כל הכבוד לצה"ל

kedeman

New member
אני מאוד לא מסכים עם שוסיוב

אבל הוא לפחות הזדהה... אני מסכים חלקית עם הדעות של אלה שהתנפלו על הגדר הדרך שלהם מטומטמת וחוץ מזה.... עונש מוות הוא אחד הדברים היותר מיותרים אם אפשר צריך לתפוס ולאסור אנשים שעוברים על החוק לדעתי אפילו אם הם מחבלים פלשטינאים. לתפוס ולאסור אותם! אני מעדיף שיבנו את הגדר איפשהו באזור עיו"ש (עזה יהודה ושומרון) ככה אולי ניפטר סוף סוף מהמתנחלים אם הם ירצו הגנה מהמדינה אז עדיף שיכנסו לשטחים שנמצאים בתוך המדינה ולא בשטחים שגם ככה אין סיכוי שישארו בארץ לעולם

super beg

New member
מיותר תגיד לחברים שלך ואני לא כזה

יותר "יחס גורר יחס"

RMXXX

New member
אני לא חושב שלמחבל שרצח אזרחים

ישראלים, יש זכות להשאר בחיים ועוד בתוך ישראל(גם אם זה בכלא) ובסוף ישחררו אותו באיזה עסקה והוא יחזור לרצוח. עונש מוות לדעתי הוא הפתרון הכי יעיל ונכון במקרה הזה.

super beg

New member
כל הכבוד לצה"ל

ברצוני להודות לחיילי צהל ולחיילי גולני בפרט על נסיון החיסול של פעיל ארגון הטרור גיל נעמתי ברצוני להביע צער ואף אכזבה על כך שנסיון החיסול נשאר בגדר נסיון אך אל לנו להסתכל בחצי הכוס הריקה שאומרת כי החיסול יכול היה להתבצע בשלמות ואף יכל צהל לטפוס בהזדמנות זו עוד רבים מחברי ארגון הטרור אשר השתתפו בפעולה אלימה בנסיון לחבל בבטחון חיילינו בשטחים ובבטחון המתיישבים בשטחים הישראליים הכבושים ע"י הזרם הירדני אשר מכנה את עצמו "פלסטינאים" אלא אנו צריכים להביט בחצי הכוס המלאה שאומרת כי עכשיו יחשבו ארגוני טרור בדמות זה לפני שינסו לפגוע בבטחון חיילי ישראל ומתיישבי עיו"ש "שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן" "עדיף לאכול מלהאכל"

kedeman

New member
אני לא רואה את העונש הזה בתור מוסרי

אני לא רואה גם נקמה בתור דבר מוסרי זה לא שאני "חף מפשע" אבל ככה אני רואה את זה אני חושב שעדיף להחזיק אותם בכלא ולהעביר חוק שלאסירים שרצחו לא תהיה אפשרות לצאת עד שהם מסיימים את תקופת המאסר שלהם

RMXXX

New member
גם לרצוח ישראלים זה לא מוסרי

ואני לא רואה את זה כנקמה, פשוט כפתרון הכי חכם בחשיבה על העתיד, גם אין את הסיכון שהוא ישתחרר וירצח שוב. וגם מרתיע מחבלים אחרים. כשמדובר בחיים של אזרחים וחיילים שלנו, ביטחונם נמצא אצלי בראש סדר העדיפויות אפילו לפני המוסר.

אני מסכימה עם שי...

אני לא חושבת שעונש מוות זה דבר הכרחי, גם לא חיסולים של פעילי טרור, גם אם הם עמוק בתוך ארגון טרור. אני גם לא חושבת שצריך היה לירות בנעמתי, לא משנה מה הוא עשה. אני פשוט נגד אלימות, נגד מלחמה, נגד נשק, ואם כבר מדברים על זה, אני לא מאמינה בדבר הזה שנקרא "טוהר הנשק". אני לא חושבת שזה קיים. אני חושבת שמלחמה אף פעם לא הכרחית, ושאלימות זה דבר שאפשר להמנע ממנו תמיד. והאמת היא שגם אני, כמו קדם, מאמינה בערך במה שהמפגינים נגד גדר ההפגנה מאמינים, אבל לא בכל מה שהם מאמינים. אחד הדברים שאני לא מסכימה איתם זה הדרך, שהיא לא צריכה לבוא באלימות ובלא חוקיות, אלא בדרכים חוקיות. מעבר לזה, אני חושבת שאם הם נגד משו, הם צריכים להפגין נגדו, ולצה"ל אין שום זכות לירות עליהם. מישו ראה את הכתבה שהייתה אתמול בלילה בערוץ 10 על זה?

THE sky angel

New member
אני ראיתי.. ודיברתי על זה באחת

מההודעות שלי.. ומצטערת להגיד לך, בקשר להודעה שלך, צר לי להגיד לך, אבל את תמימה נורא.

super beg

New member
את גם תמימה גם פצפיסטית גם

חיה בעולם אחר שכדאי שתרדי ממנו כי גם אני בתור ההפך שלך אוהב לשמוע סיסמאות יפות של אהבה ושלום כל עולמי אבל מה לעשות העולם הוא לא כזה ופה ההבדל בינינו אני הבנתי את זה את עוד לא את תמימה לטוב ולרע ויש בזה גם טוב

למה אתה חושב שאתה מכיר אותי?

אבל בכל זאת... אני לא חושבת שהעולם כזה, שלא תחשוב שאני חיה באשליות. אני פשוט שואפת להפוך את העולם לכזה, לפחות עד כמה שאני יכולה. ואני באמת מאמינה בשלום, ומאמינה שהוא דבר שניתן להשיג, אבל הוא כרוך בהמון הקרבות שאני מוכנה להקריב, אבל שהרבה אנשים אחרים לא, ובגלל זה אין שלום.
אבל אני חיובית, אני עדיין מאמינה שהוא יגיע יום אחד. אתה אולי כבר איבדת את האמונה שלך בשלום, אבל אני עדיין לא...

go golan go

New member
רגע... שאלה לי אלייך...

את חושבת שאם כולם במדינה היו חושבים כמוך, אז היינו פה היום?

go golan go

New member
שאלה טובה לדעתי

איך את חושבת שמגינים עלינו פה? עם פרחים וחיבוקים? יש חיילים, שנאלצים לצאת למבצעים שאני לא יודעת עליהם יותר מידי פרטים- אני בטוחה ששוסיוב ישמח לפרט לך, וללכוד או במקרה הצורך גם להרוג את האנשים מארגוני הטרור. ואם בעבר לא היו פה חיילים שהיו שומרים על המדינה אז גם להורים שלנו לא היה איפה לגור. תראי, אני באופן כללי נגד אלימות, אבל יש מצבים שאין ברירה. אנחנו במלחמה.

super beg

New member
אני לא מכיר אותך חוץ ממה שכתבת וזה

מספיק כי בשני התגובות שלך את הראית מי את וזאת הדרך שבה אני מכיר אותך לא יותר מזה רק רציתי לי להגיד לך שגם אני מאמין בכל הסיסמאון היפות האלה כן גם אני אוהב אותן מי לא רוצה שלום עולמי ואהבה בין כולם אבל מה לעשות אני ריאליסטי אני יודע להבדיל בין אמת לדמיון ומה לעשות מה שאת תומכת בו הוא דימיון כי מהיא התוכנית ההומאנית כל כך שבא את רוצה לגרום לשלום ??? אם זאת הגדר אז לא זה לא פתרון הומאני בכלל אולי בטווח הקצר הוא נשמע הומאני אבל מה לעשות שקצב גידול האוכלוסין באוכלוסיה הפלסטינאית הוא הגדול בעולם ועוד 10 15 שנים הםה יחיו בתוך הגדר הזאת (שאני מקווה שלא תהיה) אחד בתוך התחת של השני אז זה יהיה הומאני לא?? מה תעשי אז מה תגידי אז כשהם ירצו עוד וזה יהיה דיי הגיוני כי הם חיים בצפיפות עצומה בתחילה לא תתני להם כמו שהיה בעבר ואז יחזרו הפיגועים ויחזור הלחץ הכלל עולמי ואז מה תתקפלי עוד ?? אז כבר זה לא יהיה הומאני כלפי העם שלך ךצופף אותו אני יכול להמשיך עוד שעות בעניין הזה אבל זה חד צדדי כי אני אל מסוגל לשמוע את התגובה שלך בזמן אמת אני יהי מאוד שמח אם תיכנסי לICQ שלי ונוכל להמשיך להתווכח רק בזמן אמת 171579461

super beg

New member
אז ככה

אני לא איבדתי את האמונה שלי בשלום אני לא מאמין בו אני מאמין בשקט אם את מוכנה להקריב המון הקרבות כמו שהצגת את זה אז את חייה באשליה כי ההקרבות האלו יפגעו בבטחון המדינה אולי גם זו הקרבה שאת מוכנה להקריב?? משהו כמו חילוק מדינת ישראל ל2 ממטולה ועד ירושליים ומאילת ועד ירושליים כשבאמצע שטח פלסטינאי שאנחנו "נעניק" כחלק ממפת הדרכים של שרון שנקרא פרוזדור וזאת על מנת שמדינתם לא תהיה מחולקת ל2 "צדק מזמין תהדק מביא תהרג" ואני אל מכיר אותך יותר מאשר שתי התגובות שכתבת זה מספיק כדי לדעת מי את בעניין הזה

go golan go

New member
אז ככה....

גיל נעמתי די אידיוט ודביל, ואני לא אגיד שמגיע לו.. בעצם למה לא? מגיע לו! הוא עבריין! אבל... גם המתנחלים! אם הייתי יכולה הייתי שמה את כולם בכלא! את כל הפעילים הדבילים נגד הגדר, ואת המתנחלים! זהו!

THE sky angel

New member
אני מודה להם מאוד מאוד מאוד...

אבל מאוכזבת מזה ש.. הם לא הרגו אותו!!!! ולא הרגו את על מי שהיה איתו!!!!!!!! את יודעת מה?? אני באמת מאמינה בזה... הם דפוקים טילים במה שהם עושים ומגיע להם עונש מוות! חבל שהם לא הרגו אותו וכל הכבוד לצה"ל!

yotamstei

New member
אתם מגעילים אותי!!!

אני קורא את מה שנאמר פה ובא לי לבכות....אבל באמת! כשקראתי את ההודעה שפתחה את השירשור חשבתי לעצמי שבטח שי ימחוק אותה בקרוב ואם לא אז לפחות שאנשים יגיבו אליה בזעם אך הפלא ופלא, מסתבר שירי על מתנגדי הממשל הפך להיות לא רק לגיטימי בעיני הצבא אלא גם זוכה לתמיכה ציבורית, ועוד של אנשים שאמורים להוות גורם מחנך (!) אתם דוחים אותי ואני מרגע לרגע שמח שעזבתי את המסגרת הזו שמאחדת את כולכם.

למעלה