יש לי גיטרה קלאסית, אקוסטית נפח (כמו של ג'ון בקליפורניקיישן)... וחשמלית, אוקיי עכשיו החשמלית הזאת זה ספור קצת מוזר: אמא שלי קנתה אותה ב-1000 שקל בערך (אני לא יודעת בדיוק כי אז זה היה לירות) מדוד שלה (ואם היא קנתה אותה ב-1000 שקל מדוד שלה את תחשבו בכמה הוא קנה אותה...) כשהיא הייתה בת 12 ולא ניגנה בה... לפני 3 חודשים בערך קיבלתי אותה, היא הייתה בבית של סבא וסבתא שלי כל השנים האלו והיא בערך בת 55... עכשיו הקטע הוא שהיא עובדת.!! חיברתי אותה למגבר והיא ממש עבדה, כאילו נגעתי בפיקאפים, לחצתי עליהם חזק והיא עבדה... אני צריכה לקנות לה מייתרים לשפץ אותה טיפה ולקנות מגבר ויש לי חשמלית חייתית מירושה משפחתית בת 50 בערך.. ואל תשאלו אותי איזה חברה היא כי אני לא יודעת אבל אני יודעת שזה משהו הולנדי וטוב (מן הסתם, אחרי 50 שנה היא עדיין עובדת)... אני יודעת שאני נשמעת מתלהבת אבל לא נורא...
שנה רביעית, יש לי ibanez rg 550ex, עוד חשמלית ישנהsx, אקוסטית markleyיטרה קלאסית שחבר הביא לי ושיפצתי. למדתי לא מעט שירים של רד הוט ואני ממש ממש ממש אוהב לנגן שירים שלהם
ונכון שמדובר בפלי.. רד הוט זה די לא בעיה.. סלאפ טאפ הכל בשליטה אני בן 18 וחצי מנגן 8 חודשים בבס. מנגן מטאל(יש לי הרכב מטאל) וגם מידיי פעם צ'ילי פפרס.. אני מנגן מטאליקה(כל הסולואים של קליף בבס אני יודע.. קליף ברטון הבסיסט הראשון שלהם אם מישו מכיר) איירון מיידן(סטיב האריס בסיסט ההכל יכול).. דרים תיאטר פה ושם.. וגם קצת פאנק וסקא.. יש לי יאמהה RBX170
פשוט אגדה...אתה יודע גם את anestisia? אינסטרומנטל בס מדהים! קיצור...אני עידן...מנגן גיטרה כבר כמעט חצי שנה...יש לי רק קלאסית..לא נורא...חוסכים לחשמלית (חוסכים 200 שקל ומבזבזים בכל על דיסקים...)