תאמרי לי קים וסליחה שאני שואלת זה באמת רק מסקרנות האם זה סיליקון? כי הגוף שלך רזה מאוד והחזה ענק
ג גניפר14 New member 27/1/13 #38 תאמרי לי קים וסליחה שאני שואלת זה באמת רק מסקרנות האם זה סיליקון? כי הגוף שלך רזה מאוד והחזה ענק
צ צ ע ד New member 27/1/13 #40 היא רשמה שהם טבעיים... זאת באמת מידה גדולה. אני עבדתי בחנות חזיות למידות גדולות. יש נשים עם חזה טבעי כזה.
היא רשמה שהם טבעיים... זאת באמת מידה גדולה. אני עבדתי בחנות חזיות למידות גדולות. יש נשים עם חזה טבעי כזה.
ג גניפר14 New member 27/1/13 #44 או קיי שאלתי כיוון שהיא רזה מאוד וזה מאוד נדיר השילוב הזה של בחורה רזה מאוד וחזה ענקי
צ צ ע ד New member 27/1/13 #46 זה לא מחייב שהיא רזה מאוד... יש גם נשים מלאות עם מותניים צרות אבל גם יכול להיות שכן - וזה באמת פחות שכיח.
זה לא מחייב שהיא רזה מאוד... יש גם נשים מלאות עם מותניים צרות אבל גם יכול להיות שכן - וזה באמת פחות שכיח.
פ פיתה פיצה ובירה New member 27/1/13 #55 עוד דקה מאמי, עוד דקה, התנהגתי כל כך יפה הערב מגיע לי להשאר קצת יותר מאוחר עוד דקה מבטיח
W wish2 New member 27/1/13 #63 זהו שלא התנהגת כל כך יפה אבל אתה עוד יכול להשתפר. ואני הולכת לעזור לך.
P puma141 New member 27/1/13 #57 חלילה מותק! בחיים עצמם, מעולם לא קינאתי אז פה כפרה? די...אל תביך את עצמך, כי אתה באמת לא מכיר אותי. טוב? לא הייתי מחליפה אותי אפילו בבר רפאלי. נשבעת! איך?
חלילה מותק! בחיים עצמם, מעולם לא קינאתי אז פה כפרה? די...אל תביך את עצמך, כי אתה באמת לא מכיר אותי. טוב? לא הייתי מחליפה אותי אפילו בבר רפאלי. נשבעת! איך?