כל החוויות משיר נולד לפה

כנסווו...

חזרתי עכשיו משיר נולד... היה מדהיםםםםםםם כל פעם שהזכירו תגיים בויז צעקתיייי כמו מטורפתת ואנשים הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח!!חח קיצר צלמתי תמונות..אני יוסיף עוד כמה ימים.. אושרי עשה לי שלוםם וערן חייך אלי ונתן לי לצלם אותוו..שרון בדיוק שצלמתי הסתובב :( ואדם היה לידי הרבהה..אבל מלחץ צלמתי רק תמכנסיים חיחי..אושרי לא הספקתי לצלם כי הוא היה די רחוק..אוףףףףףף...ויש לי כמה תמונות של חמשתם.. הצבעתי להם מלאא..אבל הם לא זכוו..אוףף.. קיצר זה היה הערב הכי מדהיםםםם בחיים שיליי..הם כאלה מתוקים!!! חבל שנגמררר.. גיים בויז?! אני אוהבתתתת אותכםםםםםםםם

יאווווו אנשיםםםםם!!!!!

הרגע חזרתי משיר נולד וזה היה הכי שווה בארץ... הייתי בשורה 8 באיזור התחתון ויצאו מהבמה כאלה כל מיני שבילים לכיוון הקהל.. מזה מגניב אוקי מגילה יוצאת לדרך.. חחחחח: אז ככה.. הלכתי עם 2 חברות שלי שמביניהם אני הכי אוהבת תבויז.. והם שרו תשיר הראשון וישר צרחתי כמו לא יודעת מה וכל העולם מסתכל עלינו... חחחחחחחח וצלמתי אותם דיי הרבה.. איזה חמוד האדם הזה הוא בא לצד שלנו דפקתי לו בוק.. חחחחח ובשיר השני שלהם בחלק השני של המופע הם שרו אני נולדתי לשלום והם היו הכי מדהימים בעולםםםם כל השיר צרחתי ובסוף הם שרו עם כולם את אהבה ומוזיקה.. וכניראה שה' אהב אותי היום והם עלו לבמה בדיוק מהצד שלי.. ישר צילומים צרחות והכללל.. חחחחחחח אביחי ישר עלה ועמד מולינו וצעקנו לו והוא היה מזה חמוד אחרי זה ערן בא ואני וחברה שלי צעקנו ועשינו לו שעה שלום ואז הוא כזה הסתכל עלינו וחייך לנו.. (כמו כל חיוך.. חיוך מושלם.. חחחח) ולאדם בכלל עשיתי בוק.. חחחחח אז סיכום תמונות: הכי הרבה תמונות עשיתי לאדם (אולי כפיצוי על זה שאין לי עדיין תמונה איתו.. חחחח) אחר כך ערן אחר כך אביחי ואחר כך שרון ואושרי.. הם בקושי היו בצד שלי ולא הספקתי ממש לצלם אותם אבל יש לי מלא תמונות שלהם ביחד.. קיצר היה הכי שולט בעולם.. איזה פאדיחה למאיה בוסקילה.. היא כזה באה לעלות על מדרגה באמצע הבמה ונפלה.. :\ לא נורא קורה אני ינסה להעלות תתמונות בזמן הקרוב..

יאוווו אני מאושרתתתת...

הייתי עכשיו בהופעה של שיר נולד וחיכתי עד שהם יצאווו... ואני נישקתי וחיבקתי את אושרי אדם ערן ואביחי.. יאוווו הם כאלה יפים אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! וצעקתי לאביחי "אני אוהבת אותך" והוא אמר לי גם אנייי =]]] יאוווווו אני מתה עליהםםםם....

נועוW

New member
הכי חשוב שנהנת../images/Emo186.gif../images/Emo163.gif../images/Emo182.gif

מסכנה מאיה ..

יאא איזה כיף לך

הייתי באותה ההופעה איתך.. חחחחח איזה באסה שלא נשארתי.. :( איפה פגשת אותם ואיפה ישבת בהופעה?..

נו אז מה גמאני פגשתי אותם...כנסו..

מי שלא מאמין שלא יאמין אבל אני ראיתי את כולם מאחורי הקלעים כי דוד שלי מאבטח שם והוא נתן לי להיכנס לשםם...איזה אושרר..!!!!!!1 אביחי מכוערר...!!אבל אושרי ואדם הכי מושלמים שיש..והם חיבקו אותי ונתתי להם נשיקה...וכן הם עונים אני צועקת לאושרי יפה שלי אני אוהבת אותך והוא אומר לי גמאני וככה עשית לאדם וערןן...איזה מושלמיםם.. אימא מזה השלמות הזאת..?? אושרי ואדם נסיכים שלי אני חולה עליכם אין עליכם מושלמים שלי משוגעת עליכםם..!!!אתם החיים שלי..!
אני א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=כ=ם י=מ=ו=ש=ל=מ=י=ם

יאאאאא....../images/Emo99.gif

אני הולכת ב-14 ל-1 עוד הרבה זמן
לא נורא הולך להיות פצץץץץץץץ
איזה כייף לךךךך...שימי תמונות של אושרייייייייייייייייייייי

כהה

גם אושרי חתיך אין מה לדבר אבל אדם גם אני לא סובלת את ריקי גל אחרי מה שהיא עשתה לאושרי:( עם את רוצה לדעת שלחי הודעה אני יגיד לך אחרי זה כמעט תבכי...

למעלה