כל הכבוד לכנסת

נכון מאד

בשביל זה יש את השבכ, לא צריך לחוקק חוק שמגביל את זכותם של כלל הפלסטינים, ואם רוצים אפשר לוודא עם השבכ על כל פלסטיני שמתחתן ומיועד לקבל אזרחות שאכן אותו אזרח הוא לא טרוריסט.

Deathatred

New member
אז?

אני רוצה לגור בוילה עם 200 חדרים, אז זה מצדיק שאני אפלוש לבית של מישהו אחר, יפוצץ לו את המכונית וימרר לו את החיים ובנוסף מטעמי "מוסר והומניזם" אני אקבל את הקושן על הבית? אם הם באמת אוהבים אחד את השני - הם גם יתחתנו למרות שלא יקבלו אזרחות ויעברו לגור בשטחים, במדינה ערבית אחרת או באירופה. אנחנו לא צריכים להכניס כל אויב אל שטחנו. דמוקרטיה זה לא הכרח להיות אידיוט ולהתאבד.

מטרניך

New member
התייחסתי לנושא בהודעת פתיחה לשרשור

אך השרשור עבר לכאן. אש אומר רק זאת: אנחנו במלחמה עם הפלסטינים ובקונפליקט קיומי איתם שיימשך עוד הרבה זמן. כמו שאמר פורז בכנסת החוק לא הומני ולא יפה, אבל במצב הקיים מחוייב המציאות. גם תקנות ההגנה לשעת חרום אינן יפות וגם השב"כ איננו בדיוק אגודת צער בעלי חיים, אבל אף אדם נורמלי לא יציע לבטל את קיומם. מדינת ישראל רשאית להחליט שהיא לא רוצה יותר פלסטינים בישראל ממה שיש היום וזאת זכותה המלאה. היא יכולה גם להחליט שהיא רוצה יותר סינים במקום פלסטינים. וגם זאת זכותה. גם כל המדינות הדמוקרטיות האחרות בעולם, הגם שאינן נתונות במלחמה כמונו, מגבילות את כניסתם של אזרחי מדינות אחרות שאינם רצויים להן ומתירות את כניסתם של אחרים המועדפים על ידן. זה כולל גם הבאת בני ובנות זוג. כאלה, למשל, חוקי ההגירה בכל ארצות אירופה. בבריטניה המתקדמת כבר מנעו את כניסתן של נשים בהריון שבעליהן חיו במדינה. ותפסיקו אתה וחבריך לזיין את השכל על 'פשיזם' ו'גזענות' - אתם בכלל לא יודעים איך נראים פשיזם וגזענות.

iceviper

New member
פטפוטי ביצים

בריטניה לא בדיוק משוש חיי,ככה שבאמת הדוגמא שלך יכולה לחזור למקום ממנו באה.זה ךא מעניין אותי מה שקורה במדינות אחרות.אני רוצה לחשוב מה נכון והגיוני מבחינתי,ולפעול מכאן. בעיני זה חוק לא מוסרי,ולמה שאתה קורא "חוק לא יפה"(עוד מעט תעשה גם תגיד להם פויה),אני קורא התלהמות מטובלת ברטוריקה משובחת.

מטרניך

New member
כדאי שתעשה לך 'פינת מוסר' כמו שיש

במקומות מסויימים 'פינת החי' ותגדל מוסר טהור באופן סטרילי מהמציאות. אני גם נגד להרוג אנשים, נגד מעצרים, נגד הרס בתים ובכלל נגד הרוע בעולם. אותך לא מעניין מה שקורה בבריטניה ולא בשום מקום אחר - אתה אסטרונאוט מרחף בספירות עליונות ורגליך לא נוגעות בקרקע המציאות פן תתלכלך. גם לעשות קקי ולנגב אח"כ זה לא יפה ויש גם ריחות ורעשים, אך תנסה לחיות בלי זה.

iceviper

New member
לא ברור למה ציפיתי

כשאין מה להגיד,עוברים לשפה של גן-חובה. בחייך,מטרניך. צר לי שלא נגררתי כסומא בארובה אחרי "האיום הדמוגרפי" שצועקים תומכיו הנלהבים של החוק. כבר עברתי את שלב ההפחדות הניאו-טוטליטריות.

למעלה