כל החוויות משיר נולד לפה

ALinuuushkA

New member
וואי איזה יופי לכן:)

שמחה שנהניתן!! תגידו..יש לכן תמונות?משהו?מתי תעלו?:) ואם לא אכפת לכן..אני שמה תמונה שלי=\פשוט אני צריכה לתת קישור

למי היה זמןןן

יאווו אושרי כזה יפהה ואני גרה בתלל אביבב מותתקקק!! חחחח אני פשוט באתי הביתה מאוחר כי חיכתי להם עד שהם יצאו !!!

גמאני פגשתי אותם..

הייתי שורה ראשונה ואני וחברה שלי התחבאנו בין הכסאות והמאבטחים לא ראו אותנו..וחיכנו איזה רבע שעה עד שכולם ילכו והם יצאו..והם יצאו והיה עליהם בהתחלה מאבטח אז חיכינו שהוא ילך והוא הלך ואז אני וחברה שלי קפצנו עליהםם..!!!ומזה משנה הייתי גם מאחורי הקלעים כי דוד שלי מאבטח שם אז נתנו לי להיכנסס..!!!
ונישקתי אותם וחיבקתי אותם ואני צועקת לאושרי ואני אוהבת אותך יפה שלי והוא עונה לי גמאני..וככה עשית לאדם ..!! אין אין הם פשוט מושלמים

אננננננננשששששששששייייייייייייםםםםם

בשלוש מילים: היה סוף הדרךךך!!! וואייי ת'אמת מה זה נהנתיי...כאילו לא רק מזה שראיתי את המושלם הנדיק, המקסים, היאפה הזה שלי, נהנתי בכלל, מופע יפה, אני אישית ממליצה... אממ...טוב לעניין.. בהתחלה, ולא לצחוק עליי!, הייתי בשורה האחרונה האחרונה, למעלה למעלה, טוב, זה מה שקורה שהכרטיסים הם בחינם לעובדי עריית תל-אביב... לא ראינו כלוווםםם!!!- אבל מה זה כלום?! בכלל בכלל! ב"תנו לגדול בשקט"- שמתי לב, או שלא ראיתי טוב כי ישבתי רחוק, אדווה תקני אותי אם לא, השער של אהובי (אדם
) היה קצת נפוח כזה וכשהוא קפץ השער שלו גם קפץ, חח האמת שזה היה דיי חמוד! בהפסקה עברנו מקום ל...בואו נגיד...משהו בסביבות כניסה 4, אבל למטה לא למעלה... משם ראינו יותר טוב אבל לא מי יודע מה אז אני וחברה שלי התקרבנו עד הסורגים. ואיפה שהיה את השבילים האלה שהם הולכים עליהם, בידיוק שם ממול הינו... ואז שהיה שוב אותם ב"נולדתי לשלום" ערן התקרב על השחור הזה חייך לי וקרץ לי..., וכל פעם שבאתי לצלם אותו הוא הסתובב, איזה מאה פעמים!, ואדם היה בשביל השני, הרחוק מאיתנו, אבל בכל זאת הספקתי לראות אותו..., בקטן קטן...! אושרי ב-כ-ל-ל לא בא אלינו...בכללל!!! הוא תמיד הלך לצד השני! ובשיר האחרון...שאני עדיין מזמזמת אותו..."אהבה ומוסיקה ריגושים ומוסיקה.." אז אביחי התקרב אלינו ושרון ואדם רקדו ביחד- איזה חמודים...גם ערן והדר עוזרי רקדו ביחד ואיזה רקדנית אחת רקדה עם אדם! טוב ולסיום הדבר הגרוע מכל- התמונות יצאו על הפנים!!! בקושי צילמתי... יש לי 13 תמונות שלהם, שאפשר עוד, איך לאמר יצאו בסדר.. ו2 וידיאו...אז תעלו תמונות בבקשה!!!... באסה!באסה!באסה!באסה! ולסיום=>קחו תמונה גרועה של הגב של אדם ושרון...

אורניתושששש!!!!!!

היה באמת הכי מדהים בעולםםם.. גם אני ישבתי בשער 4!!!! באמצע מול שביל יש מצב שהיינו קורובות.. חחחחח לא שמתי לב אם השיער של אדם היה נפוח.. יכול להיות .. חחחחח איזה מבאס.. אושרי ושרון באמת לא היו בצד שלנו אבל הצלחתי קצת לצלם אותם ויש לי תמונות ממש טובות של אדם ערן וביחו'ששש!!!! וגם בכל השירים חוץ מתנו לגדול בשקט הם עלו מהמדרגות שהיו בצד שלנו.. איזה שורה ישבת למטה?

כשירדנו?!ישבתי בשורה האחרונה למטה..

אבל בערך בשיר של אגם ירדנו למטה למטה יעני לגדר הזאת...וזה נראה ממש קרוב לבמה!

אוףף :\

ישר שההופעה נגמרה יצאתי.. לא חשבתי שיהיה סיכוי שאני כבר יראה אותם וגם לא ידעתי מאיזה שער הם יוצאים

אההההה

גם אני לא חשבתי שיש סיכוי שנראה אותם יוצאים.. אבל בסוף הם יצאאאוווו איזהההההההההההההה מושלמייייייייייייים :)

שמחה שנהנהתן בנננות => המשך <=

אני ממש שמחה שנהנהתן יאפות שלי !!.. אני עוד לא הייתי ולא בטוח שאני ילך !!... אני משמ כולי מבואסת מזה !!. מצד אחד אני שמחה לראות איך נהנתן אבל מצדד שני גמאני ממש רוצהה נראהה מומולדת שלי היא בינואר ( 25.1 ) !.. ואמרו לי שיש את זה עד סוף ינוארר אולי אני ילך מתנה ליומולתת חח !!.

פגשתי אותם!!

איזה כיף היה בשיר נולד
אחרי שהמופע נגמר אז הכוכבים יצאו החוצה,וראיתי את אושרי ואת אדם איזה מושלמים!!! חולה עליהם!! אמרתי להם שאני אוהבת אותם,וגם הם אמרו שהם אוהבים אותי,חולה עליהם!! אימזה מושלמים!!,איך נבראו כאלה מושלמים??!?!
אושרי ואדם המושלמים!!!!!!!!!! אושרי ואדם=שלמות זאת לא שלמות זאת לא מילה גסה!!
חולה עליהם!! מנופר

scooby2

New member
גמאני הולכת לפגוש אותם..

אבל רק ב-19.1.. לא נורא
גיים בויז=שלמות!

היום אני הולכת לפגוש אותם!!

היום אני הולכת לפגוש אותם עוד הפעםםםם איזה כיףףףףףףףףףףףףף =]]

אדםםם

איך את הולכת לפגוש אותם??? תיראי אני ליזי אני חדשה באתרר ואני מאודד אוהבת את אדם וערן.. אז עם בא לך למסור לי פרטים כנסי אליי לאייסיקיו 252292957

rotemv0

New member
אוףף אני מתה ללכת כבר לשיר נולד

כולם מדברות על איך הם חיבקו אותם וזה...אוףףף אני מתה ללכת כבר אבל זה עוד 3 שבועות כמעט!!!!! אני מתה פה בינתיים!!! מי שהייתה בשיר נולד כבר בקשה להגיד איך היה ולהגיד לי איך אושריי למרות שהוא מושלם איך הוא היה...בקשהההה

אוקי.. אזז..

אני הייתי אתמול והיה הכי מדהים בעולם וזה ממש ממש ממש מושקעע..!!!!הבויז מופיעים בשתי שירים שהם לבד וגם בשיר הסיום עם כולם.. הם שרים ''תנו לגדול בשקט'' ובחלק השני של ההופעה הם שרים ''אני נולדתי לשלום''.. אני כעיקרון ישבתי בשער 4 ויותר אדם ערן ואביחי היו בצד הזה ושרון ואושרי היו יותר בשערים 9-10.. חברות שלי ישבו ב10 וכל ההופעה שרון היה מולםםם... תגידי איזה שער את.. ואז אני יוכל להגיד לך מי יהיה אצלך יותר.. תמונות בקרובב...

למעלה