כל הכבוד לאוונסנס.

yakir31

New member
כל הכבוד לאוונסנס.

"אני נותן את הקדריט ללהקת EVANESCENCE" כך אמר שוקי וייס בראיון שקראתי עכשיו בMOOMA. אני אפתח בסיכום של כמה הודעות שנפתחו פה היום ואתמול: בחדשות היו כמה כתבות על כך שהרולינג סטונס, וברטיני ספירס יגיעו, ככל הנראה, בראש השנה להופיע בארץ. שוקיי וייס, זה שבזכותו כל האמנים הללו יגיעו (ב"ה) לארץ, אמר שהגל שבזכותו כל אלה (בריטני והסטונס) יבואו לארץ נפתח בזכות אישור ההופעה של אוונסנס: אם לחזור לסוגית האמן המוביל, שמצליח בעצם הסכמתו להגיע לישראל לפתוח שוב את הדלתות לשמות מובילים אחרים, אז אני נותן את הקדריט ללהקת EVANESCENCE שיגיעו לאמפי פארק רעננה ב-26 ביוני. זה הרכב שמכר 30 מיליון דיסקים, והם נמצאים בסיבוב עולמי כבר שנה וחצי. כשהם הסכימו להגיע לישראל גם המגעים עם ה'סטונס' ובריטני התחילו להתקדם. בסוף השבוע נציגים שלהם יבחנו בפעם הראשונה את פארק הירקון, ובשבוע הבא אני טס לארצות הברית לפגישות נוספות. כאמור, עוד יש לנו דרך ארוכה לעבור עד חוזה חתום גם בלי לקחת בחשבון את חוסר הוודאות לגבי המצב הפוליטי-בטחוני בארץ כרגע. אני מקווה שזה יצליח". גם אנחנו מקווים.
כמו שאמרתי פה בפורום פעם, בכתבה שהיתה פעם על אוונסנס ב7 לילות לפני מס' חודשים, נאמר: "אוונסנס רצו להופיע בישראל כבר לפני שנה, אבל לא יכולתי לקבל את האישור בגלל המלחמה"
וואוו!!! אוונסנס הם אלו שיזמו את ההגעה לארץ(?)- כן או לא, הם רצו להופיע פה כבר שנה, אפילו שהמצב הבטחוני לא היה מזהיר! כועכשיו בזכותם יבואו עוד אמנים לארץ! ועל זה נאמר, כל הכבוד! רק שאלה שעולה: "והם נמצאים בסיבוב עולמי כבר שנה וחצי" באמת? איך זה הגיוני?? שבת שלום!

yakir31

New member
וכמובן ששכחתי קישור

http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=77514&ArtistID=738 (תתמודדו עם זה שאני לא יודע לעשות שזה יהיה לינק נורמלי)

yakir31

New member
וסתם הערה

-" בסוף השבוע נציגים שלהם יבחנו בפעם הראשונה את פארק הירקון"= לא נציגים של אוונסנס אלא של הסטונס והיתה עוד הערה שחסכתי מכם XD

yotem 16

New member
למה לא?../images/Emo83.gif

אני כ"כ אהיה שם
תלוי במחיר וזה
אבל בכל זאת, שירים מפגרים או לא- זו בריטני! האגדה בכבודה ובעצמה D: הופעה שלה זה צריך להיות משהו ממש ממש מושקע ושווה, אז אם המחיר לא יהיה בשמיים בהחלט יש מצב שאלך לשם עם החבר של אח שלי P:

Honey girl17

New member
חעחעחעחחעעעעע../images/Emo129.gif

והיא עוד עלולה לזרוק על הקהל את הפאה שלה ולרוץ מסביב לבמה!

מה גורם לך לחשוב שאם להופעה של אוונסנס

אנחנו משלמים 360 ש''ח אז לבריטני נשלם מחיר שהוא לא בשמים?

BaSTArD077

New member
אני מסכים איתך,

אבל זה דבר אחד אני לא מבין,עוד בתקופה השאננה של לפני שנה-שנתיים במחשבה בדיונית שאולי הם יגיעו מתישהו לארץ - למה להם? אני לא רואה בארץ שלנו פוטנציאל כספי כלשהו,ואם תגידו לי שאוונסנס לא עושים את זה בשביל הכסף,אני אצחק. מאוד. אוקיי,לא רק בשביל הכסף,אבל אם הם באים לאנשהו,הם רוצים רווח נכבד,לפי דעתי הם יכולים להשיג את זה במקומות אחרים. ראיתי באתר הרשמי שהם עוברים מרוסיה ,אחר כך לתורכיה ( :D ) ואחר כך אלינו. השאלה למה?? באמת רוצה להבין. אין לי התנגדות,אני יותר משמח שהם באים,אבל לכולם יש מניע נסתר, מה שלהם?

yotem 16

New member
גיוון? או משהו כזה../images/Emo83.gif

קודם כל, אני מאמין שאם הם באים למקום מסויים (גם לפה), זה כי בהחלט יש להם רווח כספי נכבד. הם לא סתם באים לפה. אז נכון, אולי הם יכולים להשיג את זה גם במקומות אחרים, אבל נראה לי שגם במסע הופעות יש איזהשהו רצון לגוון את המקומות, במיוחד שזה הטור השני והחדש, אז כן יש איזה קטע כזה של התרחבות אולי. איזה מניע נסתר כבר יש לאוונסנס...?

frozen Blood

New member
הם באים לפה כי שילמו להם...

הם לא חושבים "אמממ משעמם לי,איפה עוד לא ביקרתי..אה כן יפן. בואו נסע להופיע שם " הם מופיעים איפה שמשלמים לאמרגן שלהם יותר כסף על ההופעה.

yakir31

New member
-כדי לקדם פה את מחירת הדיסקים

-להגיע לקהל יעד רחב יותר (שבעקבות ההופעה יקנה את הדיסקים) -ביקור בארץ הקודש שהובטחה לאברהם :p

pink floyder

New member
זה לא נכון...

הם לא באים כדי להגדיל את קהל היעד שלהם, רק מי שמכיר ואוהב אותם יבוא, אף אחד שסתם בא לו על הופעה כלשהי לא יבוא לאוונסנס, במיוחד כשזה עולה כל כך הרבה.

yakir31

New member
טועה בגדול

אנשים רוצים ללכת להופעות. אז מי שיכול להרשות לעצמו, הולך גם אם הוא לא מכיר את כל שירי הלהקה. מנסיון

אתה לא מבין בכלל כמה שאתה טועה.

ואני אסביר לך למה. אני מכירה בערך 20 אנשים, שבחיים שלהם לא אמרו את המילה אוונסנס, שמעו את המילה אוונסנס, או יודעים לבטא בכלל את המילה אוונסנס. כ-ו-ל-ם כבר קנו\בדרכם לקנות כרטיס. למה? כי זו הופעה מחו"ל. כי בתכלס, ברגע שמתחילים לשים לב, יש להם שם. והם כן מוצלחים. ומי לא ירצה ללכת להופעה של "זאתי ששרה דונט קריי טו מיייי יו לאב מייייייי בי היררר וויטניייייייי"? בגלל שזה השם מחו"ל, ובגלל שזו הופעה של "רוק גוטי קשוח ואפל" ובגלל שבתכלס זו צריכה להיות חתיכת הופעה וחתיכת חוויה, לא משנה מי אתה (מן הסתם למעריצים של אוו יהיה יותר כיף, אבל כל מי שיהיה שם בטווח גיל הנכון יהנה). וזהו. אבל בגדול, זה בגלל השם הגדול שלהם ובגלל שהם מחו"ל.

Aragollum

New member
אני כלכך אוהב אותך XDDDDDDDDD

דונט קריי טו מי יו לאב מי בי היר וויטני XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה