כל הכבוד לכנסת, שסוף סוף עשתה משהו בכיוון הנכון, והעבירה בקריאה ראשונה חוק שיגביל ויקשה איחוד משפחות של פלשטינים. עלינו להילחם בכל הכח באיחוד המשפחות שהוא חלק מזכות השיבה החד-צדדית של הערבים לישראל היהודית
אני לא רואה שום סיבה לתת אזרחות לאוקראיני שהתחתן עם ישראלית,ולא לתת אזרחות לפלסטינית שהתחתנה עם ישראלי.באמת שהאיום לחוסנה של המדינה וזה או אנחנו או הם וכו' וכו' משחק תפקיד אפסי.
אני לא רוצה שתהיה כאן מדינת הגירה,אבל להגיד "אני לא מרשה איחוד משפחות עם פלסטינים כי זה מסוכן",נראה לי לא טיעון לגיטימי ממדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית ומוסרית. ושוב,הטיעון שזה כאילו כדי להגן על עצמנו לא מקובל עלי.
"איחוד" משפחות, אלא באמת דרך להכנס לתוך המדינה, לא תרצה למנוע את זה? אתה הרי לא יכול לדעת איזה טיפוסים אכן יגיעו לפה מהשטחים? ומוסריות זה עניין של מקום וזמן.
ולי אין את הכלים לבדוק את הדברים,אבל אני בטוח שלמשרדי הבטחון,הפנים ולמשטרה יש כמה כלים יותר ממני לטפל בדברים האלה,ולבדוק מי אכן התאהב בפלסטינית ומעוניין לגור איתה כאן ולהקים משפחה,ומי מנסה להשתמש בחוקי המדינה כנגדה.
שפושע שינה התנהגותו לטובה?! אני יכולה להגיד לך , שבדרך כלל מי שמתדרדר לפשע, לרוב גם נשאר שם. מעטים הם שבאמת מצליחים לשקם את החיים שלהם. את זה אני יכולה להגיד לך. קצין מבחן על מה?
לנסיון של המערכת לבדוק התנהגויות של אנשים. אני בטוח שאם ישבו כל החכמים ויחשבו במשך 7 ימים ו-7 לילות,ימצאו פתרון לשאלה כיצד בודקים חיי זוגיות תקינים בין ישראלית ופלסטיני.
אז שלא ימנעו כניסת בני זוג פלסטינים לישראל,ופתרנו את הבעיה. היות והמדינה החליטה שזה דוקא כן עניינה להתעסק באהבות של אחרים אז שישברו את הראש וימצאו פתרון.