כל הכבוד לכנסת

כל הכבוד לכנסת

כל הכבוד לכנסת, שסוף סוף עשתה משהו בכיוון הנכון, והעבירה בקריאה ראשונה חוק שיגביל ויקשה איחוד משפחות של פלשטינים. עלינו להילחם בכל הכח באיחוד המשפחות שהוא חלק מזכות השיבה החד-צדדית של הערבים לישראל היהודית

iceviper

New member
פאשיזם בגרוש,ידידתי

את באמת חושבת שמדינת ישראל תעמוד המומה נוכח אלפי פלסטינים שירצו למוטט את האיזון הדמוגרפי ע"י נישואים פיקטיבים?

אשרת

New member
יש סיבה שיהיו פלסטינים פה?

לא נראה לי. זכותה של המדינה למנוע מאנשים להכנס מטעמים של נישואים פיקטיביים. גם ארצות הברית עושה את זה.

iceviper

New member
...ולכן

אני לא רואה שום סיבה לתת אזרחות לאוקראיני שהתחתן עם ישראלית,ולא לתת אזרחות לפלסטינית שהתחתנה עם ישראלי.באמת שהאיום לחוסנה של המדינה וזה או אנחנו או הם וכו' וכו' משחק תפקיד אפסי.

אשרת

New member
אתה לא חושב שלמדינה יש זכות להחליט

מי יכול להכנס לתחומה ומי לא? אני לא מסכימה איתך.

iceviper

New member
רק למדינה יש זכות

אני לא רוצה שתהיה כאן מדינת הגירה,אבל להגיד "אני לא מרשה איחוד משפחות עם פלסטינים כי זה מסוכן",נראה לי לא טיעון לגיטימי ממדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית ומוסרית. ושוב,הטיעון שזה כאילו כדי להגן על עצמנו לא מקובל עלי.

אשרת

New member
אבל אם אתה יודע שלמעשה זה לא ממש

"איחוד" משפחות, אלא באמת דרך להכנס לתוך המדינה, לא תרצה למנוע את זה? אתה הרי לא יכול לדעת איזה טיפוסים אכן יגיעו לפה מהשטחים? ומוסריות זה עניין של מקום וזמן.

iceviper

New member
במצב כזה כן אמנע את זה

ולי אין את הכלים לבדוק את הדברים,אבל אני בטוח שלמשרדי הבטחון,הפנים ולמשטרה יש כמה כלים יותר ממני לטפל בדברים האלה,ולבדוק מי אכן התאהב בפלסטינית ומעוניין לגור איתה כאן ולהקים משפחה,ומי מנסה להשתמש בחוקי המדינה כנגדה.

אשרת

New member
אך הם יכולים לבדוק דבר כזה?

האם יש כלי למדוד בו אהבה של אדם כלפי אדם אחר? אם כן, אז בבקשה תיידע אותי.

iceviper

New member
את צריכה לדעת

שיש כלים להתמודד עם רגשות והתנהגויות. קצין מבחן,למשל. או חנינה על סמך זה שהפושע שינה התנהגותו לטובה.

אשרת

New member
קצין מבחן?!

שפושע שינה התנהגותו לטובה?! אני יכולה להגיד לך , שבדרך כלל מי שמתדרדר לפשע, לרוב גם נשאר שם. מעטים הם שבאמת מצליחים לשקם את החיים שלהם. את זה אני יכולה להגיד לך. קצין מבחן על מה?

iceviper

New member
זו דוגמא

לנסיון של המערכת לבדוק התנהגויות של אנשים. אני בטוח שאם ישבו כל החכמים ויחשבו במשך 7 ימים ו-7 לילות,ימצאו פתרון לשאלה כיצד בודקים חיי זוגיות תקינים בין ישראלית ופלסטיני.

אשרת

New member
תעשה טובה. למה אין מה לעשות במדינה

הזאת חוץ מאשר להתעסק באהבות של אחרים?

iceviper

New member
טוב מאוד

אז שלא ימנעו כניסת בני זוג פלסטינים לישראל,ופתרנו את הבעיה. היות והמדינה החליטה שזה דוקא כן עניינה להתעסק באהבות של אחרים אז שישברו את הראש וימצאו פתרון.

iceviper

New member
למה?

הם רוצים לגור איפה שטוב להם ואיפה שההגיון שלהם אומר שהכי נורמלי להקים משפחה.

אשרת

New member
אבל אם בן זוגה מהווה סכנה לבטחון

המדינה, אין סיבה שהוא יכנס לפה.

למעלה