כל הכבוד לאינה

גידעון1

New member
טוב אני מצביע לאינה

לא אכפת לי שהיא לא מועמדת להדחה אני מצביע 5. כולם להצביע 5!!

אינה יצאה גדולה מהחיים-בחורה חכמה מאוד

הוציאה את ש"צ קטנים קטנים וגם הצליחה להוציא אותם מהמאורה שבה שרצו חחחחחחחחחחח אינה עשתה להם בית ספר. אני מקווה שהיא תגיע לשלישית הגמר יחד עם יוסי ועינב

עינב הייתה בהלם מאינה איך שהיא

קרעה את רנין ולאון.וצבר ושיפרה שומעים מהצד ולא מתערבים. אמרה שניסתה לדבר אם שיפרה לפי כמה ימים שיפרה אמרה לה שהולכת להביא תה ולא חזרה.אינה נפגעה ממנה .הוציאה עליה את כל העצבים.היא ישבה כמה מטרים משם מקשיבה ולא מגיבה.צריך לזרוק את שיפרה עכשיו

שפרה שומעת שומעת

אבל לא מגיבה שומעת שומעת ולא מגיבה .אינה לא עושה חשבון מספרת מי זאת שפרה .שעושה לה פרצופים .ומסובבת לה את הגב.ועכשיו רנין ולאון מגנים על שפרה .אינה היא נותנת להם בראש.איזה בחורה חריפה אינה .ממש נדלקתי עליה.היא כועסת נורא.אומרת שכל השבוע היא לא מתייחסת אליה אבל ביום של ההצבעה פתאום רוצה לעשות איתה יוגה.אינה עשר.שפרה כלבה.יש לה ביצים לו עושה חשבון

a10a

New member
אינה גדולה!! אני סולחת לה שהעמידה את יוסי

להדחה!! היא פשוט תותחית הבחורה מעמידה תמיד את ש"צ במקום!!! היא ושחר פשוט גדולים... כל מה שאנחנו רוצים להגיד הם אומרים! לאינה ושחר מגיע להם להגיע לגמר ביחד עם עינב ויוסי!!!!! הרביעיה שלי לגמר השתנתה סופית... יוסי עינב שחר ואינה!!

3pac היחיד

New member
גם שלי יוסי עינב ושחר אינה צודקת אך היא

לא ברביעייה שלי לגמר שימו לב איך שפרה נכנסה לבית היא יודעת שאינה צודקת

jojo04

New member
צאו מזה! אינה מעמידה להדחה את צבר כל שבוע כי

היא נעלבה ממנו. הרי היא דלוקה עליו והוא לא שם עליה.

../images/Emo2.gifדיי! שמישהו ינתק אותה מהחשמל! אלוהים ישמור

תוציאו לה את הסוסללות! כמה היא חופרת אלוהים! תשתקי קצת!

גידעון1

New member
שיפרה חייבת להשאר.

כדי לנצח צבא צריך להפיל את המנהיג ולא הגוף. אם צבר נופל, כל צבא הרשל"צ קורס אחריו. אם שיפרה תיפול זה רק יהיה מכה בכנף אך המטוס ימשיך לטוס.

T E N I

New member
אם אחד משניהם הולך

השני הולך לסבול קשות. בעיקר אם שפרה תיהיה זאת שתשאר לבד למה גם ללאון ולרנין אין כוח להדבק לתחת שלה 24 שעות

loglog

New member
למה בדיוק שפרה צריכה לדבר איתה?

למה יש משהו בכובד בדרך שבה אינה החליטה להעלות את הנושא? גם במידה ושפרה פגעה בה לשבת בחצר עם קבוצת אנשים כששפרה יושבת 3 מטר מהם ולדבר עליה זה פשוט תת רמה אם היא היתה רצינית ולא היתה מחפשת סתם לעורר פרובוקציות היא היתה פונה באמת אל שפרה ופותחת איתה בשיחה רצינית. כנראה שלא באמת חשוב לה ללבן את הדברים אלא יותר חשוב לה להראות שהיא יודעת לזיין את השכל

למעלה