כל הכבוד לאינה

טוב17

New member
כל הכבוד לאינה

זה רק מראה שזה היחס של שפרה לגבי כולם היא רק רואה את עצמה היא לא פוזלת אפילו לכיוון של אף אחד ולאון הצבוע מנסה להגיד לאינה ששפרה שומעת ואינה אומרת אין לי בעיה כל הכבוד היא לא מרכלת היא פשוט מדברת על הפגיעה ששפרה פגעה בה ושפרה נמצאת ואפילו לא מתייחסת אני עדיין לא מבינה מה המשחק שלה בבית ההתנשאות שלה כבר גולשת לכל עבר הגיע הזמן שלה להפסיד במשחק

כרמלית10

New member
כל הכבוד לאינה

איך שהיא מנתחת יפה את האישיות המגעילה של שפרה. אינה מלכה שפרה דוחה, בא לי להקיא ממנה. הצביעו לשחר כדי ששפרה תעוף מהעיניים, נמאס ממנה!!!!!

בהלםם

New member
אינה מדהימה!!

מה עוד צריך לעשות בשביל שהם יבינו מה הולך בבית הזה!!!!

היא מהיום הראשון באה במטרה ללכלך על שפרה וצבר

היא ידעה שאנשים אוהבים את הבובלילים וששפרה וצבר בקבוצה השניה וידעה שאם היא יוצאת עליהם אז אנשים יאהבו אותה.. זה הבעיה שנותנים לאנשים חדשים להיכנס לתוכנית..

"היא ידעה שאנשים אוהבים את הבובלילים..."

כלומר, אתה מודה שרוב הציבור בעד הבובלינים.. ואתה חושב שכולם טיפשים? או שמה לדעתך יש להחליף את העם? אמרתי לך כבר, מוטב לא לדעת מה זה ווינדוס, מאשר לא לדעת שהחבר "הכי טוב" שלך (שי) הוא בעצם האוייב הכי גדול שלך. תתעורר בן אדם..:: )

כרגע רוב הציבור בעד הבובלילים

רוב הציבור בעד האנשים הכי רעים, אגואיסטים, פרימיטיבים, ברברים, צבועים, שקרנים, גזענים.. כי הציבור אוהב בינוניים אבל אני נמצא פה במטרה לשנות את המצב

"רוב הציבור בעד האנשים הכי רעים, אגואיסטים.."

"רוב הציבור בעד האנשים הכי רעים, אגואיסטים, פרימיטיבים, ברברים, צבועים, שקרנים, גזענים.." זה אתה אמרת, כל מילה מיותרת.

loglog

New member
אינה מזוייפת

כולה עושה הצגות כל סיום משפט שלה נגמר בגיחוך מטופש היא לא באמת יודעת על מה היא כועסת אבל העיקר שהיא מצאה סיבה מטופשת כדי לעורר איזושהי פרובוקציה הבחורה הזו לא טבעית, לא חכמה, מדברת שטויות ומזוייפת לגמרי עושה פוזות למצלמה כל היום. ותסבירי לי למה בדיוק שפרה צריכה להיות נחמד לאינה באיזושהי צורה כשמהיום הראשון שהיא נכנסה לבית היא התחילה ללכלך עליה ולרקום מזימות איך להפריד בינה לבין צבר?! אנשים אתם רואים רק את מה שנוח לכם ועצוב שאתם קונים את הזיוף הזה והתת רמה הזו

אינה עשר

מה היא עושה לרנין ולאון קרקס הם עורכי דין של שיפרה וצבר והיא צועקת מספרת על ההתנהגות המגעילה של שיפרה .הם שומעים ולא מגיבים

"מה זה וינדוס," תמשיך לאכול ת'לב!!!!!!!

אינה תותחית העמידה את ש"צ במקום כמו שצריך לא מתחנפת ולא רואה ממטר.. הגיע הזמן שמישהו יגיד להם מה חושבים עליהם מבחוץ.. וזה מה שאינה אומרת להם. רק שהם בתוך בועה משלהם וחושבים שכל העולם אוהב אותם חוץ משני מטומטמים(כמו שצבר אומר) אנשים זאת ההזדמנות האחרונה לפרק את חבורת השרצים . ואל תאמינו לכל אלה שאומרים שהכל מכור ושחר עף. אני אומר לכם ממקור ראשון. ותזכרו מה אמרתי . "כרגע צבר הולך הבייתה"וזה נכון לשעה 08:00 בבוקר. הצביעו לשחר ויוסי היום נגמר הסיפור של ש"צ. ואז איך שמודיעים שצבר הולך.........רנין מתעלפת..... ויוסי ורק איה מילה לצבר.....ואז שפרע מקבלת את הג'ננה ואומרת לארז טל בשידור"אני לא נשארת פה עוד דקה" ויוצאת אחרי צבר. שיהיה לנו אחללה יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SharonPL

New member
חס ושלום

התכוונתי לאינה כמובן, שמשחקת אותה הוגנת ובסדר עם כולם ושוכחת איך הצהירה שהגיעה לבית הזה כדי "לדקור את שפרה עם המסרגה".

אינה יש לה בצים

יש לה ביצים .היא היחידה שאומרת הכל על חבורת צבר חופשי כולם שומעים לא עושה חשבון.צבר יושב לו כמה מטרים משם שומע ולא מגיב לוויכוח שיש לה עם רנין.הם שומעים שיפרה וצבר לא מגיבים .זבל.אינה עשר

SharonPL

New member
למה שתגיב לאנשים שמדברים נגדה בצרחות מטורפות

כשהיא נמצאת מאחוריה, במקום לגשת אליה? אין לה בושה על הפרצוף, כולם אומרים לה לגשת אליה והיא ממשיכה לצעוק ואשכרה להנות מזה.

למעלה