כל הכבוד לכם..

Punkist182

New member
כל הכבוד לכם..

הנה חברה שמגלים יוזמה ועושים מה שצריך לעשות בקשר לעצומה.. וגם אם כבר מדברים על מסיבת צ'ילי פפרס.. אז תקראו לזה מופע מחווה לצ'ילי פפרס.. ואני מוכן לנדב את עצמי בתור בסיסט(אם אתם צרכים) דברו איתי אייסיקיו:92392874

Bassיסט

New member
לא חסרים בסיסטים אחי....

אבל כשמדובר בפלי זה קצת בעיה אחי!!! אתה בטוח שתוכל להתמודד עם זה בכבוד? כמה זמן אתה מנגן ואיזה גיטרה יש לך? BASS DUDE'S RULLS

othersider

New member
../images/Emo11.gif

אני רואה שיש פה די הרבה אנשים שמנגנים... אז אם כבר מדברים על זה- מי שמנגן, כתבו את עצמכם
. במה אתם מנגנים? כמה זמן? מה אתם אוהבים לנגן? ועוד.

גיל מ

New member
אני

מנגן גיטרה כמעט 9 חודשים... קניתי לי ליומהולדת גיטרה חשמלית וקנו לי מגבר.. (בערך לפני 4 חודשים) אני אוהב לנגן רד הוט, ביטלס, ועוד כל מה שאני יכול לנגן.. אני לא ממש טוב.. ז"א אני טוב לרמה שלי.. אבל יש עוד מה לשפר זהו..

גיל מ

New member
תמונה להמחשה

הגיטרה שבתצלום זו לא הגיטרה שלי אבל יש לי בדיוק כזו...

אני בסיסט,

כבר יותר משנתיים, יש לי Yamaha RBX760A (קישור לתמונה מצורף), מנגן רד הוט, ביטלס, נירוונה, מטאליקה, רייג', פינק פלויד, כל מיני... אני מוכן בכיף להשתתף באיזה מופע מחווה לרד הוט, באיזור ירושלים זה עדיף כמובן. אם יש מהאיזור כאן עוד כמה נגנים אולי נוכל להרים משהו. anybody?

Bassיסט

New member
אז ככה...

הפונקימונקס התפרקו ולא ניראה לי שהם יופיעו יותר אבל היי אם אתם לא רוצים הופעותמחווה ואפילו אם הם לא יהיו מוצלחות כמו הרד הוט עדיין זה השירים שכולנו אוהבים אז לא רואה מה כל כך בעייתי פה... בכל אופן אני רון בן 20 (בשבת) אני מנגן על גיטרות (כל הסוגים), קלידים, תופים והכי אהובה עליי הגיטרה בס שלי איבנז ג'יאו שעוד מעט תיתחלף למיוזיקמן סטינגריי... אני מנגן בס כבר יותר מ-3 שנים יש לי אפילו שיר באתר הבמה "STAGE.CO.IL" ואני מנגן ה-מ-ו-ן רד הוט צ'ילי פפרס, הדורבנים, מרסדס בנד, משינה, מטאליקה (קצת), גאנז ועוד המון המון המון סגנונות... יש לי 2 גיטרות אחת האיבנז ואחת אקוסטית (בס)

מוצארט

New member
מיוזיקמן ../images/Emo99.gif

ואם כבר, שיהיה לך במזל"ט על היומולדת! אני יומיים אחריך (21)

Rock and MetaL

New member
|=|

גיטרה חצי שנה בערך(אולי קצת יותר)יש לי להקה!!!the dark hammers זה הזמן לפרסומת!אני כותב את השירים ואני הגיטריסט ואני שר! והנה תמונה שהכנתי לדיסק שלנו(שייצא ממש בעוד שנתיים....8-()

othersider

New member
אני ../images/Emo8.gif

אני בת 14 וחצי, ואני מנגנת 5 שנים בערך על גיטרה (קלאסית, חשמלית...)

מוצארט

New member
הופהההההההההההה

אני מנגן על באס כבר שנה שביעית. מנגן על פסנתר 3 שנים, וגיטרה בצורה חובבנית, 5 שנים. יש לי את כל הציוד הנדרש.

lollapalooza

New member
וואה

אפילו שכבר ידעתי את זה, זה עדיין מגניב לקרוא. יא מוכשר. תתחתן איתי.

מוצארט

New member
חצי שנה כבר עברה

מהלימודים שלך. כשתסיימי את השנה השלישית שלך, אני כבר אסיים את שלי. וכשתקבלי את התואר, אני כבר (בעזרת האל) אעבוד במקצוע שלי, ואהיה מבוסס כלכלית. מה, לא תוכנית טובה?

dafnaleh

New member
אני אבוא גם לחתונה.

אתם כבר תזהו אותי, אני אהיה מודגשת באדום.

למעלה