדצמבר תעלה רצועת סדרות קוריאניות - יש למה לצפות"
כך שהקוריאניות לא נמחקות לגמרי אלא יוצאות ל"פגרה" לא ברור אם יחזירו שוב את הקוריאניות מהשרוול האדום ועד רומן לילי שלא זכו לשידור חוזר או שיחזירו לפחות חלק מהקוריאניות שהורדו בחופזה לוי או די. אבל לפחות ידוע שלא מחקו לחלוטין את הז'אנר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.