נעים לך שי? תארגן לי את החלום.
W wish2 New member 28/1/13 #251 מבואי אליי אני מכין לך ארמון זה נהיה תביאי את צעד ובואי? למה אי איפשר למצוא גבר אחד עקבי? למה.למה?למה?
מבואי אליי אני מכין לך ארמון זה נהיה תביאי את צעד ובואי? למה אי איפשר למצוא גבר אחד עקבי? למה.למה?למה?
S shayV2301 New member 28/1/13 #253 מתי שמעת גבר אומר לך תביאי את הדג שלך איתך..תודי,שהתעלמת מזה חוץ מזה,אורגיות זה הכי סטנדרט שיש מה לא?
מתי שמעת גבר אומר לך תביאי את הדג שלך איתך..תודי,שהתעלמת מזה חוץ מזה,אורגיות זה הכי סטנדרט שיש מה לא?
S shayV2301 New member 28/1/13 #245 כן תוותרי אני אלמד אותך דברים חדשים.. פרונטים בלבד גמירה מליקוק אל תדאגי,יש עתיד(והכוונה לא ללפיד,כן?)
כן תוותרי אני אלמד אותך דברים חדשים.. פרונטים בלבד גמירה מליקוק אל תדאגי,יש עתיד(והכוונה לא ללפיד,כן?)
ק קים 29 וחצי New member 27/1/13 #8 Wowwww איזה כיייייף מחמאות מנשים זה יואהווו היה שווה רק בשביל המחמאה הזו ממך
W wish2 New member 27/1/13 #23 כי את לא הבאת את זה כדי להוכיח משהו או כדי שישמעו אותך יותר טוב. מרגישים שבאמת בא לך להעלות תמונת ציצי. וזה צורך מופקר שמציק גם לי.
כי את לא הבאת את זה כדי להוכיח משהו או כדי שישמעו אותך יותר טוב. מרגישים שבאמת בא לך להעלות תמונת ציצי. וזה צורך מופקר שמציק גם לי.
W wish2 New member 27/1/13 #24 פששש איליה.התרשמתי דאבל די 75. המידה המושלמת. יש לה חזה גדול ומותניים צרות. אני אוהבת חזה.
P puma141 New member 27/1/13 #5 שלי הרבה הרבה יותר גדולים! חחחחחחחחחחחחחח סתם, שלך! הציצים של הפורום.. חכי דקה, אני מעירה את ליאור, אל תלכי......
שלי הרבה הרבה יותר גדולים! חחחחחחחחחחחחחח סתם, שלך! הציצים של הפורום.. חכי דקה, אני מעירה את ליאור, אל תלכי......
ק קים 29 וחצי New member 27/1/13 #16 יששששששששששש כפרעליךךךךךךךך איזה מחמאהההההה עשית לי רטובבב הורדת לי חצי מהגיל שלי דייייייי תמשיךךךך
S shayV2301 New member 27/1/13 #21 לא הבנת התכוונתי שמדובר בקים כשהיתה 17 וחצי,לפני עידן הדיגיטליות..
ק קים 29 וחצי New member 27/1/13 #26 יואהוווו איזו מחמאה רק אני יודעת שזה צולם לפני שעה בול!!!! כשהייתי בת 17 וחצי לא היה את עידן האפליקציות
יואהוווו איזו מחמאה רק אני יודעת שזה צולם לפני שעה בול!!!! כשהייתי בת 17 וחצי לא היה את עידן האפליקציות