אננננננננשששששששששייייייייייייםםםםם
בשלוש מילים: היה סוף הדרךךך!!! וואייי ת'אמת מה זה נהנתיי...כאילו לא רק מזה שראיתי את המושלם הנדיק, המקסים, היאפה הזה שלי, נהנתי בכלל, מופע יפה, אני אישית ממליצה... אממ...טוב לעניין.. בהתחלה, ולא לצחוק עליי!, הייתי בשורה האחרונה האחרונה, למעלה למעלה, טוב, זה מה שקורה שהכרטיסים הם בחינם לעובדי עריית תל-אביב... לא ראינו כלוווםםם!!!- אבל מה זה כלום?! בכלל בכלל! ב"תנו לגדול בשקט"- שמתי לב, או שלא ראיתי טוב כי ישבתי רחוק, אדווה תקני אותי אם לא, השער של אהובי (אדם
) היה קצת נפוח כזה וכשהוא קפץ השער שלו גם קפץ, חח האמת שזה היה דיי חמוד! בהפסקה עברנו מקום ל...בואו נגיד...משהו בסביבות כניסה 4, אבל למטה לא למעלה... משם ראינו יותר טוב אבל לא מי יודע מה אז אני וחברה שלי התקרבנו עד הסורגים. ואיפה שהיה את השבילים האלה שהם הולכים עליהם, בידיוק שם ממול הינו... ואז שהיה שוב אותם ב"נולדתי לשלום" ערן התקרב על השחור הזה חייך לי וקרץ לי..., וכל פעם שבאתי לצלם אותו הוא הסתובב, איזה מאה פעמים!, ואדם היה בשביל השני, הרחוק מאיתנו, אבל בכל זאת הספקתי לראות אותו..., בקטן קטן...! אושרי ב-כ-ל-ל לא בא אלינו...בכללל!!! הוא תמיד הלך לצד השני! ובשיר האחרון...שאני עדיין מזמזמת אותו..."אהבה ומוסיקה ריגושים ומוסיקה.." אז אביחי התקרב אלינו ושרון ואדם רקדו ביחד- איזה חמודים...גם ערן והדר עוזרי רקדו ביחד ואיזה רקדנית אחת רקדה עם אדם! טוב ולסיום הדבר הגרוע מכל- התמונות יצאו על הפנים!!! בקושי צילמתי... יש לי 13 תמונות שלהם, שאפשר עוד, איך לאמר יצאו בסדר.. ו2 וידיאו...אז תעלו תמונות בבקשה!!!... באסה!באסה!באסה!באסה! ולסיום=>קחו תמונה גרועה של הגב של אדם ושרון...