כל הסדרות הברזילאיות ששודרו בישראל - נושא מתעדכן ⚪🔵🟡🟢

evglev1

Well-known member
מנהל
כן בטח!!🤩 רעיון מעולה(y)
אשמח להכיר קוריאניות שלא יצא לי לראות לפני שהתמכרתי לז'אנר😃
העניין הוא שהשמות בויוה לא תמיד חופפים לשמות באתרים במתרגמים או לשמות שניתנו לסדרה באמריקה באנגלית. יש הרבה שכן, אבל גם שלא. למשל גם את שמת שהרי את מוכרת לי נקראת באתרים "אני מכיר את האישה הזאת", חבקי אותי נקראת באתרים "בואי וחבקי אותי", "לכל הרוחות", נקראת באתרים "הי, רוח רפאים", בונג ג'ו האלופה נקראת באתרים "פיית המשקולות".

lili1992

Active member
העניין הוא שהשמות בויוה לא תמיד חופפים לשמות באתרים במתרגמים או לשמות שניתנו לסדרה באמריקה באנגלית. יש הרבה שכן, אבל גם שלא. למשל גם את שמת שהרי את מוכרת לי נקראת באתרים "אני מכיר את האישה הזאת", חבקי אותי נקראת באתרים "בואי וחבקי אותי", "לכל הרוחות", נקראת באתרים "הי, רוח רפאים", בונג ג'ו האלופה נקראת באתרים "פיית המשקולות".
אני כמובן אכלול את השם באנגלית של הסדרה (לפעמים באמת יש יותר מאחד), ולדעתי את הרוב יהיה אפשר להצליב ולמצוא באתרי התרגום השונים.

Hadar 169

Well-known member
לרוב השמות די דומים אז אפשר להסתדר(y):D

lili1992

Active member
רק אומרת שהחל מה - 19/05 תהיינה על המסך ארבע סדרות ברזילאיות בערוצי ויוה השונים:
שתי סדרות "נוסטלגיות" - אחת בערוץ פתוח לכולם ואחת בערוץ בתשלום
סדרה חדשה בערוץ בתשלום (וב-HD)
סדרה חדשה בערוץ הפתוח לכולם

וזה די נדיר לדעתי.
שימשיך כך ונזכה לראות עוד ועוד סדרות נוסטלגיות וחדשות מברזיל! (בדגש על התקופתיות)

evglev1

Well-known member
מנהל
רק אומרת שהחל מה - 19/05 תהיינה על המסך ארבע סדרות ברזילאיות בערוצי ויוה השונים:

וזה די נדיר לדעתי.
שימשיך כך ונזכה לראות עוד ועוד סדרות נוסטלגיות וחדשות מברזיל! (בדגש על התקופתיות)
זה היה כך גם כששדרות ברזיל החליפה את מלאך ושטן והדרך להודו את את החיים יפים. שהיה שתי נוסטלגיות, היה שידור חוזר לא נוסטלגי מויוה פרימיום בויוה וסדרה חדשה בויוה פרימיום. אבל מה שבאמת חסר תקדים שברזילאית מחליפה טורקית בויוה וינטג' שבויוה וינטג' יהיו 2 מקסיקניות, 2 ארגנטינאיות ואחת ברזיליאית בלי אף טורקית. ובעצם גם שלוש משבצות בפורטוגזית בויוה טלנובלות זה דבר נדיר שהיה בפעם האחרונה כשבמקביל לשובל של שקרים ב-20:50 הביאו את שקר היופי ושדרות ברזיל בזו אחר זו במשבצת חוזרת וגם החזירו את המשבצת של 19:05 לברזילאית עם אימפריה. אמנם אז היו שלוש ברזילאיות ועכשיו פורטוגלית, אבל עדיין מצב ייחודי. ובכלל המשבצת של 18:10 לא הייתה ברזילאית מאז ששודר בה שידור חוזר של גן עדן אחר.

lili1992

Active member

וזה די נדיר לדעתי.
נכון לתחילת נובמבר 2025, מספר הברזילאיות שמשודרות בערוצי ויוה השונים עומד על חמש:
"האחד" - בויוה וינטג'
"טרה נוסטרה", "אדמה קשוחה" (שתיהן בשידור חוזר) ו"המשפחה זה הכל" (חדשה) - בויוה טלנובלות
"משוגעים מאהבה" - בויוה פרימיום

כלומר שתיים חדשות, שתי וינטג' וסדרה נוספת בשידור חוזר רגיל.

למעלה